• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Różowe Lata 70 (The 70's Show)

Ogladał ktos może ten serial, tkóry przez poprzednie i te jeszcze wcześniejsze wakacje, leciał codzień rano na Polsacie (późnym wieczorem też). Wg. mnie był super komedią, pokazywal hipisowska młodzież w przezabawny sposób, wrecz sie nim zachwycałem. Przygody wyluzowanego High'aBig Grin eh... piekny serial...
Odpowiedz

Ja oglądałem!!
High był najlepszy!! Chociaż mamusia i tatuś Ericka też niezgorsi... Angry
Serial był świetny, szkoda że polsat nie wyemitował wszystkich serii... Mogli by się poskąpić.
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

mi sie zawsze podobała olewka High'a i te jego wielkie okulary... hehe, a Eric, taki lalusiowaty też super pasował.... No i ta wielka lodówka w piwncy z lodami...
Odpowiedz

Koleś z wymiany między krajowej też wymiatał... Zwłaszcza akcentem i gadkami w stylu "A w moim kraju..." Angry
Odpowiedz

Oj tak, tego serialu nie da sie nie lubiec jak już sie go zobaczy.. a co powiesz o tym takim palyboyu - debilu?Big Grin
Odpowiedz

chodzi ci o tego:
"Ja... eeeeee... wiecie sami"??
Co latał i laski wyrywał na fryzurę??
Niezły gamoń, niezły...
Odpowiedz

Tak tak dokładnie o niego.. .CI ludzie pop orstu byli zawodowi, High ciagle ciagnał piwo...i spał pod schodami u EricaBig Grin No i te ich usmiechy....
Odpowiedz

Powinni to powtórzyć i to o jakiejś normalnej godzinie 18.00 może być.
Big Grin A nie 7.45 i 23.30... Chociaż... I tak wtedy oglądałem Angry
Odpowiedz

o 18:00 to ja raczej tego bym nie ogladął, lepiej już jakby to leciało standardowo o 24, w tedy to zapewne siade i na te 30 minut bede wpatrony jedynie w TVBig Grin
Odpowiedz

hehe =D Ogladlo sie.. ogladalo.. =) Zaprawde prawde glosicie.. Serial byl boski.. =) Szkoda jeno ze obejrzalem moze z 20 odcinkow tylko =/ =( O 8 to ja jeszcze spie.. =(
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

pare razy sie obejrzało...SmileSmile
Czasami czuję jak pięknie pachną kwiaty.....
Odpowiedz

jejciu to był naprawde dobry serial, Ojczulek dawał rade Big Grin, eh szkoda że już go nie emitują...
I nadeszła szkoła...

gg # 4622287
Odpowiedz

Serial fantastyczny - widze, ze nie ma osoby, która racji nie przyznaSmile. Ciekawe czy mozna zakupic odcinki tego serialu nagrane na DVD lub VHS.
Odpowiedz

SML napisał(a):Serial fantastyczny - widze, ze nie ma osoby, która racji nie przyznaSmile. Ciekawe czy mozna zakupic odcinki tego serialu nagrane na DVD lub VHS.
Z tego co wiem, w polsce nie... Crying or Very Sad
Odpowiedz

I bardzo dobrze.
Odpowiedz