• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Punk ... Wyglad i Zachowanie ??

[Obrazek: 825042.jpg]
Trv punk lol

-Rene- napisał(a):
Karaluch internetowy napisał(a):podobno kazdy byl kinderem na poczatku ale czy kazdy pier***il takie smuty? :]
Nie wiem czy 'podobno',może Ty akurat od zawsze byłeś super trv dojrzałym pancurem,nie wnikam.Ale jednak większość ludzi musi przejść przez jakąś tam faze buntu i wtedy właśnie się owe 'smuty' pierdoli.
Że tak się ładnie wyrażę - chuj do dupy.
Różnica polega na tym, czy się od szczeniactwa buja z konkretną ekipą czy naszywa z dwoma koleżankami ze szkoły grindeja na plecaczek i wraca taksówką z koncertu.

edit: i co to znaczy "dojrzały panczur"? Bo dla mnie to oksymoron.

A śmietnik na maksa pankowy. Jeszcze z napisem "Wolf"! Groźny na maksa. Wstawiłbym sobie taki do pokoju.
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]

Książę 2 napisał(a):Że tak się ładnie wyrażę - chuj do dupy.
Nie wyraziłeś się ładnie.

Książę 2 napisał(a):Różnica polega na tym, czy się od szczeniactwa buja z konkretną ekipą czy naszywa z dwoma koleżankami ze szkoły grindeja na plecaczek i wraca taksówką z koncertu.
Chodziło o konkretny przykład w/w koleżanki i gadkę szmatkę,a nie całokształt.Jeśli rozważać całokształt to i owszem,masz rację.

Książę 2 napisał(a):edit: i co to znaczy "dojrzały panczur"? Bo dla mnie to oksymoron.
Nie do końca oksymoron.Miałam na myśli podejście do muzyki i kapel nieco starszych niż Green Day..
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]

O widze ze moj temacik sie jeszcze trzyma !! Ile to juz bedzie ... trzy lata chyba !! Mascara !! Smile
hey Jim ... can you kick at full speed ??

BUAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaki tne temat smieszny Rolleyes
Szczególnie...Posty AlucardA...Z początku...Tematu...

No bo ja juz taki smieszny bylem. Ale nie robmy ot. W sumie to wal sie !! Pozdrowionka !!

azeroth napisał(a):W sumie to wal sie !!

łykaj Wink

dobra dobra Wink

Hieh wale To;d;d NIe bede czytal 14 stron;d;d A hmm ubieram sie jakk mi sie podobam slucham czego slucham woze sie z kim chce dostaje po ryju i mi z tym dobrze tyle;p

Removed napisał(a):Hieh wale To;d;d NIe bede czytal 14 stron;d;d A hmm ubieram sie jakk mi sie podobam slucham czego slucham woze sie z kim chce dostaje po ryju i mi z tym dobrze tyle;p
sadomaso?
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]

Dawno na forum takiego nie było, więc w sumie zawsze to jakaś odmiana.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]

Removed napisał(a):Hieh wale To;d;d NIe bede czytal 14 stron;d;d A hmm ubieram sie jakk mi sie podobam slucham czego slucham woze sie z kim chce dostaje po ryju i mi z tym dobrze tyle;p

Nas też to wali, bo jesteśmy na fali, joł.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli

tak Pogo to jest to ;] dzisiaj właśnie wybieram się na koncert miejscowej kapeli i mam nadzieje że się wyszaleje..
hmmmm .....

Czyli typowe punkowe warzywo. Miło poznać. Tak ja, tutaj jestem.

Wszystkie subkultury sa chujowe
Moj wniosek na dzisiaj
Wątek zamknięty