- Liczba postów:
- 564
- Liczba wątków:
- 38
- Reputacja:
-
0
Chodzi o to ze jeden power jest pedalski a ten drugi jest niepedalski.
- Liczba postów:
- 87
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Stratovarius pedalskie ? Co ty za pierdoły gadasz ? Czy w ogóle coś darzysz szacunkiem oprócz swojego zespolu (który btw gra gorzej niż każdy zespół na który jedziesz nie mówiąc o iście "pedalskim wokalu" - a co do Rhapsody to wolę ich teksty niż wasze/twoje). Ech wkurzyłem się już ...
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
ale ty byś pasował do składu takiego, dajmy na to rhapsody...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 87
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Te twoje "męskie granie Metalu" i te wszystkie teksty o true metalu + jakieś samochwalcze wysławianie "hordy" (ale mi horda ...) są żałosne. Weź lepiej się zajmij graniem a nie męczysz ludzi na forum tym wszelkim nic-mi-sie-nie-podoba-jestem-lepszy.
Wiem jak gra Sorcerer, nie martw się o to ... Zabawiliście na moim dysku cały jeden dzień (!!). Rozumiem że jesteś wychowany na Manowarze itp (ja w sumie od tej kapeli zaczynałem), ale chyba za bardzo wziąłeś sobie w łeb ich hymny ... A ten swój ładunek hetero wsadź se w zada... A wracając do Stratovariusa - zagraj kwestię basową ze Speed Of Light, prześlij mi nagranie, a potem będziesz mógł pierdolić że pedalsko grają ... Baw się dobrze hetero-true-hordasie ...