• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pytanie do ludzi słuchających Burzuma...

Hej...wiecie może kiedy Varg Vickernes wychodzi z pierdla?? Jestem tego bardzo ciekawy...hehe scena blakowa odżyje...
Czas...który brutalnie pogrążyłem, w mrocznych odmętach świadomości...
Odpowiedz

Beelfegor napisał(a):hehe scena blakowa odżyje...
Dobrze że dodałeś hehe bo myślałbym, że mówisz poważnie Laughing
Odpowiedz

Ta odzyje zebys sie k,urwa nie zdziwil. Jak wyjdzie to nie wiadomo czy go ktos zaraz nie zajebie, a nawet jesli nie to bym nie liczyl ze cos nagra w stalym stylu.
Zreszta scena BM zyje, tylko takie male siurki tego nie potrafia zauwazyc.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

ponoć nowy album burzum ma wyjśc w 2006
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Też tak słyszałem i podobno ma być w stylu "Filosofem" i wcześniejszych płyt.
Odpowiedz

Varg wyjdzie gdzieś w 2016, a i podobno wydał oświadczenie ze chce wrócic do normalnego życia. A zresztą niech sobie robi co chce, to nie moje klimaty, choć całkiem z niego interesująca postać Big Grin
[Obrazek: guitarplayer2rr2.jpg]
[Obrazek: brianarw7.gif]
Odpowiedz

ja piernicze o czym Wy mówicie??!!

Varg i black metal??!! teraz?? to już jest nie black tylko nazi gówno!! (mam nadzieję że wiecie że nie może mieć nawet gitary w pierdlu?)

po zabójstwie Euronymusa się koleś nam zeszmacił i tyle Sad
nie przeczę można stworzyć klimat opierając się na odpowiednio wykorzytanych klawiszach (biorąc pod uwagę jego wcześniejsze dokonania to tym bardziej nawet) ale moi mili nie bawmy się w ogrodników i nie przesadzajmy!
a propos tematu... z tego co wiem gdy Grishnack dostał ostatnią przepustkę sterroryzował jakichś turystów i znów jego wyjście zostało odroczone, to świadczy tylko o jego uwstecznieniu (nie wiem może to wynika z tego że mu padło na łeb w więzieniu?? Question )

bądźmy jednak optymistami i wierzmy w to że Varg przestanie utożsamiać poganizm z nasizmem Sad (chociaż nadzieja to matka głupich jak mawiają jak każdą matkę trzeba ją kochać :? )
Odpowiedz

Nie padlo mu nic w wiezieniu. On chce tam jak najdluzej zostac, bo jak wyjdzie to jest dluga kolejeczka chcacych mu zajebac.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

LCF napisał(a):Nie padlo mu nic w wiezieniu. On chce tam jak najdluzej zostac, bo jak wyjdzie to jest dluga kolejeczka chcacych mu zajebac.

hehehe to swoją drogą Angry
Odpowiedz

satyr, cycu, nie twórz nowych teorii, gówno wiesz o Vargu, nie czytałeś ani jednej jego książki, jesteś lewacką mendą, spierdalaj
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

http://www.metalcrypt.com/
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):satyr, cycu, nie twórz nowych teorii, gówno wiesz o Vargu, nie czytałeś ani jednej jego książki, jesteś lewacką mendą, spierdalaj

buahahahaha odezwał się znawca Varga hahahahaha..
nie mam czasu na czytanie pierdół Varga nazistowski kmiotku, wystarczy że widze to co wyprawia Rolleyes

P.S.sam spierdalaj Laughing
Odpowiedz

satyr napisał(a):nie mam czasu na czytanie pierdół Varga

to się nie wypowiadaj na temat jego poglądów, pindo

Cytat: nazistowski kmiotku

typowy lewacki bełkot

Cytat:, wystarczy że widze to co wyprawia Rolleyes

mieszkasz z nim w celi, żeby widzieć co wyprawia? nie. to milcz, wierzący w medialne kłamstwa pierdolocie

Cytat:P.S.sam spierdalaj Laughing

zobaczymy czy na żywo jesteś taki kozak
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):
satyr napisał(a):nie mam czasu na czytanie pierdół Varga

to się nie wypowiadaj na temat jego poglądów, pindo

niezłe masz lektury nie ma co (pewnie mama ci czyta "Main Kampf" to poduszki?? Laughing )

KelThuz napisał(a):typowy lewacki bełkot

typowy tekst kogoś kto nie wie co odpisać Big Grin

KelThuz napisał(a):mieszkasz z nim w celi, żeby widzieć co wyprawia? nie. to milcz, wierzący w medialne kłamstwa pierdolocie

o wybacz!! ty pewnie z nim siedzisz i teraz zamiast wjść na spacer jak pozostali więźniowie się do kompa dorwałeś (pewnie klawiaturę masz przykręconą śrubami do stolika żebyś do celi zakosił) Laughing

KelThuz napisał(a):zobaczymy czy na żywo jesteś taki kozak

a co kiedy wychodzisz?? napuścisz na mnie swoich łysych kolegów?? Rolleyes
Odpowiedz

Ty KelThuz jakiś lewy jesteś :? Zastanów się milion razy zanim coś napiszesz!
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości