• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ptaky

Zespół mi się podoba, mam ich płytkę. Tylko że ich texty są bez żadnego sensu!
Odpowiedz

Ptaky.nie dla mnie....
jakoś nie przepadam za rockowymi zespołami dla nastolatków,którzy na wokalu mają metroseksualistę,który jak śpiewa,to wygląda jakby się całował z mikrofonem Laughing
Odpowiedz

Flying Corpse napisał(a):Ptaky.nie dla mnie....
jakoś nie przepadam za rockowymi zespołami dla nastolatków,którzy na wokalu mają metroseksualistę,który jak śpiewa,to wygląda jakby się całował z mikrofonem Laughing

Hmmm.........ja nie popatrzyłem na to z TEJ strony.. Big Grin
W sumie to masz chyba rację...
"...Ashes to ashes, dust to dust
Chemical warfare and the bloodlust
Sign of Mars in a time to come
Mankind has finally done..."

[Obrazek: niekarmt10gq.jpg]
Odpowiedz

Dementor napisał(a):
Flying Corpse napisał(a):Ptaky.nie dla mnie....

Hmmm.........ja nie popatrzyłem na to z TEJ strony.. Big Grin
W sumie to masz chyba rację...
tez nie zauważyłem. Teledysku nie pamietam ale na koncercie zachowywał sie normalnie.
Odpowiedz

Grali przed happysad'em i KULT'em na juwenaliach w Gdańsku. Nędza, po prostu ludzie nie mogli się doczekać aż sobie pójda z tej sceny. W ogóle mi to do gustu nie przypadło. Takie pieprzenie o niczym, a muzyka bezpłciowa.
Odpowiedz

zespol taki sobie...deczko nijaki...ale podobala mi sie ta piosenka ze Spidermana...
Odpowiedz

Dobry zespół. "Chroń to co masz" fajne choć wolę "Wannę" Smile
.dance with the dead in my dreams...
Odpowiedz

Słyszałam tylko kilka piosenek więc głos mój jest nikły..Zdeczka to monotonne ale koleś głos ma spoko...
Miejmy nadzieje że wydadzą jeszcze z 10 albumów wtedy pogadamy...
Suck my kiss
Odpowiedz

Nie mam zadnego utworu . Znam ich tylko z wystepu na festiwalu ''Top Trendy''. Sadze , ze graja monotonnie i nudno. ot, co!
:laughing:
Odpowiedz

Utwór ze Spiderman'a 2 mnie odstraszył i zniechęcił. Nie tylko tekst (jakże ambitny) ale i całość oprawy muzycznej. Potem słyszałam jeszcze ze 2 kawałki, ale również mnie nie przekonały. Nudne, długaśne i monotonne.
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Dokładnie, grają za monotonnie . Moim skromnym zdaniem z deczka przereklamowany band Mad
:laughing:
Odpowiedz

Słyszałem może ze 2-3 utwory ich autorstwa,wrażenie całkiem pozytywne Smile Zobaczymy,w jaką stronę pójdą.
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

słyszałem jeden kawałek w radiu tekst taki jakiś niemrawy żeby nie powiedzieć denny muzyka też jakaś taka bez polotu
niezbyt mnie to zachęciło do zapoznania się z tą kapelą
Odpowiedz

Przeż to cale zlo, jakie Bog stworzyl razem wziete. Tego sie sluchac nie da. Ludu nie sluchaj ptaky bo umrzesz w przeciagu najblizszych dni...
Odpowiedz

Bezpłciowa i bezemocjonalna muzyka... brak w niej tego "czegoś" - takie ciepłe, przereklamowane kluchy. Ptaky to Kycha Big Grin .
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości