• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pure Metal

Tomash napisał(a):
Atreju napisał(a):A o jakiego Cage'a ci chodziło?

http://pl.wikipedia.org/wiki/John_Cage
A co on niby miałby robić w "Pure Metal Magazynie"? Confusedhock:
Odpowiedz

Atreju napisał(a):
Tomash napisał(a):
Atreju napisał(a):A o jakiego Cage'a ci chodziło?

http://pl.wikipedia.org/wiki/John_Cage
A co on niby miałby robić w "Pure Metal Magazynie"? Confusedhock:

szczerze powiedziawszy sam nie wiem... Smile
wrocilem do domu lekko zrobiony i jak zobaczylem ze Cage to pomyslalem od razu ze John... kupilem sobie o nim ostatnio taka ksiazeczke i siedzi mi w glowie...
hehe moja nieuwaga... Big Grin
Odpowiedz

Cytat:A jest w nim zapowiadany wywiad z laaz rockit?

wywiad był zapowiadany ...ale na razie go nie ma, ot kaprysy muzyków...

co do Cage... polecam ich 2 osttanie płyty: "Astrology" i "Darker than black"
Odpowiedz

Jak dla mnie, na dzień dzisiejszy zostawiliście daaaleko w tyle ,,konkurencyjny'' HMP - Pure metal jest zdecydowanie ładniej wydany,ma lepszy papier a co najważniejsze, PROFESJONALNIE napisane recenzje! Nie ma tu żenujących sytuacji w których 90% recenzowanych zespołów(z czego większość to 5 liga) dostaje maksymalną ocenę,płyty są poddane dogłębnej analizie i zwracacie uwagę na wszystkie ich niuanse- bardzo mi się to podoba! Waszymi artykułami można się kierować przy zakupie płyt bez obaw ,ze nabywamy chłam(kłania sie HMP).
Z drugiej strony,przydałoby się chyba dokładniejsze sprecyzowanie profilu magazynu.Bo niby jestescie ukierunkowani na ,,klasyczny" metal a mimo to pojawiają sie wywiady z : Obituary,BEhemoth,Sacriversum- nie żebym miał cos przeciwko tym zespołom ale to burzy spójność magazynu i potencjalny,nowy kllient nie za bardzo będzie wiedzial czego sie po was spodziewać i może na wszelki wypadek zachowa swoje pieniądze na nowe T'A czy Młotka.Więcej zastrzezen nie mam(no,czasami wywiady sa odrobine zbyt schematyczne),zyczę powodzenia!
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Jak dla mnie, na dzień dzisiejszy zostawiliście daaaleko w tyle ,,konkurencyjny'' HMP - Pure metal jest zdecydowanie ładniej wydany,ma lepszy papier a co najważniejsze, PROFESJONALNIE napisane recenzje! Nie ma tu żenujących sytuacji w których 90% recenzowanych zespołów(z czego większość to 5 liga) dostaje maksymalną ocenę,

W dodatku częśc płyt recenzowanych w HMP, to jakieś 10 ligowe melodic powermetalowe bzdury z Singapuru, któych i tak w życiu sie nie usłyszy, a tylko zajmuja miejsce, poza tym - kompletna ignorancja w stosunku do innych gatunków(pamiętam nawet, że w jednym z wczesnych numerów jakiś "redaktur" nażekał, że na heavy metalowym koncercie grały dwie kapele thrashowe - po prostu straszneSmile ) no i jeszcze fatalny papier, fatalna czcionka, i za wysoka cena jak na taką "jakość" ale jak już pisałem, HMP i PM nieźle się uzupełniają
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):Jak dla mnie, na dzień dzisiejszy zostawiliście daaaleko w tyle ,,konkurencyjny'' HMP - Pure metal jest zdecydowanie ładniej wydany,ma lepszy papier a co najważniejsze, PROFESJONALNIE napisane recenzje! Nie ma tu żenujących sytuacji w których 90% recenzowanych zespołów(z czego większość to 5 liga) dostaje maksymalną ocenę,

