• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

QUIZ FORUMOWY!

Dance Of Death napisał(a):Razor ?!?

Nie.
W ogóle widzę, ze jednak nie ja zadaję pytanie. Smile
Jak się wyklaruje sytuacja, to dajcie cynk. Wink
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Acrid napisał(a):To ja cos prostego, licze na Tomasha ;D

Zespol rockowy zalozony przez Andrzeja Nowaka, to? ;D

Złe psy?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

No brawo misiu, wiedzialem, ze na Ciebie mozna liczyc!

[Obrazek: piersi.gif]

Buziaczek! [Obrazek: icon_cmok.gif]

Twoja kolej :)
Odpowiedz

Czy w jakimkolwiek utworze AC/DC słychać gitare akustyczną? jeśli tak to w jakim

Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Czy w jakimkolwiek utworze AC/DC słychać gitare akustyczną? jeśli tak to w jakim

Big Grin

Przyhamujcie koledzy, bo się znowu quiz zatnie na miesiąc :>
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Czy w jakimkolwiek utworze AC/DC słychać gitare akustyczną? jeśli tak to w jakim

Big Grin
Ok. Strzelam, że nie ma takiego utworu Tongue
Odpowiedz

jestTongue
Odpowiedz

Kurwa, nie wiem, może "Ride on"?
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):czosnek, nie wiem, może "Ride on"?

nieTongue to jest utwór dostępny tylko na australijskich wersjach pewnej płyty AC/DC Laughing
Odpowiedz

czyżby Crabsody In Blue?
Odpowiedz

Też nie, do jutra widze odpowiedź, jak nie to zmieniam pytanie na łatwiejsze Laughing
Odpowiedz

"Love Song" z High Voltage.
Odpowiedz

Skąd wiedziałem że to Ty odpowiesz??? :> Correct.
Odpowiedz

Hehe, to ja znow cos prostego, po co sie przemeczac:

[Obrazek: x9vg.jpg]

Co to za pan, w jakich kapelach gral, na co zmarl i w ktorym roku,..
Odpowiedz

Geez, a miala byc prosta zagadka,..

Hint#1: Jego sztandarowy zespol gral punk rocka a teksty zawieraly aktualne problemy spoleczne. Byly pelne humoru, ironii i idealizmu, spiewali praktycznie o wszystkim od uczuc, przez biznes, problemy trzeciego swiata konczac na wojnie i zolnierzach.

Rozpadli sie w '86roku.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości