02-05-2005, 09:07 PM
KelThuz napisał(a):mam marna pipko wiecej plyt niemetalowych, niz ty kiedykolwiek uswiadczysz w zyciu, instrumentalnie poruszam sie praktycznie bezproblemowo w kazdym gatunku, rowniez kompozycyjnie nie ma dla mnie rejonow tabu, choc z racji mych przekonan wierny jestem tej jedynie slusznej muzyce,. Po twoich wypowiedziach wnioskuje, iz duzo ci jeszcze pozostalo do zglebienia, wez moje rady do serca, nie jestem zlosliwy. Natomiast nie zamierzam na tym forum dzielic sie moja wiedza tajemna z kimkolwiek, profanow nie dzierze. A ty chyba do nich sie zaliczasz, wiec raczej nie bedziemy kontynuowac tej gadki.
Powstrzymywałem się od komentarza przez długi czas... szanowałem cie nawet powoli za twoje poglady itp... no ale coraz wiecej tracisz...
Profanum nie dzierzysz? no to zostaje ci Sakrum- więc spierdalaj do kościoła śpiewać w chórku...
No ale nie będe zniżał się do Twojego poziomu i nie będe bluzgał.
Kolejna sprawa.. nie zamierzasz dzielić się swą tajemną widzą(?)... to po co tutaj piszesz? Aby pokazać że jestem-masta-kazdy-jest-gorszy-odemnie-gnijcie-pedaly?
troche to dziwne i przyznam, śmieszne, że zamiast pisać sensowną krytyke, Ty bluzgasz i obrażasz wszystkich dookoła...
Pamietaj... komunikat świadczy o nadawcy... a czytając Twoje posty, w ktorych duża część to bluzgi, można dojść do różnych wniosków o Twojej osobie...
No a teraz czekam, aż mnie zbluzgasz