- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Strzelam: Joe Strummer, The Clash, The Mescaleros zmarł na atak serca w 2002
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 3,230
- Liczba wątków:
- 216
- Reputacja:
-
0
My to powinnismy takie Quizy sobie na GG urzadzac, oczywiscie, ze Joe Strummer. Geez, jakbym dal zdjecie Sida to by pewnie kazde dziecko znalo, ale Strummera to juz nic ;x
Twoja kolej.
- Liczba postów:
- 514
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
Mam małą propozycję - zniżcie się proszę do poziomu zwykłych zjadaczy chleba i zadawajcie pytania na takowym. Przecież im nas więcej, tym weselej - czyż nie?
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Na to o Strummerze nawet ja bym odpowiedział, gdybym nie został odstraszony paroma poprzednimi pytaniami i tutaj zaglądał - The Clash jednak się słucha ; ) - więc, Nivo, bez przesady... ;D
Poczekam na kolejne pytanie z mojego zakresu.
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Prosiłbym o jakieś pytanie z "Twoją starą' z góty dzięki.
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 3,230
- Liczba wątków:
- 216
- Reputacja:
-
0
Beatsteaks - Kings Of Metal
- Liczba postów:
- 3,230
- Liczba wątków:
- 216
- Reputacja:
-
0
Ja to juz nie wiem nawet jakie pytanie zadac,.. c o nie napisze to i tak Tomash odpowie ;P
Wymien trzy utwory ktore opowiadaja o hazardzie? ;) (zeby nie bylo za trudno, moge uznac i utwor ktory nie jest hazardowy lecz ma tytul z "podtekstem").
- Liczba postów:
- 393
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
"Ace of Spades", "The Jack" (niezupełnie o hazardzie, hmmm... ale zobaczymy, czy zostanie uznane), "The Angel and the Gambler" (bo ma w tytule coś z hazardem

). Może być?
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
- Liczba postów:
- 393
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Elvis napisał(a):Jak nazywa się thrashowa kapela z Kanady powstała w latach 80-tych i mająca na koncie 3 longplaye. Swego czasu miała wystąpić w naszym kraju, bo była na trasie m.in. z Cannibal Corpse, ale niestety do tego nie doszło, ponoć za sprawą kłopotów z wizami na granicy.
No więc proszę bardzo. Jakby nikt nie mógł odgadnąć, to nie będę czekał tyle, co ostatnio, żeby tematu nie blokować.
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
- Liczba postów:
- 3,230
- Liczba wątków:
- 216
- Reputacja:
-
0
Obstawiam Sacrifice,.. ;)