- Liczba postów:
- 18
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Uwielbiam ten zespol , jestem jego wielkim fanem .Mam wszystkie plyty i bardzo czesto slucham
- Liczba postów:
- 880
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
0
nie znalazłem tematu o The Who więc wrzucam tu :
Legendarna formacja rockowa The Who została pierwszym laureatem nagrody imienia Freddiego Mercury'ego.
Zespół dostał wyróżnienie za całokształt kariery.
Wokalista Roger Daltrey i gitarzysta Pete Townshend odbiorą nagrodę podczas imprezy Vodafone Live Music Awards w Londynie, w przyszłym miesiącu.
Na The Who głosowali przedstawiciele brytyjskich wytwórni muzycznych. Rzecznik prasowy organizacji zajmującej się wręczaniem nagrody powiedział: "Freddie na pewno byłby zadowolony. Nic nie kochał bardziej od brzmienia gitary obsługiwanej przez człowieka z pasją i umiejętnościami".
- Liczba postów:
- 24
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Wspaniały zespół. Kocham, za te roznorodnosc (acid rock, progresywa, hard rock i glamour) i piekny glos Frediego. Nic dodac nic ujac. Zespół wszechczasów.
Shine On You Crazy Diamond!
- Liczba postów:
- 22
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Queen - zajebisty zespół. Legenda rocka. Naprawde ich muzyke podziwiam. Świetne aranzacje muzyczne, swietny spiew Freddiego Mercurego.
'dobry chlopak byl i malo pil...'
- Liczba postów:
- 35
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
No to chyba moj był. To powiem jeszcze raz-jak dla mnie legenda. Każdy z muzyków miał swój wyjątkowy styl i to stawia Queen na równi z Beatlesami, czy Roling Stonesami, a nawet ponad nimi. I ten głos Freddiego...ahh...
I'm just a man, I'm not a hero
Just a boy, who had to sing this song
I'm just a man, I'm not a hero
I! don't! care!
- Liczba postów:
- 1,703
- Liczba wątków:
- 26
- Reputacja:
-
0
kto mi zapoda naj album live ? (najlepiej z lat '90)
- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
lve killers. 79 rok. W 90-tych nie grali, bo od zdiagnoizowania choroby Mercury'ego nie grali wcale na żywo
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo