03-04-2006, 10:57 PM
czekamy na wrażenia

THRASH 'TILL DEATH!!!
www.myspace.com/pure_metal_vlad
www.myspace.com/pure_metal_vlad
Vlad napisał(a):nie przewałkujemy. thrash jest nieskończony
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):ciut za dużo "zielarskiej" tematyki w niektórych wywiadach.
statekx napisał(a):ale co tu zrobic, przeciez to muzycy pala a nie prowadzacy wywiad
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
statekx napisał(a):Tomash napisał(a):ciut za dużo "zielarskiej" tematyki w niektórych wywiadach.
zdjecie Gibsona jest nie do przebicia
ale co tu zrobic, przeciez to muzycy pala a nie prowadzacy wywiad
Tomash napisał(a):jak znam życie
sporo dziwnych ludzi będzie na to psioczyć.
Tomash napisał(a):
Btw, nie wiem czy też tak macie, ale jak czytam jakąkolwiek recenzje autorstwa trotzky'ego to mnie kurwica chytagość przynajmniej raz na 3 linijki MUSI napisać że się zna i jest zajebisty, a kapela o której pisze jest nieznana i niedoceniana(co w kontekście np. Spiritual Beggars jest naprawdę śmieszne), przez nas, tępych buraków, słuchających tylko i wyłącznie Iron Maiden.
Tomash napisał(a):
Btw, nie wiem czy też tak macie, ale jak czytam jakąkolwiek recenzje autorstwa trotzky'ego to mnie kurwica chytagość przynajmniej raz na 3 linijki MUSI napisać że się zna i jest zajebisty, a kapela o której pisze jest nieznana i niedoceniana(co w kontekście np. Spiritual Beggars jest naprawdę śmieszne), przez nas, tępych buraków, słuchających tylko i wyłącznie Iron Maiden.