• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Quorthon RIP

Juri T.N.B.M napisał(a):zgodze sie z DeMonem Niech żyje w krainie wojowników Vollhali oddaje mu wieli hołd
Crying or Very Sad
co ty kurwa sie tak uczepiłeś tej jebanej valhalli? podnieca cie ona? masturbujesz się myśląc o niej? weź lepiej idź żreć gówno dla szatana, możezrobisz nam przysługe i sie udławisz i zdechniesz, wtedy możesz sobie iść do tej zasranej valhalli
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

nie wtedy to pojdzie w pizdu a nie do valhalli ... no moze jak mu szczescie bedzie zprzyjalo to go do volhalli wezma Big Grin ewentualnie do wolchali ale to juz nie byloby tak ciekawie :LOL:
Odpowiedz

do WŁOCHALI
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

xxx
Big GrinBig GrinBig Grin
Odpowiedz

Quorthon odszedł Crying or Very Sad ...ale na zawsze pozostanie w Naszych Sercach i w tym cudownym muzycznym dziele, które stworzył, dla mnie Bathory było, jest i będzie najlepszym zespołem black'owym, później i vicking-metalowym...

Hail Quorthon ! Hail Bathory ! Hail The Hordes !
Odpowiedz

Cytat:vicking-metalowym...

a Simon mowi Spierdalaj
Odpowiedz

Masz rację Axel, spierdalaj do swojego Beverly Hills <fuck>
Odpowiedz

tak myslalem ... to nowy forumowy nabytek z takimi txtami wyskakuje Big Grin
Odpowiedz

Rumian napisał(a):tak myslalem ... to nowy forumowy nabytek z takimi txtami wyskakuje Big Grin
taaa napewno zawojuje nimi świat Big Grin
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

Sar_Painkiller napisał(a):vicking-metalowym...
Sar_Painkiller napisał(a):Masz rację Axel, spierdalaj do swojego Beverly Hills <fuck>
Buahaha ale cymbał.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Sar_Painkiller napisał(a):dla mnie Bathory było, jest i będzie najlepszym zespołem black'owym, później i vicking-metalowym...

och powaznie? gdzie mieszkasz, obessam ci.
no man can see me and live
Odpowiedz

ja pierdoleNeutral
Odpowiedz

poszedł prosto do piekła.
and now is forever...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości