• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pure Metal

Atreju napisał(a):
Vlad napisał(a):Przyjdzie Sylwia, to Was zje. Wink
ciebie też ktoś powinien porządnie w dupsko ukąsić, bo też niezły aparat z ciebie Surprised

Od mojego dupska wara, fanie Rhapsody!!! Mad
THRASH 'TILL DEATH!!!
www.myspace.com/pure_metal_vlad
Odpowiedz

Atreju napisał(a):Chyba mnie z kimś pomyliłeś panie "alfa i omega", "fifa uefa" i panie narcyz zapatrzony tylko w siebie i swój średniej jakości ukochany zespolik Horrorscope. Trochę pokory... :?

Jaki kretyn... Z takim ilorazem inteligencyi miałbyś problem z załapaniem się do hiszpańskiej armii (gwoli ścisłości - minimum tam to 80). :? Ech, po cóż się zżymać, wszak znamy się nie tylko z tego forum, nieprawdaż? Laughing
THRASH 'TILL DEATH!!!
www.myspace.com/pure_metal_vlad
Odpowiedz

istenieje mozliwosc zakupienia archiwalnych(1,2 nr) PM? jestem w trakcie czytania aktualnego i postanowilem zakupic takze poprzednie Tongue
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

tak!!zapraszam na stronkę:
http://www.metal.net.pl/pure.php

Sprzedaż
Trzeci numer Pure Metal dostępny jest w sieci salonów „EMPIK”, na terenie całego kraju. Cena 10,99 zł. Nie przewidujemy sprzedaży wysyłkowej trzeciego numeru. Pure Metal prowadzi sprzedaż wysyłkową pierwszego i drugiego numeru. Koszt jednego egzemplarza wynosi 9,99 zł. Pieniądze należy przesyłać przekazem pocztowym na adres redakcji. Na przekazie należy podać zamawiany numer oraz ilość egzemplarzy.

Kontakt
Adres redakcji:
ul. Altanowa 34/17
85-799 Bydgoszcz
e.mail: tomeknevermore@powermetal.pl
Odpowiedz

dzieki, moje zamowienie wplynie jak tylko sie ze studiami uporam
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Czwarty numer już za tydziewń w empikach!

[Obrazek: OKADKA_04_05.jpg]

W numerze na 80 stronach:

wkładka – Testament
a w niej: biografia zespołu, recenzje wszystkich płyt,
wywiad z Alexem Skolnickiem, relacja z Reunion Tour 2005
(a to wszystko na 12-tu stronach)

Cykl Thrash Metal, część druga: scena Bay Area

Wywiady:
Nevermore (Warrel Dane, Jeff Loomis i Steve Smyth), Destruction, Candlemass, Isole, Paradise Lost (Greg Mackintosh, Aaron Aedy, Steve Edmondson, Nick Holmes), Morgana Lefay, Attacker, Rebellion, Imagika, Ruffians, Hellfire, Chainsaw, Monstrum, Overlorde

Artykuły:
Biografie: Attacker, Defiance, Vio-lence, Lääz Rockit,
Cykl: odeszli przedwcześnie – David Wayne,
Doom metal dziś
artykuły i felietony około muzyczne (w tym „Gawędy Druha Borucha”)

Recenzje płyt:
loża redakcyjna, płyta numeru, płyty nowe i z ostatnich lat,
cykl: perły z lamusa
cykl: płyty wszechczasów: „Icon” Paradise Lost
dema, DVD

Relacje z koncertów:
Paradise Lost, Mystic Festival, Black Label Society, Grave Digger, Slayer, MetalFest
Odpowiedz

Tomek/Nevermore napisał(a):Wywiady:
Nevermore (Warrel Dane, Jeff Loomis i Steve Smyth), Destruction, Candlemass, Isole, Paradise Lost (Greg Mackintosh, Aaron Aedy, Steve Edmondson, Nick Holmes), Morgana Lefay, Attacker, Rebellion, Imagika, Ruffians, Hellfire, Chainsaw, Monstrum, Overlorde

