12-16-2006, 10:59 AM
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Wszystkie subkultury sa chujoweJa już to stwierdziłam jakiś czas temu
Moj wniosek na dzisiaj

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Wszystkie subkultury sa chujoweJa już to stwierdziłam jakiś czas temu
Moj wniosek na dzisiaj
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Wszystkie subkultury sa chujowe
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Cytat:oprócz anów manowar oczywiście
Cytat:Wszystkie subkultury sa chujowe
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Armia Niesmiertelnych nie moze byc chujowaNo, nie może. Musi.
MartaX napisał(a):[b][size=9][size=24]Dla mnie PUNK to styl życia!!! Kocham to, kocham muzyke, kocham ciuchy tego stylu, agrafki, tatuaże, kolczyki, czarny i czerwony kolor!!! 8) 8) 8) Ci, którzy nie mają pojęcia o PUNKowcach niech się nie garną do komentowania mnie bo zniszczę!!! PUNK FOREVER!!! GREEN DAY RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!!!!Fajnie :*![]()
![]()
![]()
[/size][/size][/b]
warsadal napisał(a):Dżizas ludzie, rozumiem, że Was jeszcze trzyma po sylwestrze, że dajecie się nabrać na tak oczywistą prowokację -__-To już całować nowych userów nie można? <foch>
warsadal napisał(a):Dżizas ludzie, rozumiem, że Was jeszcze trzyma po sylwestrze, że dajecie się nabrać na tak oczywistą prowokację -__-po tym co odpierdala maid i jej podobni to Ci powiem, ze uwierze w to, ze kazdy kretyn jest realny.