Ankieta: Chcecie, by system rang by - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Aha!
72.16%
70
72.16%
Niet...
27.84%
27
27.84%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rangi userów

Jestem zdecydowanie za propozycja psychosisa Big Grin Laughing
[Obrazek: jezus.gif]
Odpowiedz

hehe wie sie co dobre...Wink)) Big Grin Big Grin
Odpowiedz

A ja bym chciala, zeby ktos wreszcie konkretnie wyjasnil po co maja byc rangi? Jak na razie jestem na nie, bo tworca sondy nie raczyl uwzglednic mozliwosci "wisi mi to i powiewa na wietrze" Surprised
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

tak dla beki zeby było ciekawiej... i było o 1 opcje wiecej na tym forum... Rangi niegryzą... Big Grin
Odpowiedz

Zabij mnie, ale nie widze nic ciekawego w rangach, i to, ze nie gryza, nie jest dla mnie wystarczajacym argumentem. Confusedhock:
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

jeessoo poważne..Wink)to do niczeczego niesłuży...poprostu taki bajer na Forum co tu dużo pisać niechcesz to nie.. Twoja sprawa...i chwała Ci za to.. Big Grin
Odpowiedz

TisH napisał(a):Zabij mnie, ale nie widze nic ciekawego w rangach, i to, ze nie gryza, nie jest dla mnie wystarczajacym argumentem. Confusedhock:

Nie znasz sie Laughing
Odpowiedz

I po co wam rangi??? Po to żeby podniecać się faktem ile to postów uzbieracie, czy też tym ile to jesteście na forum ???

Poza tym większość wygląda mało estetyczne, wręcz kiczowato.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

bez rang tez mozemy sie podniecać ile postów juz nabiliśmy wystarczy zobaczyć..Smile)) Big Grin
Odpowiedz

Mylisz 2 rzeczy Prisca: obrazki rang i rangi Wink (to sa dwie rozne rzeczy - moga istniec osobno, ale tez i razem)

Prisca - to samo moge powiedziec czepiajac sie avatarow... po co nam one? Tylko zasmiecaja baze.

Rangi sa po to by uatrakcyjnic 4um i maja byc miłym dodatkiem Big Grin
Odpowiedz

BOO napisał(a):Mylisz 2 rzeczy Prisca: obrazki rang i rangi Wink (to sa dwie rozne rzeczy - moga istniec osobno, ale tez i razem)

Eh, nie myle. Ale niech będzie.
Często rangi łączą się z kiczowatymi obrazkami. Poza tym, po co Ci to ?
Po to, żeby było napisane, że po wbiciu 500 postów jesteś "tru old black satanic metalem" ??? ;]

Cytat:Prisca - to samo moge powiedziec czepiajac sie avatarow... po co nam one? Tylko zasmiecaja baze.

Chociażby po to, że są wiekszym urozmaiceniem niż rangi Wink
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Prisca napisał(a):
BOO napisał(a):Mylisz 2 rzeczy Prisca: obrazki rang i rangi Wink (to sa dwie rozne rzeczy - moga istniec osobno, ale tez i razem)

Eh, nie myle. Ale niech będzie.
Często rangi łączą się z kiczowatymi obrazkami. Poza tym, po co Ci to ?
Po to, żeby było napisane, że po wbiciu 500 postów jesteś "tru old black satanic metalem" ??? ;]

Taaaak Big Grin !!! \m/ ^^

rangi (niekoniecznie z obrazkami) + Aviki = jeszcze wieksze urozmajcenie Wink
Odpowiedz

Prisca napisał(a):I po co wam rangi??? Po to żeby podniecać się faktem ile to postów uzbieracie, czy też tym ile to jesteście na forum ???

Poza tym większość wygląda mało estetyczne, wręcz kiczowato.
Nareszcie ktoś z dobrym podejściem do sprawy. :]
Odpowiedz

BOO napisał(a):rangi (niekoniecznie z obrazkami) + Aviki = jeszcze wieksze urozmajcenie Wink
To moze jeszcze jakies migajace szlaczki by sie przydaly, co? :? IMHO to kompletny bezsens, ale skoro bez rang slonce traci dla kogos blask, to sobie je wprowadzajcie.
W kazdym razie ja nadal jestem na NIE. Surprised
Odpowiedz

ja tam tez jestem na "nie"!
tak czy tak widac ile kto postow napisal.
wydaje mi sie ze nie ma potrzeby umieszczac do tego podpisow.
a jezeli beda one jakies malo mile (szczegolnie dla tych ktorzy maja mniej postow na swoim koncie), to te osoby beda pisaly wiecej i czasem bez sensu, zeby tylko zdobyc lepszy podpis...
a przeciez forum to nie wyscigi kto wiecej wiadomosci napisal!!!!!
"...sinulla ei ole sydäntä entä halusin antaa minun sinulle..."
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości