• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Puddle Of Mudd

Tak przeglądam forum i patrze, iż nie ma tematu o Kałóży Błota Rolleyes Tongue

Słyszeliście moze o Puddle Of Mudd? Co o nich myślicie?

Mi osobiście podobają sie piosenki takie jak: She Fucking Hates Me, Away From Me i Blurry Big Grin
Odpowiedz

Co o nich myśle?

Kazik kiedyś wymyślił termin "rock rolniczy"

I właśnie to grają PoM, wtórne, nudne, monotonne, niby ostre.... nie lubie i już
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

mnie sie podobaja choc faktycznie sa trochu nudni...takie typowe amerykanskie granie...bardzo podoba mi sie piosenka "she hates me" a teledysk do nije poporstu nie ma rownych... Smile Smile
Odpowiedz

Ano teledysk Rulezz Big GrinBig GrinBig Grin

Jeszcze Blurry jest fajna, można powiedzieć, ze taka ballada Smile
Odpowiedz

Parę razy coś tam słyszałem, więcej kawałków z pierwszej płyty (z drugiej znam tylko jeden) i nie powiem, podobało mi się. Może nic odkrywczego, ale słuchało się przyjemnie.
Odpowiedz

a jeszcze przed "blurry" (które nawet przypadło mi do gustu) był "control", trochę ostrzejszy kawałek, ale nie przesadnie. na miarę takiego właśnie grania. a, i głos wokalisty, takie naleciałości z cobaina...
Odpowiedz

Aha zapomniałem o tej piosence Laughing Jest niezła, wpadajaca w ucho, miło się słucha Smile
Odpowiedz

Dobry zespół, Come Clean dość sporo szumu narobiło, ale ich drugi krążek to nawet nie wiem kiedy powstał, a teledysku chyba żadnego nie zrobili, najbardziej lubię "Blurry" i "Control"
Odpowiedz

Mi przypadła do gustu jedna piosenka tego zespołu "Blurry". taka zmulasza deczko, ale jak mam doła, to lubię jeszcze bardziej się w nim pogłębiać słuchając tego typu muzy Wink
Co Cię nie to zabije, to Cie wzmocni...
Odpowiedz

Puddle Of Mudd - tak ogólnie ani mnie to grzeje ani mnie to ziębi. Nie przeszkadza mi ich muza, całkiem miło się słucha - do czasu, gdyż mnie oni strasznie nudzą... Maja parę lepszych kawałków, ale słuchanie ich "na dłuższą" metę nie jest dla mnie.
Podobały mi sie takie kawałki jak: "She Fu***ng Hates Me", czy "Away From Me".
Odpowiedz

"She Fucking Hates Me" jest czadowe.
8)
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

Tak... "She hates me" jest swietne no i jeszcze "Away from me". No i rzeczywiscie dlugo sie nie da sluchac... przynudzaja.
Odpowiedz

Typowo amerykanski rockowy zespol...tak jakby wzieli tanich rolnikow i nagrali 1 albo 2 super hity, i tyle. Muza dla papki ogladajacej Vive. Mi specjalnine jakoś nie podeszli do gustu...
Odpowiedz

Jesssuuu... jak ja ich nie lubię... Tongue (no ale ten oklepany "She Hates Me" choć niezbyt mrawy ma jakiś urok - zwłaszcza z klipem Wink )
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

shana napisał(a):Mi przypadła do gustu jedna piosenka tego zespołu "Blurry". taka zmulasza deczko, ale jak mam doła, to lubię jeszcze bardziej się w nim pogłębiać słuchając tego typu muzy Wink

mnie również. do czasu...
ta muzyka po prostu nudzi. tyle. ^^
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości