06-22-2006, 09:30 PM
![[Obrazek: 825042.jpg]](http://www.indymedia.org/images/2005/09/825042.jpg)
Trv punk lol
-Rene- napisał(a):Że tak się ładnie wyrażę - chuj do dupy.Karaluch internetowy napisał(a):podobno kazdy byl kinderem na poczatku ale czy kazdy pier***il takie smuty? :]Nie wiem czy 'podobno',może Ty akurat od zawsze byłeś super trv dojrzałym pancurem,nie wnikam.Ale jednak większość ludzi musi przejść przez jakąś tam faze buntu i wtedy właśnie się owe 'smuty' pierdoli.
Książę 2 napisał(a):Że tak się ładnie wyrażę - chuj do dupy.Nie wyraziłeś się ładnie.
Książę 2 napisał(a):Różnica polega na tym, czy się od szczeniactwa buja z konkretną ekipą czy naszywa z dwoma koleżankami ze szkoły grindeja na plecaczek i wraca taksówką z koncertu.Chodziło o konkretny przykład w/w koleżanki i gadkę szmatkę,a nie całokształt.Jeśli rozważać całokształt to i owszem,masz rację.
Książę 2 napisał(a):edit: i co to znaczy "dojrzały panczur"? Bo dla mnie to oksymoron.Nie do końca oksymoron.Miałam na myśli podejście do muzyki i kapel nieco starszych niż Green Day..
azeroth napisał(a):W sumie to wal sie !!
Removed napisał(a):Hieh wale To;d;d NIe bede czytal 14 stron;d;d A hmm ubieram sie jakk mi sie podobam slucham czego slucham woze sie z kim chce dostaje po ryju i mi z tym dobrze tyle;psadomaso?
Removed napisał(a):Hieh wale To;d;d NIe bede czytal 14 stron;d;d A hmm ubieram sie jakk mi sie podobam slucham czego slucham woze sie z kim chce dostaje po ryju i mi z tym dobrze tyle;p
Removed napisał(a):Hieh wale To;d;d NIe bede czytal 14 stron;d;d A hmm ubieram sie jakk mi sie podobam slucham czego slucham woze sie z kim chce dostaje po ryju i mi z tym dobrze tyle;p