- Liczba postów:
- 274
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Nie słucham radia odkąd zagościoło tam łupucupu umcyk umcyk.

Mam własny zestaw hitów i to mi w zupełności wystarcza.
When there's no more room in hell...
the dead will walk the Earth
- Liczba postów:
- 117
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Dawno, dawno temu słuchało się Radiostacji. Teraz lepiej tą stację przemilczę. Potem nastał czas Rock Radia Mazowsze. Ale ostatnio cosik się stoczyli. Chciałem się przerzucic na Radio 94 ale niby fajnie grają, ale i tak nie mogę się przekonac...
Więc teraz jestem bardzo wdzięczny firmie NullSoft za technologię ShoutCast i przerzuciłem się na radia via WinAMP
"Matplaneta zróżniczkuje, przecałkuje, spierwiastkuje. My kosmici Pi i Sigma dwa matplanetyczne znaki..."
- Liczba postów:
- 34
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Najgorsze jest to żę jak z kimś obcym trzeba daleko jechać ... po 1 godzinie popu dostaje szału.U mnie w aucie lepiej (starego aucie).Ma zmieniarke i jest 5 plyt metalowych 8) 8)
- Liczba postów:
- 347
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
Mlody,ty szczęśliwcu!W aucie mojego starego nie ma zmieniarki,ale wozi płyty,które zapuszcza jedna po drugiej.A do wyboru jest dużo,np.Kayah,Brathanki,Blue Caffe,KASA

Zwariować można

Kraj już dawno zszedł na psy,teraz razem z Krajową Radą Radiofonii i Telewizji na psy schodzą rozgłośnie radiowe

Tak więc radia nie słucham,żeby się dodatkowo nie przygnębiać.
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
- Liczba postów:
- 283
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Moj tata na szczescie siedzi raczej w rockowo-metalowych klimatach, wiec nie mam takich problemow jak niektorzy z Was.
A jesli chodzi o radio, to w zamierzchlych czasach byl Metal Hammer Show w Radiu Flesh, ale potem nagle zniknal z anteny.
Pozniej powstalo Rock Radio, z rewelacyjnym programem pt. "Po zmrock'u", zaczynalo sie to bodajze o 00:00, wiec regularnie chodzilam niewyspana. A potem sztywniakom z KRRiTV cos sie nie spodobalo i radio zlikwidowano
I juz nie ma czego sluchac...
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
- Liczba postów:
- 290
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
0
Od 6 lat słucham co niedzielę w Radio Białystok "Metal Hammer Show".
- Liczba postów:
- 257
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Radio 94 8) 8) 8)
nie ufaj osobie którą okłamałeś
- Liczba postów:
- 53
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
część flash'a to właśnie 94, chociażby antylista od 7. do 10. (poniedziałek - piątek)...
- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Tylko flash, choć poziom też nienajwyższy, ale przynajmniej grają rocka,obecna TrUjka to żenada, nie ma już np. reportaży, bo po co? Kosiński leci o takich porach że najwytrwalszy by nie dotrwał, a nawet Kaczkowski puszcza jakieś bzdury(chyba ma odgórny nakaz) tak samo jak Mann - przecież On samym nazwiskiem przyciągnąłby mnóstwo ludzi, taki dziennikarz po prostu nie zasługuje na takie pory! a Kostrzewa i jego Ciuchcia to fetiwal bufonady i ignorancji na poziomie R. Leszczyńskiego...nawet powtórka z rozrywki poleciała!
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 226
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
co do trójki ostatnio stacja ta zchodzi na psy niestety staje się komercyjna jedyne czego teraz słucham to mini max i lista czasami jeszcze nocą można posłuchać czegoś ciekawego nawet ekspres zmienił się przez ostatnie lata :? nic dobrego z tej komercjalizacji jej nie wyjdzie
a co do innych radiów to słucham lokalnego radia rebelia grają tylko kilka godzin w tygodniu ale za to jaką muzyke