• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

QUIZ FORUMOWY!

Heh, masz rację rzecz jasna.
W ten sposób możnaby to jednak ciągnąć prawie w nieskończoność (bo z tego narodziło się to etc. Wink), poza tym chyba mało kto słucha bluesa.
No ale w dupie tam zresztą, nie ma co narzekać.
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Heh czekam na odpowiedz do wieczora , jak nie bedzie to podaje odpowiedz i ktos sobie moze zadac pytanie .
No ale Tomash powiedzial ze mam czekas do wieczora , wiec czekam Smile
Szkoda ze tak malo osob slucha juz bluesa Crying or Very Sad
Odpowiedz

Yardbirds? nieee oni działali już w latach 60 - tych :/
Alex Harvey? urodził się w 35, ale jego SAHB powstało dopieoro w 72 :/
HA!!! Alexis korner blues incorporated, tak?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Cytat:HA!!! Alexis korner blues incorporated, tak?
A dokladnie to Alexis Korner and Cyril Davies Blues Incorporated . Brawo ! Jestem pod wrazeniem Smile Wiedziales to czy google zadzialalo ?
Twoja kolej .
A swoja droga niezly zespol zalozyl Korner z Daviesem Smile
Odpowiedz

Ale ja chce brac udzial ,nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy Laughing

<joke>
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

KubusPuchatek napisał(a):
Cytat:HA!!! Alexis korner blues incorporated, tak?
A dokladnie to Alexis Korner and Cyril Davies Blues Incorporated . Brawo ! Jestem pod wrazeniem Smile Wiedziales to czy google zadzialalo ?
Twoja kolej .
A swoja droga niezly zespol zalozyl Korner z Daviesem Smile

Sprawdziłem w encyklopedii muzycznej date jego urodzebnia, po czym wlazłęm na stronę z dyskografią Smile pytanie wymyśle za chwile :]
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Jak nazywał się jeden z pierwszych polskich punkowych zespołów, jako pierwsze punki zagrali w Jarocinie. Zostało po nich tylko kilka kawałków, większość ludzi twierdzi że 2, aczkolwiek ja dotarłem do 6 Smile no, to jest łatwe :]
Odpowiedz

KSU Wink Rolleyes
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

nie. To jest łatwe, ale nie aż tak Wink
Odpowiedz

nie wiem, siekiera?
Odpowiedz

nie Laughing
Odpowiedz

grin dej?? Rolleyes Laughing
Dezerter??
Kazik...
czosnek nie znam sie... Rolleyes
Odpowiedz

nic z tych^ Laughing Angry
Odpowiedz

1984..? nie mam pojecia...
Odpowiedz

Ja stawiam na Nocne Szczury,.. choc kapel ktore graly tylko w Jarocinie a sluch po nich pozniej zaginal jest pewnie w 3 dupy ;)
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości