• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

QUIZ FORUMOWY!

W koncu ;) Twoja kolej misiu.

Btw. Gdzie jest ten łos od zliczania glosow? ;D
Odpowiedz

I tak my jesteśmy poza konkurencją Wink
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Edit: Jaką piosenką zespół Venom zwykł kończyć koncerty i o której godzinie zazwyczaj ją grali? Smile
Odpowiedz

Witching hour o 12??
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Brawo Angry
Odpowiedz

Acrid napisał(a):W koncu Wink Twoja kolej misiu.

Btw. Gdzie jest ten łos od zliczania glosow? ;D

Znalazłem tego łosia tu --> www.unreal-fantasy.info
Odpowiedz

Kurwa net mi wczoraj padl i nie zdarzylem zadac pytania...

Nie wymyslilem nic dobrego.
A wiec: Podaj nazwe zespolu ktory wydal album na ktorym znalazly sie kawalki szydzace z wszystkiego co swiete. Na albumie znajdowaly sie takie kawalki jak "Litania", "Koło fortuny". Podpowiem ze wszystkie kawalki sa dosc amatorsko grane no i jest to polski zespol Angry
Odpowiedz

Może Amen?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Nie Surprised Podpowiedz: ponoc jest to punk, ale ja w tym punka nie widze. Wydali bodajze tylko jeden album i to bylo w 94r.

Ale wydaje mi sie ze chyba nikt nie odgadnie bo ten album wpadl mi kiedys w rece przez przypadek i bylem po prostu ciekaw(zadajac pytanie)czy ktos to slyszal.

Zeby nie bylo, to nie jest zespol z jakiejs tam zapadlej wsi, ktory znam tylko ja. Ten projekt jest calkiem znany, ale swietlanej kariery to on nie zrobil.

Jak do rana nikt nie odgadnie to podam odpowiedz i przekazuje pytanie bo ja nie mam do tego glowy Surprised
Odpowiedz

Inkwizycja?
Odpowiedz

Tez nie Sad
Odpowiedz

PROFANACJA?
Odpowiedz

heh nie Surprised
Odpowiedz

No chyba nie Plebania?!
Odpowiedz

Nie Big Grin

Powiem ze jeden koles z tego zespolu byl jednym z tworcow kapeli Triglav.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości