Ankieta: Chcecie, by system rang by - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Aha!
72.16%
70
72.16%
Niet...
27.84%
27
27.84%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rangi userów

Buuuu! Czemu na tym 4um wyłączono rangi użytkowników Sad ? Phi, co za ignorancja! :? Przeca to żaden problem zrobić jakies fajne, pasujace klimatem do tego forum Wink
Odpowiedz

Eeee....A co to są te rangi? Przepraszam, ale za bardzo się nie orientuję Big Grin Z góry dzięki
Odpowiedz

dziwne że to nowym zawsze cos nie pasuje... :?
Odpowiedz

No coz.. nam tez cos czasem nie pasuje Wink
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Ano rangi uzaleznione sa od ilosci postów lub od widzimisie admina (rangi specjalne) Big Grin
Wyglada to tak:
Np. masz 10 postow i pod twoim nickiem 'gabrysia' widnieje napis 'początkujący', jak przekroczysz 100 to zamiast tego masz pod nickiem 'czesty bywalec forum'.

Oczywiscie nazwy rang jak i skala od ilu postow sie one zmieniaja moga byc modyfikowane w dowolny sposob Smile

Gannon >>> raczej "brakuje" mi czegos co jest na 95% Bordów Laughing
Odpowiedz

Ja w sumie nie mam nic przeciwko.
Jedyny problem to młodzi uzytkownicy forum, którzy za wszelką cene mogą pisać jakie kolwiek bzdury oby tylko mieć inną range :? Ale generalnie pomysł nie jest najgorszy Smile
Odpowiedz

no własnie... nabijanie postów bedzie na pożądku dziennym Evil or Very Mad
Odpowiedz

Jakby teraz nie było ;P
Odpowiedz

a róbta co chceta... :?
Odpowiedz

Jak sie boicie flooderów to poprostu nieujawniajcie od ilu postów zmienia sie ranga Wink

Arion napisał(a):Jakby teraz nie było ;P

No wlasnie Tongue
Odpowiedz

Cytat:Jak sie boicie flooderów to poprostu nieujawniajcie od ilu postów zmienia sie ranga
To jeszcze gorzej, bo będą pisali do tąd az się zmieni :?
Odpowiedz

Teraz tak samo floodaja, zeby nabić zwykły licznik Confusedhock:
A ja zapytuje sie: gdzie sa moderatorzy, co by bezsensowne posty kasowali :? ?
Odpowiedz

Spoko. moderatorzy są tam gdzie ich miejsce Smile dobrze wykonują swoje obowiązki Smile Mi przynajmniej wystarcza Smile No fakt ze piszą niektórzy bzdury (tak jak ja czasami Tongue ) no ale niestety .. nie da się wszystkich przypilnować Smile
Odpowiedz

Mi tam żadne rangi nie są potrzebne. Jest dobrze tak jak jest.
Odpowiedz

Rangi jak najbardziej... czemu nie, Choć z drugiej strony do czego to nam?? Big Grin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości