• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pure Metal

[Obrazek: pure_metal_1.jpg]
Bardzo mi miło ogłosić pojawienie się nowego pisma metalowego na polskim rynku - "Pure Metal".
Pismo będzie dostępne od 10.11 w Empikach na terenie całego kraju, albo za pośrednictwem sprzedaży wysyłkowej, bezpośrednio od redakcji.

Więcej informacji na stronie:

http://www.metal.net.pl/pure_metal/index.htm
Odpowiedz

Oooo... jakieśnowe pismo? Sądząc po okładce to będzie coś extra. Myślę, że się skuszę na zakup. Kto wie, może to się okaże najlepszym pismem metalowym w kraju Confusedhock:
Odpowiedz

Tomash napisał(a):No nowy numer miał wyjść już jakiś czs temu, i co? Z całym szacunkiem, ale wydaje mi się, że to pismo powstało "na złość" Heavy Metal Pages
Nie... po prostu to pismo to kwartalnik, a nie miesięcznik.

Cytat:w pierwszym numerze w recenzjach płyty wysoko ocenione w HMP tu były zjechane na maxa(nie wszystkie of course) i odwrotnie. Wolałbym jedno solidne pismo niż dwa słabsze...
Bo w obu pismach power metalem jest co innego i to właśnie Pure Metal jest bliżej prawdy.
Odpowiedz

Atreju napisał(a):Bo w obu pismach power metalem jest co innego i to właśnie Pure Metal jest bliżej prawdy.

To ktore pismo w takim razie uwaza neo-power za pedalstwo?
Odpowiedz

neo-power? Smile to coś takiego istnieje? Smile ale wy się uwielbiacie bawic w takie pierdoły
Odpowiedz

Chodzi o to ze jeden power jest pedalski a ten drugi jest niepedalski.
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):Chodzi o to ze jeden power jest pedalski a ten drugi jest niepedalski.

w ogole nie powinno sie mieszac nazwy "powermetal" do okreslania homoseksualnych zbieranin w stylu hammerfall, rhapsody, sonata arctica, stratovarius, czy co tam jeszcze ssie. Najlepszym okresleniem jest p2p2
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Stratovarius pedalskie ? Co ty za pierdoły gadasz ? Czy w ogóle coś darzysz szacunkiem oprócz swojego zespolu (który btw gra gorzej niż każdy zespół na który jedziesz nie mówiąc o iście "pedalskim wokalu" - a co do Rhapsody to wolę ich teksty niż wasze/twoje). Ech wkurzyłem się już ...
Odpowiedz

Kellur napisał(a):Stratovarius pedalskie ? Co ty za pierdoły gadasz ? Czy w ogóle coś darzysz szacunkiem oprócz swojego zespolu (który btw gra gorzej niż każdy zespół na który jedziesz nie mówiąc o iście "pedalskim wokalu" - a co do Rhapsody to wolę ich teksty niż wasze/twoje). Ech wkurzyłem się już ...

Stratovarius to taki neoklasyczny poprock, dobre dla gimnazjalistow. Widac, ze mocno zielony jestes jesli chodzi o meskie granie Metalu. Nie wiesz, jak gra moja kapela, bowiem nie masz plyty (a moze masz piracka? w kazdym razie juz nieaktualna, jesli chodzi o nasze granie). Teksty Rhapsody to wies totalna, wez mnie nie zalamuj chlopie Laughing. Rzeczywiscie, pronounciation wokalisty Rhapsody jest zajebiscie akuratny do tych grafomanskich wypocin mistrza Luci... Ostatecznie - jeden kawalek Sorcerera ma wiecej ladunku hetero, niz cala dyskografia sonaty arctici (ktora przed wydaniem pierwszej plyty nosila iscie hetero nazwę Tricky Means - czy chodzilo im o sprytne sposoby dobrania sie mlodym chlopcom do odbytu? szatan ich tam wie...) Surprised
Odpowiedz

ale ty byś pasował do składu takiego, dajmy na to rhapsody...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Krolik napisał(a):ale ty byś pasował do składu takiego, dajmy na to rhapsody...

twoja stara za to do Alabama Thunderpussy
Odpowiedz

Te twoje "męskie granie Metalu" i te wszystkie teksty o true metalu + jakieś samochwalcze wysławianie "hordy" (ale mi horda ...) są żałosne. Weź lepiej się zajmij graniem a nie męczysz ludzi na forum tym wszelkim nic-mi-sie-nie-podoba-jestem-lepszy.
Wiem jak gra Sorcerer, nie martw się o to ... Zabawiliście na moim dysku cały jeden dzień (!!). Rozumiem że jesteś wychowany na Manowarze itp (ja w sumie od tej kapeli zaczynałem), ale chyba za bardzo wziąłeś sobie w łeb ich hymny ... A ten swój ładunek hetero wsadź se w zada... A wracając do Stratovariusa - zagraj kwestię basową ze Speed Of Light, prześlij mi nagranie, a potem będziesz mógł pierdolić że pedalsko grają ... Baw się dobrze hetero-true-hordasie ...
Odpowiedz

jestes durna pipa, nie ucz mnie synku kurwa ani o Metalu ani o muzyce, bo POJECIA NIE MASZ co mowisz. Obracasz sie w kregu homoseksualnego pitolenia i nie uznajesz zadnej krytyki pod jego adresem - syndrom kindermetalowego skurwienia. Poszerz swoje horyzonty, jesli naprawde kochasz Metal, a nie chcesz do konca zycia byc pizdenka.

Cytat:A wracając do Stratovariusa - zagraj kwestię basową ze Speed Of Light, prześlij mi nagranie, a potem będziesz mógł pierdolić że pedalsko grają

partia basu w tym kawalku jest prawie nieslyszalna, i maksymalnie pedalska.
chcesz zobaczyc, jak sie gra na basie - przyjdz na koncerty Sorcerer, dobrze ci radze.
Odpowiedz

Jeśli będę chciał popatrzeć na grę na basie - pogram se przed lustrem i to mi wystarczy. I to raczej ty poszerz swoje horyzonty, bo patrzę że są baaardzo waskie (tylko tzw. "true metal" prawda?). Więc też mi tu panocku nie pierdol o muzyce, bo znać to się może znasz, ale tylko na jednym. I ten o horyzontach mówi ... phi śmiechu warte Tongue A w jakim kręgu ja się obracam to ty gówno wiesz ... I taka właśnie twa domena - gówno wiesz dużo pierdolisz. ...
Odpowiedz

mam marna pipko wiecej plyt niemetalowych, niz ty kiedykolwiek uswiadczysz w zyciu, instrumentalnie poruszam sie praktycznie bezproblemowo w kazdym gatunku, rowniez kompozycyjnie nie ma dla mnie rejonow tabu, choc z racji mych przekonan wierny jestem tej jedynie slusznej muzyce, Laughing . Po twoich wypowiedziach wnioskuje, iz duzo ci jeszcze pozostalo do zglebienia, wez moje rady do serca, nie jestem zlosliwy. Natomiast nie zamierzam na tym forum dzielic sie moja wiedza tajemna z kimkolwiek, profanow nie dzierze. A ty chyba do nich sie zaliczasz, wiec raczej nie bedziemy kontynuowac tej gadki.
Odpowiedz