A gdzie jest zapowiadany wywiad z Laaz Rockit?
Odpowiedz

Cytat:A gdzie jest zapowiadany wywiad z Laaz Rockit?

będzie dopiero, gdy pojadę do SF i spiore dupsko A. Jellumowi!! (bo gostek najwyraźniej nas olewa, a na to jak się on zachowa - wpływu nie mam żadnego)

pozostaje tylko czekać, czekać, czekać... (czasem nawet 10 miesięcy, bo tyle na dzis wynosi rekord mojego oczekiwania na wywiad)
Odpowiedz

Wreszcie jakieś pismo, w którym interesuje mnie większość, a nie tylko wybrane artykuły.
Jedynki nie posiadam, ale dwójka i trójka, które już kupiłem są świetne. W drugim numerze szczególnie ciekawe były moim zdaniem: relacja z koncertu Exodusa z Billy'm, wywiad ze Smyth'em, Catch 22 (nie wiedziałem, że ktoś w tym kraju ich słucha), Tankard, "Symbolic" i wkładka o Nevermore. W jeszcze lepszej trójce wyróżniał się wywiad z G. Christianem, Havochate, Gustafsonem i Blitzem, historia Thrashu, Coroner, Agent Steel, Chlaściak, "The Legacy".
Nowy numer, z tego co widzę, zapowiada się jeszcze lepiej- Defiance, Vio-Lence, Laaz Rockit i Imagika, a szczególnie wkładka o Testament brzmią naprawdę zachęcająco.
Mam nadzieję, że uda się wam jakoś dotrzeć do ludzi nieświadomych istnienia na polskim rynku wydawniczym takiej perełki, a tym samym- przetrwać z pożytkiem dla nas wszystkich
Odpowiedz

[quote="Tomek/Nevermore"]
Cytat:10 miesięcy, bo tyle na dzis wynosi rekord mojego oczekiwania na wywiad)

A ktora kapela ustanowila ten rekord?
Odpowiedz

Cytat:Wreszcie jakieś pismo, w którym interesuje mnie większość, a nie tylko wybrane artykuły

miło mi, szkoda że tak mało ludzi wie o istnieniu takiego pisma... a trudno dotrzec do osób, które:
1. nie nawiedzaja empików
2. nie korzystają z internetu
3. nie bywają na koncertach

Cytat:A ktora kapela ustanowila ten rekord?

Attacker... ale - tu sprawa wyglada bardziej złożona, bo zasypałem gościa lawiną pytań (wysłałem mu je mailem, by przejrzał... zrobił to, zgodził się na wywiad, obiecał szczegółowy wywiad i poprosił bymsię uzbroił w cierpliwość... no i czekałem i doczekałem się)

są i inne rekordy (Nasty Savage - 4 podejścia, 4 razy NIBY tak, ale... wywiadu NIE mam!!!)
Odpowiedz

A w ogóle to sie na basie gra, a nie patrzy Smile
Odpowiedz

Cytat:Mam nadzieję, że uda się wam jakoś dotrzeć do ludzi nieświadomych istnienia na polskim rynku wydawniczym takiej perełki, a tym samym- przetrwać z pożytkiem dla nas wszystkich

z każdym kolejnym numerem jest w tej kwestii coraz lepiej... staramy sie maksymalnie rozreklamować czasopismo
Odpowiedz

Tym razem ani PM ani ,tym bardziej,HMP juz nie kupię...
Odpowiedz

Mam numer, i jest jeszcze lepszy od poprzedniego, tyle że recenzja Ulvera, jest ni mniej ni więcej, tylko Z DUPY. Też moge wymieniać na pół strony niemetalowych wykonawców których słucham, licząc że nikt ich nie zna, i uchodzić za ambitnego, ale PO CO? Poza tym, skoro ta płyta jest tak zajebista, to czemu jej nie ma w loży redakcyjnej?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz