• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Queen

jeszcze nie sprawdziłęm oby propozycji ale wydaje mi sie ze Maffej ma racje... bo cos mi swita zwrot "Living on My Own" Smile ale zaraz sprawdze :>

dzieki Maffej Big Grin
Odpowiedz

The Stig napisał(a):dzieki Maffej Big Grin

no problem Smile
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Mam longsleeve`a Queen z rockmetalshopa Big Grin
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Uwielbiam ten zespol , jestem jego wielkim fanem .Mam wszystkie plyty i bardzo czesto slucham
Odpowiedz

nie znalazłem tematu o The Who więc wrzucam tu :

Legendarna formacja rockowa The Who została pierwszym laureatem nagrody imienia Freddiego Mercury'ego.

Zespół dostał wyróżnienie za całokształt kariery.

Wokalista Roger Daltrey i gitarzysta Pete Townshend odbiorą nagrodę podczas imprezy Vodafone Live Music Awards w Londynie, w przyszłym miesiącu.

Na The Who głosowali przedstawiciele brytyjskich wytwórni muzycznych. Rzecznik prasowy organizacji zajmującej się wręczaniem nagrody powiedział: "Freddie na pewno byłby zadowolony. Nic nie kochał bardziej od brzmienia gitary obsługiwanej przez człowieka z pasją i umiejętnościami".
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Wspaniały zespół. Kocham, za te roznorodnosc (acid rock, progresywa, hard rock i glamour) i piekny glos Frediego. Nic dodac nic ujac. Zespół wszechczasów.
Shine On You Crazy Diamond!
Odpowiedz

No cóż, zespół nie istaniał by i nie wybił by się bez Marcurego.... Poza problemów seksualnych był zaaaajebisty!! Smile Niezastąpiony wokal.... Do dziś mnie usypia.... Wink Na koncertach niezastąpiony, ale szkoda, że żadnego nie dożyłam.... Sad Ale Freddie i tak żyje.... Smile Jak każdy wielki.... Smile Peace Wink

Prisca: Zastanów się kilka razy nad tym co piszesz, bo każdy Twój post w każdym temacie jest praktycznie taki sam. No i na dodatek 50% tego co piszesz nie ma sensu.
MAKE LOVEWinkNO WAR!!!
Odpowiedz

Co do Queenu to wiem że to wielki zespół i w ogóle ale muzyka mi nie podchodzi Surprised .No może tylko niektóre piosenki.

EDIT: hmmm, "ktoś" "coś" mi kombinuje przy postach :? Surprised
Odpowiedz

Queen - zajebisty zespół. Legenda rocka. Naprawde ich muzyke podziwiam. Świetne aranzacje muzyczne, swietny spiew Freddiego Mercurego.
'dobry chlopak byl i malo pil...'
Odpowiedz

No to chyba moj był. To powiem jeszcze raz-jak dla mnie legenda. Każdy z muzyków miał swój wyjątkowy styl i to stawia Queen na równi z Beatlesami, czy Roling Stonesami, a nawet ponad nimi. I ten głos Freddiego...ahh...
I'm just a man, I'm not a hero
Just a boy, who had to sing this song
I'm just a man, I'm not a hero
I! don't! care!
Odpowiedz

kto mi zapoda naj album live ? (najlepiej z lat '90)
Odpowiedz

lve killers. 79 rok. W 90-tych nie grali, bo od zdiagnoizowania choroby Mercury'ego nie grali wcale na żywo
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

A Live at Wembley '86 ? ponoć istnieje tez video z tego koncertu. Który jest lepszy ? Smile
Odpowiedz

The Stig napisał(a):A Live at Wembley '86 ? ponoć istnieje tez video z tego koncertu. Który jest lepszy ? Smile

Mi sie bardziej Wembley podoba.
Odpowiedz