• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Punk ... Wyglad i Zachowanie ??

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Wszystkie subkultury sa chujowe
Moj wniosek na dzisiaj
Ja już to stwierdziłam jakiś czas temu Wink

Its nice to meet You too Zoltan;d;d Jak to sie mowi Punk Rock i brawura;d;d i HuJ Zyjemy na fali wszystko nas wali;d Prisca niem??;d

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Wszystkie subkultury sa chujowe

oprócz anów manowar oczywiście Wink
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo

Cytat:oprócz anów manowar oczywiście

Tego nawet pisac nie trzeba, Armia Niesmiertelnych nie moze byc chujowa

Cytat:Wszystkie subkultury sa chujowe

Tylko Gitowcy, są tró.
Depeszowcy są 1/2 tro (na zlotach DM nawet nie leci DM) Big Grin Big Grin
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Armia Niesmiertelnych nie moze byc chujowa
No, nie może. Musi.
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]

Dla mnie PUNK to styl życia!!! Kocham to, kocham muzyke, kocham ciuchy tego stylu, agrafki, tatuaże, kolczyki, czarny i czerwony kolor!!! 8) 8) 8) Ci, którzy nie mają pojęcia o PUNKowcach niech się nie garną do komentowania mnie bo zniszczę!!! PUNK FOREVER!!! GREEN DAY RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!!!! Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Mój uśmiech umarł a teraz odbywa się jego cichy pogrzeb ...

MartaX napisał(a):[b][size=9][size=24]Dla mnie PUNK to styl życia!!! Kocham to, kocham muzyke, kocham ciuchy tego stylu, agrafki, tatuaże, kolczyki, czarny i czerwony kolor!!! 8) 8) 8) Ci, którzy nie mają pojęcia o PUNKowcach niech się nie garną do komentowania mnie bo zniszczę!!! PUNK FOREVER!!! GREEN DAY RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!!!! Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin[/size][/size][/b]
Fajnie :*
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]

oh tak green day to zaiste WIELKI punk
no LOL.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me

Dżizas ludzie, rozumiem, że Was jeszcze trzyma po sylwestrze, że dajecie się nabrać na tak oczywistą prowokację -__-

warsadal napisał(a):Dżizas ludzie, rozumiem, że Was jeszcze trzyma po sylwestrze, że dajecie się nabrać na tak oczywistą prowokację -__-
To już całować nowych userów nie można? <foch>
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]

warsadal napisał(a):Dżizas ludzie, rozumiem, że Was jeszcze trzyma po sylwestrze, że dajecie się nabrać na tak oczywistą prowokację -__-
po tym co odpierdala maid i jej podobni to Ci powiem, ze uwierze w to, ze kazdy kretyn jest realny.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me

Ale czy może być aż tak źle? Crying or Very Sad

myślę że trzeba zacząć się przyzwyczajać ...
[Obrazek: nile_logo.jpg]

Tak to jest młodzi punkowcy biorą tablete na imprezie, następnie tableta się "nie odwiesza". Następstwem tego, są debile na forach Smile
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Wątek zamknięty