W dodatku częśc płyt recenzowanych w HMP, to jakieś 10 ligowe melodic powermetalowe bzdury z Singapuru, któych i tak w życiu sie nie usłyszy, a tylko zajmuja miejsce, poza tym - kompletna ignorancja w stosunku do innych gatunków(pamiętam nawet, że w jednym z wczesnych numerów jakiś "redaktur" nażekał, że na heavy metalowym koncercie grały dwie kapele thrashowe - po prostu straszneSmile ) no i jeszcze fatalny papier, fatalna czcionka, i za wysoka cena jak na taką "jakość" ale jak już pisałem, HMP i PM nieźle się uzupełniają

Exactly!
Odpowiedz

Artykuł ,,ALcoholady" to ciężka wieś...
Odpowiedz

Alcoholady to pseudonim wokalistki The No-Mads.Tak miało być, hehehe! 8)
THRASH 'TILL DEATH!!!
www.myspace.com/pure_metal_vlad
Odpowiedz

Jest lekko wsiowy, ale też ciężko się z nim nie zgodzić, teraz na koncertach "panują" mroczni ludzie, którzy siedzą w swoich mrocznych strojach ze swoimi mrocznymi kobietami, piją mroczne piwo, patrzą się na scenę mrocznym wzrokiem, oczywiście nie schańbią się oklaskami dla kapeli, choćby nie wiem jak dobrze by grała, a na ludzi bawiących się pod sceną patrzą się jak na debili(spostrzeżenia z pewnego nieistniejącego już chorzowskiego pubu na R. Big Grin )
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Niestety, tekst tej babki pasuje do gazety jak pięść do oka i wogóle jest do dupy. Nie rozumiem cię Tomek, po jaką ciężką cholerę ona została wzięta na felietonistkę :? Mało durnot pseudo znawców naczytałeś się na forach internetowych, że chcesz to teraz zaszczepić w swoim piśmie? :? O poziomie językowym nawet nie wspomnę Laughing
Z całego tego słowotoku wynika jedna tylko myśl - o byciu metalem decyduje "metalowy" wygląd :? No ale co siedziwić, w końcu pisała to tylko kobieta Evil or Very Mad

P.S. W nowym numerze najbardziej podoba mi się wywiad z Grzegorzem Kupczykiem. Koleś który go robił, musi być naprawdę zajebistym gościem. Taka lekkość i swoboda zadawanych pytań Big Grin Laughing
Odpowiedz

Atreju napisał(a):Niestety, tekst tej babki pasuje do gazety jak pięść do oka i wogóle jest do dupy. Nie rozumiem cię Tomek, po jaką ciężką cholerę ona została wzięta na felietonistkę :? Mało durnot pseudo znawców naczytałeś się na forach internetowych, że chcesz to teraz zaszczepić w swoim piśmie? :? O poziomie językowym nawet nie wspomnę Laughing
Z całego tego słowotoku wynika jedna tylko myśl - o byciu metalem decyduje "metalowy" wygląd :? No ale co siedziwić, w końcu pisała to tylko kobieta Evil or Very Mad

Mam DOKŁADNIE takie same zdanie na temat tych wypocin...
Odpowiedz

Przyjdzie Sylwia, to Was zje. Wink
THRASH 'TILL DEATH!!!
www.myspace.com/pure_metal_vlad
Odpowiedz

Vlad napisał(a):Przyjdzie Sylwia, to Was zje. Wink

Czekam więc z niecierpliwością , i zyczę smacznego!
Odpowiedz

felietony to powinien pisać Trotzky, zamiast siedzieć tyle na forach Big Grin
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Cytat:felietony to powinien pisać Trotzky, zamiast siedzieć tyle na forach

alez napisze!! w trzecim numerze Trocek za późno został włączony w wir pracy... stąd felietonu nie zdążył skrobnąć... ale do "czwórki" ma napisać
Odpowiedz