• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

QUIZ FORUMOWY!

Cytat: w około 38 wyborach do parlamentu , lecz bez skutku
w ponad 40-wedle mojej wiedzy.Poza tym jego partia wyskoczyła z pomysłem paszportów dla zwierząt domowych-co w sumie rząd brytyjski wprowadził później.Ale to w charakterze ciekawostki.
Tomash napisał(a):ale i tak Twoja kolej
Ja mam takie pytanko.
W 1989 r.na Metalmanii wystapił zespoł PROTECTOR.Wystąpił także rok później,tyle że niejako w "zastępstwie",bo "gwiazdą" festiwalu w 1990 roku miał być zupelnie inny wykonawca,jednak z powodu jego nieobecnosci sciągnięto Niemców.
Pytanie brzmi:kogo na METALMANII 1990 zastąpił zespół PROTECTOR?
Odpowiedz

Kinga Diamonda Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Kinga Diamonda Laughing
YES! Twoja kolej.
Odpowiedz

Jaki jest wasz ulubiony kolor Laughing

A serio: W jakim zespole udzielał się po odejściu z Deep Purople Rod Evans? I muzycy jakiej innej grupy grali w tym zespole.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Sroki za offtop ale to juz ostatni Smile
Cytat:w ponad 40-wedle mojej wiedzy.Poza tym jego partia wyskoczyła z pomysłem paszportów dla zwierząt domowych-co w sumie rząd brytyjski wprowadził później.Ale to w charakterze ciekawostki.
Dlatego napisalem , ze nie jestem pewien w ilu Smile Wiec moze masz racje ze w 40 . Slyszalem jeszcze o tym ze chcial ze swoja partia wyciac z kalendarza i zakazc stycznia i lutego zeby skrocic zime z tego co pamietam . Ale to tylko taka zabawna infromacja Smile
Tomash czekamy na pytanie .
Odpowiedz

Już jest Smile
Odpowiedz

Cytat: Slyszalem jeszcze o tym ze chcial ze swoja partia wyciac z kalendarza i zakazc stycznia i lutego zeby skrocic zime z tego co pamietam
Dobrze słyszałeś.
Odpowiedz

Captain Beyond, a inni muzycy to chyba członkowie Iron Butterfly. Odpowiedź opieram jedynie na informacjach znalezionych w internecie, nie mam więc pojęcia, czy jest dobra.
Odpowiedz

Jest dobra Smile dajesz...

Troche szkoda że prawie wszystko mozna znaleźć w necie :/
Odpowiedz

Trochę tak, ale cóż zrobić...

Jak początkowo miał nazywać się zespół The White Stripes?
Odpowiedz

Dobra, nie będę znów blokował tematu. Odpowiedź: The Peppermints.
Niech ktoś zada pytanie, bo ja nie mam koncepcji.
Odpowiedz

Dla czego Joey napisał kkk took my baby away....miało to związek z pewnym wydarzeniem napisz jakim ....
Odpowiedz

za trudne ??.....coś temat upada...
Odpowiedz

chujowe pytania zadajecie Wink
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

ehhhh....Joey napisał kkk....po tym jak jego dziewczyne odzeszła od niego i związała się z jonnym....(jak z brazylijskiej telenoweli)....po tym zdarzeniu ich kontakty znacznie się pogorszyły.....do tego stopnia że się do siebie nie odzywali.....kolejne może łatwiejsze....choć do końca nie jestem pewny odpowiedzi..... Question ...
Kto śpiewa w endless vation ??
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości