• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pure Metal

Tomek/Nevermore napisał(a):PIĄTY NUMER

w empikach:
stolica: 12.12. 2005 (po 17-tej)
reszta kraju - 13.12.2005 (po 15-tej)

Czytaj: W Katowicach może koło 20 łaskawie raczą wystawić(serio, ostatnio było tygodniowe opóźnienie, a drugi numer cięzko było kupić... bo nie mieli kodu kreskowego wbitego chyba)
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Cytat:Czytaj: W Katowicach może koło 20 łaskawie raczą wystawić

NIE, wystawią dokładnie tego samego dnia co wszędzie

napisz mi proszę - gdy nie bedzie chocby 14-go grudnia

Cytat:ostatnio było tygodniowe opóźnienie, a drugi numer cięzko było kupić... bo nie mieli kodu kreskowego wbitego chyba

kod zawsze był i jest, faktem jest za to - ze nie wszystkie empiki w Polsce (nie wszystkie salony) mają takie same czytniki... przy zwrotach zdarza się, że na niektórych (zdecydowanej mniejszosci) egzemplarzach są nabite "empikowe" kody (naklejone na kod wydrukowany na okładce)
Odpowiedz

katowice to dziura dlatego hehe.
and now is forever...
Odpowiedz

Dzisiaj zakupiłem, całkiem przyjemny numer, ciut słabiej niż ostatnio, kolejna "cudowna" recenzja Trotzky'ego Laughing (Spiritual Beggars - "(...)pytanie tylko czy wasze uszy zmanierowane przez tony plastiku(...) będą w stanie usłyszeć tę wyjątkowość" ). Ogólnie - jest dobre.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

trozky sobie dobrze radzi na allegro ale zyby recenzje pisał to nie wiedziałem
and now is forever...
Odpowiedz

widzisz, sie gra sie ma.
Odpowiedz

widzisz widzisz a i tak wszystko je w necie
and now is forever...
Odpowiedz

szósty numer Pure Metal już wkrótce w empikach (28 luty - stolica, 1 marca - reszta kraju)

[Obrazek: 1.jpeg]
Odpowiedz

no z okłądki sądząc zapowiada się conajmniej nieźle Big Grin
Odpowiedz

Sodom! Holy Moses! ASSASSIN! Ale z was chujki, dajcie jeden egzemplarz gratis na zachętę! Bo bida...
OMG! IT'S A PATCH MAN!
Odpowiedz

Ładnie się zapowiada, ładnie - czuję że będę musial nadrobić nieznajomośc tego pisma... Smile
[Obrazek: newban7nm.gif]
Odpowiedz

Najlepiej wraz z poprzednimi numerami! 8)
THRASH 'TILL DEATH!!!
www.myspace.com/pure_metal_vlad
Odpowiedz

Czy musze dodawać że w Katowickim empiku wczoraj oczywiście nie było nowego numeru?
Odpowiedz

Cytat:Czy musze dodawać że w Katowickim empiku wczoraj oczywiście nie było nowego numeru?

ręce opadają, jestem bezradny!! moje uwagi kierowane do dystrybutora i tak są lekceważone przez tegoż!!

podaj mi proszę namiar na ten empik (który to empik, bo macie ich w Katowicach ze 3-4)?

dziwna sprawa, najprawdopodobniej nie wyłożono jeszcze egzemplarzy na półki, bo od 1-go marca czasopismo MUSI być dostępne w empikach na terenie całego kraju
Odpowiedz

Na Piotra Skargi(bodajże 6), ten największy. Dzisiaj jużjest, właśnie se zaczynam czytać Big Grin
Odpowiedz