• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

QUIZ FORUMOWY!

Dokladnie.
Odpowiedz

Płyte jakiej punkowej formacji wyprodukował w swoim czasie jeden z muzyków Pink Floyd?

Pytanie banalne, dawać, dawać Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Strzelam: The Clash?? Pewnie zle ale co tamTongue
Odpowiedz

Jasne że źleTongue
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Czyzby The Damned ? To tylko strzal bo wiem , ze Mason z nimi wspolpracowal ale nie wiem czy wypromowal Smile
Odpowiedz

Dobrze
Odpowiedz

Jaki gitarzysta zagral na gitarze akustcznej (strona A) i prowadzacej (strona B ) na pierwszym singlu zespolu The Who pt. " i Can't Explain " z 1965 r. ? Jaki producent zaprosil wtedy tego gitarzyste do wspolpracy ?

Pytanie troche z kosmosu (szczegolnie ejzeli chodzi o producenta) no ale coz , nie mam pomyslu Smile
Odpowiedz

Gitarzysta to Jimmy Page, ale druga część pytania masakryczna ;D. Muszę poszukać.
Edit: Shel Talmy
Odpowiedz

Twoja kolej Smile
Odpowiedz

Jaki był pierwotny skład RHCP, w którym roku wydali debiutancki album, jakie tragiczne wydarzenie (proszę o podanie co to za wydarzenie oraz jego przyczynę wraz z dokładną datą) sprawiło, że w pewnym momencie (niewiele po debiucie) pozostało w zespole tylko dwóch muzyków?
Odpowiedz

W pierwotny sklad zespolu wchodzili Hillel Slovak , Jack Irons , Flea , Kiedis .
Debiut wydali w 1985 r pt. The Red Hot Chili Peppers
W 1988 r. , 25 lipca z przedawkowania narkotyków zmarł Hillel Slovak. Natomiast Jack Irons, z powodu licznych załamań nerwowych spędził długi okres czasu w szpitalu i wkoncu odszedl zespolu .
Czy tak ?
Odpowiedz

Oczywiście, wiedziałem, że banalne.
Odpowiedz

Hmm ... i znowu ja ... coraz mniej pomyslow Smile

Jak nazywal sie zespol którego gitarzysta jako pierwszy zaczal uzywac smyczka do gry na gitarze ? Uscisle , ze w Wielkiej Brytani , bo czy na swiecie to pewien na 100 % nie jestem . Podaj imie basisty tego zespolu . Podpowiem , ze jest to jeden z zespolow tworzacych tzw. British Invasion .
Odpowiedz

Zespół zwał się High Tide chyba, nie?
Odpowiedz

Dobra z pytaniem chyba przesadzilem , watpie zeby ktos znal odpowiedz .
Zespol nazywa sie Creation a na basie gral Ron Wood .
Niech ktos zada pytanie Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości