• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pure Metal

KelThuz napisał(a):mam marna pipko wiecej plyt niemetalowych, niz ty kiedykolwiek uswiadczysz w zyciu, instrumentalnie poruszam sie praktycznie bezproblemowo w kazdym gatunku, rowniez kompozycyjnie nie ma dla mnie rejonow tabu, choc z racji mych przekonan wierny jestem tej jedynie slusznej muzyce, Laughing . Po twoich wypowiedziach wnioskuje, iz duzo ci jeszcze pozostalo do zglebienia, wez moje rady do serca, nie jestem zlosliwy. Natomiast nie zamierzam na tym forum dzielic sie moja wiedza tajemna z kimkolwiek, profanow nie dzierze. A ty chyba do nich sie zaliczasz, wiec raczej nie bedziemy kontynuowac tej gadki.

Powstrzymywałem się od komentarza przez długi czas... szanowałem cie nawet powoli za twoje poglady itp... no ale coraz wiecej tracisz...
Profanum nie dzierzysz? no to zostaje ci Sakrum- więc spierdalaj do kościoła śpiewać w chórku...
No ale nie będe zniżał się do Twojego poziomu i nie będe bluzgał.
Kolejna sprawa.. nie zamierzasz dzielić się swą tajemną widzą(?)... to po co tutaj piszesz? Aby pokazać że jestem-masta-kazdy-jest-gorszy-odemnie-gnijcie-pedaly?
troche to dziwne i przyznam, śmieszne, że zamiast pisać sensowną krytyke, Ty bluzgasz i obrażasz wszystkich dookoła...
Pamietaj... komunikat świadczy o nadawcy... a czytając Twoje posty, w ktorych duża część to bluzgi, można dojść do różnych wniosków o Twojej osobie...

No a teraz czekam, aż mnie zbluzgasz Evil or Very Mad
Odpowiedz

Taaaa wiedza tajemna ... Komuś się chyba naprawdę świat fantasy z realiami popieprzył Tongue Pewnie prujesz na basie prowadząc struny wzrokiem i szarpiąc siłami mentalnymi Tongue Wiesz, nie twierdzę ze jesteś złym basistą, ale naprawdę to, że dobrze grasz + masz dobrze przyjęty przez ogólną krytykę zespół nie znaczy że ludzie na tym forum są od ciebie gorsi/gorzej obyci/obeznani. Więc opamiętaj się Kel ... Za to co napisałem wcześniej nie będę cię przepraszał, bo ty również tego nie zrobisz (i powiedziałbyś pewnie że ci dupę liżę ...). Koniec z bluzganiem i pieprzeniem o czymś co i tak nic nie zmieni, ok ?

Balthor - miło było przeczytać pierwszego od dłuższego czasu posta na poziomie ^_- Jeśli można - podpisuję się pod nim.
Odpowiedz

Balthor, nie wiem o czym do mnie rozmawiasz, szczerze powiedziawszy, tak jakbys nie za bardzo rozumial co napisalem poprzednio.
Natomiast fakt jest taki, ze to forum jest tak zalosne, iz jestem tu tylko po to zeby sie posmiac i ponabijac z cieciuchow, co pojecia nie maja o Metalu i mieli pecha wybrac akurat to forum, a nie porzadne metalowe fora, na ktorych mozna normalnie pogadac. To tyle. Moje bluzgi nie maja charakteru obrazliwego, tylko przesmiewczy Laughing
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

I do kooogo te gaaadki panocku ... Siedzimy na tym "żałosnym" forum jak i ty, więc jesteś wyjątkowo godny "prześmiania" - tym bardziej iż uważasz że to ty tutaj się śmiejesz ... żałosny. A tak na marginesie ja też tu wpadam "tak o" - to nie jest moje główne forum. A na forum "czysto metalowym" już miałem okazję być - i nigdzie na żadnym forum wcześniej nie zaznałem tyle chamstwa i bluzgów co tam (wystarczyło ze trochę poczytałem - nie musiałem nic pisać ...). Wybacz ale preferuję bardziej inteligentne formy konwersacji niż ta, tu i z tobą ... Idź się wyszaleć na swoje "tru" forum gdzie się znajdzie moze więcej takich debili ... Laughing
Odpowiedz

nazywasz mnie debilem? to juz kwalifikuje sie pod wypowiedzenie wojny! zycie ci niemile, psia mac? Evil or Very Mad
Odpowiedz

He he nareszcie jakaś sympatyczna odpowiedź z twojej strony ^^ No, nie wiem, może i debilem nie jesteś (nie znam cię osobiście), ale niektóre twoje wypowiedzi które czytałem na to wskazują. Jak dla mnie to po prostu przestań wszystko i wszystkich deptać. I już się nie chcę użerać (chyba ze ty tego pragniesz całym swoim stalowym sercem - jestem do usług Wink ).
Dobranoc !
Odpowiedz

to forum sie nadaje tylko do deptania, nie wiedziales? wez lepiej przeprowadz sie gdzies indziej, bo tutaj tylko czas tracisz Laughing
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):to forum sie nadaje tylko do deptania

dokładnie tak i po to tu jestem Wink

Kellur napisał(a):Te twoje "męskie granie Metalu" i te wszystkie teksty o true metalu + jakieś samochwalcze wysławianie "hordy" (ale mi horda ...) są żałosne. Weź lepiej się zajmij graniem a nie męczysz ludzi na forum tym wszelkim nic-mi-sie-nie-podoba-jestem-lepszy.
Wiem jak gra Sorcerer, nie martw się o to ... Zabawiliście na moim dysku cały jeden dzień (!!). Rozumiem że jesteś wychowany na Manowarze itp (ja w sumie od tej kapeli zaczynałem), ale chyba za bardzo wziąłeś sobie w łeb ich hymny ... A ten swój ładunek hetero wsadź se w zada... A wracając do Stratovariusa - zagraj kwestię basową ze Speed Of Light, prześlij mi nagranie, a potem będziesz mógł pierdolić że pedalsko grają ... Baw się dobrze hetero-true-hordasie ...

Manowar to muzyka dla metali, srakovarius to pedalskie patatajki dla ciot w sweterkach, tyle na ten temat
Odpowiedz

O_o KelThuz zawołał kolegę ? Patrzę że dzisiaj się zarejestrowałeś więc pewnie tak i jest Tongue
Cóż, na Manowar złego słowa nie powiem, bo od nich zaczynałem - bardzo lubię ich muzykę i nie ukrywam, że mam do nich cholernie duży szacunek (swojego czasu ich ubóstwiałem ...). Jednak co ja na to poradzę że moje horyzonty muzyczne się poszerzyły ?
Stratovarius nie jest pedalski - jeszcze raz powtarzam. Pedalskie to są Placebo, Green Day i inne tego typu zniewieściałe chłamstwa. Tak samo zdecydowana większość nowej fali mocnego grania to bezmyślne łupanie i darcie mordy ... niestety ale melodyjność mocno spadła. Dlatego preferuję raczej zespoły starszej daty ... No ale co ja się będę rozwodził.
Jakby nie patrzeć - Kel ma wspólnika... Drżyjcie wszyscy "nie True" ludzie !! Wink
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Ta, tylko że Manowar jakoś nie chce zrozumieć że jednak dużo ich fanów już skończyło 12 lat - ten ich wizerunek jest T R A G I C Z N Y.

Jep sie ,wizerunek manowar jest zajebisty, oni walcza o prawdziwy metal
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):
Tomash napisał(a):Ta, tylko że Manowar jakoś nie chce zrozumieć że jednak dużo ich fanów już skończyło 12 lat - ten ich wizerunek jest T R A G I C Z N Y.

Jep sie ,wizerunek manowar jest zajebisty, oni walcza o prawdziwy metal

ale ty powinienes ich gnoic bo heavy metalowcy to brudasy i sa be... Confusedhock:
Odpowiedz

Kellur napisał(a):Stratovarius nie jest pedalski - jeszcze raz powtarzam. Pedalskie to są Placebo, Green Day i inne tego typu zniewieściałe chłamstwa.

pod wzgledem formy - ta sama działka
Stratovarius odwołuje się do tej samej pedalskiej natury odbiorcy - pretensjonalność, przesadna egzaltacja, brak dystansu, melodie rodem z tancbudy tudzież serialu Danger Bay etc., i do tego ZERO JAJ. To ma byc metal?!? Kurwa, tak dopierdoliles z ta "bezsensowna lupanka", ze nie wiem czy w ogole z toba dyskutowac, czy olac jako kolejnego kindermetalowca, ktory za 5 lat bedzie sluchal kasi kowalskiej, bo "horyzonty muzyczne" mu sie poszerzyly...
"Elements" to najlepsze płyty Stratovariusa w ogóle, słychać że rodziły się w wielkim bólu. Reszta to nieporozumienie.

Cytat:Jakby nie patrzeć - Kel ma wspólnika... Drżyjcie wszyscy "nie True" ludzie !! Wink

nie wiem co to za koles, pewnie jakis lewak, a tych nie uznaje.
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Chyba o ilość kasy na koncie Laughing po cholere komu 10 wersji tego samego singla i 3 takie same koncertówki?! a prawdziwy metal to gra Saxon i Judas Priest Smile

jakie takie same koncertówki? co ty pierdolisz w ogole? ManowaR po 15 latach istnienia dopiero zdecydował się na wydanie albumu LIVE, i się okazało, że fani nie byli usatysfakcjonowani z jednego podwójnego, to wyszedł kolejny, jeszcze bardziej zajebisty, no. kill.
Single to tradycja europejska, i to wytwornia jest za to odpowiedzialna, a nie Manowar, zreszta oni juz nie sa w Nuclear Blast, i robia wylacznie na siebie, a nie na bande podlych pasozytow. kill!
Nowy album bedzie zabijal pozerskie scierwa, takie jak na tym forum! kill!
Odpowiedz

No mam nadzieję że na ten nowy album nie będziemy musieli długo czekać... "Pozerskie ścierwa" powiadasz ? To mialo być do wszystkich na tym forum? Bo jeśli tak to czuję się OFICJALNIE OBRAŻONY ( Laughing ) I mi tu proszę oficjalnie nie obrażać bo ja też zacznę oficjalnie obrażać i się wszyscy oficjalnie poobrażamy i będzie z tego jedna wielka sraczka Tongue

A tak przy okazji - Kel dlaczego Twoje posty w 95,23% są bluźniercze ?
Odpowiedz

Kellur napisał(a):A tak przy okazji - Kel dlaczego Twoje posty w 95,23% są bluźniercze ?
to jego styl...
jesli chcesz powiedziec cos madrego ale nie mozesz ubrac tego w slowa wkladasz w to emocje jakie towarzysza ci podczas wygłaszania tych mądrości lub po prostu nie mozesz pisac bez bluzgow..., i tak powstaje chocapic.... :]

Post calkowicie neutralny, nie wiem po co wam te okreslenia prawdziwy metal, pozer, muzyka laczy a nie rozdziela... i tak moje slowa nic nie znacza, bo nie jestem tróó... o_O
Odpowiedz