• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Punk ... Wyglad i Zachowanie ??

Kurwa teraz kazdy pokazuje jaki jest trve i chce zjesc debiutanta na dzien dobry.
Co nie zmienia faktu ze ciekawy egzemplarz nam tu przywialo
Spektor, jakich kapel sluchasz?

odpowiedział na to pytanie kilka postów temu ...
[Obrazek: nile_logo.jpg]

Tak, gdzie? Bo nie moge znalezc

no napisał że za dużo tego co może świadczyć o tym że Ci nie poda ... Surprised

moge podać tylko to z natury czysto technicznej jest trudne, napisze tak.Ja podchodze do tego w ten spesób, widze jakąs płytke czy wynajde mp3 jakiejś kapeli odpalam i przesłuchuje.Mam takie "sesje" ze jak mi jakas płyta czy płyty wyjątkowo spodobają i sa ciekawe to słucham do znudzenia Smile.Zespoły alternatywne mają to do siebie ze niewciskają kitu jak pierdziawki z radia czy tv, moze to być
np. Kazik, Manowar,Dzem czy Bob Marley jest wiele kapel godnych posłuchania.Pewno ktoś napisze ze niezgadzam to sie z jego sposobem widzenia ale to jest ciekawe :]

Manowar jest alternatywny ? hahahahaha ty mnie już chyba niczym nie zdziwisz ...

Cytat:Manowar jest alternatywny ? hahahahaha ty mnie już chyba niczym nie zdziwisz ...
manowar gra przepiękny heavy metal moze źle sie wyrażiłem chodzi o zespoły niekomercyjene takie zsepoły z jajem

Manowar niekomercyjny ? Żeś dowalił Big Grin

(nie to bym coś miał ,że zarabiają na tym pieniądze, bo to normalka i oni z tego żyją ,a nawet im się to chwali ,ze robią tak zajebisty heavy metal, robią co lubią i jeszcze kase potężną z tego siorbią ) Angry
It rained, but we cheered ...

Cytat:Manowar nie komercyjny ? Żeś dowalił

(nie to bym coś miał ,że zarabiają na tym pieniądze, bo to normalka i oni z tego żyją ,a nawet im się to chwali ,ze robią tak zajebisty heavy metal, robią co lubią i jeszcze kase potężną z tego siorbią )
pewno ze tak ale piosenki maj zajebiste i nic tego niezmieni, "normalny" zjadacz chleba niepusci sobie takiej kapeli bo dlaniego to jedna wielka sieka i tylko tyle nic więcej.
Zespoły sprzedają płytki i sprzedawac je będą! Surprised
to podobnie jest jak Iron Maiden Angry

Zajebiście się to wszystko ma do punka.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]

i oto loto zero schematów
"każdy inny wszyscy równi" 8)

SpekToR napisał(a):"każdy inny wszyscy równi" Cool
jezu ... panko-hipis ...

SpekToR napisał(a):i oto loto zero schematów
"każdy inny wszyscy równi" 8)

+10 punktow scenowych sponsorowanych przez Maćka:
[Obrazek: 725551772_l.jpg]
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.

Co sie smiejesz z Macka lamusie

To jest mod na forum Metalliki Laughing Znacie go?
Wątek zamknięty