• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

przewrażliwieni moderatorzy

oczywiście nie wszyscy , chodzi mi o 2.
Czy wy tez uważacie ze niektóży moderatorzy maja świra na punkjcie czystego forum czy tylko ja jestem taki upierdliwy Laughing ??
("kiedy gliny ogladały moja dupe w nadziei znalezienia tam narkotyków, pierdziałem na nich i próbowałem ich obsrac"- powiedzial SiD Vicious po wkroczeniu policji na jakichs ich koncert
Odpowiedz

robia co do nich nalezy ..czasem troche przesadza
[arion cos ty mi impreze zamknela ]
ale taka ich rola ...
ja bym chyba nie wyrobila jak bym miala czytac te wszystkie bzdury [osobiscie niektore dzialy poprostu omijam] i chyba czasem ciezko zdecydowac co wywalic a czego nie
psTongue ale mi wyszlo :p kurde dzien dobroci dla moda
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Tym razem się im nawet nie dziwie Wink 18 stron to trochę dużo jak na temat, w którym wszyscy fantazjujemy, ile to już wypiliśmy Wink
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

No niekiedy to rzeczywiście...:/
My God is beautiful.
Odpowiedz

o... to odpowiem masowo tutaj, mam nadzieję, że Was to nie urazi (:

po pierwsze - to jest forum, nie chat. większość użytkowników jest w stanie się obejść bez tego pokroju topiców i jakoś nie narzeka, a tam udzielało się jedynie kilka osób. co do ilości stron również przychylam się do zdania aXe'a :)
była swego czasu dyskusja na forum odnośnie konsekwencji modów i myślę, że nie zaprzeczycie, iż zamknięcie wspomnianego tematu pod tę konsekwencję podpiąć można jak najbardziej.
jeśli zadaliście sobie ten trud i przejrzeliście forum, na pewno zobaczycie część poblokowanych tematów typu "orgia" czy FC [nasze słodziutko sperwerszone :>], które również były zamknięte przez moderatorów. fakt, że przyjemne były i miło się gadało o dupie Maryni, ale zrozumcie, że to nie jest na to miejsce. argument, że miło się perwerszyło nie wystarcza, a fakt, że nikomu ten temat nie szkodził to również za mało. bo przecież wiele postów również nikogo nie obraża, a przychodziły do mnie raporty, odnoszące się postów całkowicie "nieszkodliwych".
więc? jak z tą sprawiedliwością? zamknąć temat/usunąć post kogoś innego dobrze, a zmiana podejścia następuje przy postach własnych, hm? :)

to teraz ja proszę forumowiczów o konsekwencję wymagań :)

ze swojej strony mogę zaproponować adminom utworzenie czatu przy stronie r&m shopu lub shoutboxa na na forum i myślę, że rozwiązałoby to sprawę.
Odpowiedz

Jak zwykle się zgadzam.
Poza tym wydaje mi się, że po to stworzony jest topic "Baza kontaktowa", by tam znaleźć czyjeś gg i sobie swobodnie porozmawiać o niektórych sprawach, a w gruncie rzeczy pomysł ze stworzeniem czata lub kanału irc rozwiązałby problem, bo ja rozumiem - każdy czasem ma ochotę porozmawiać o niczym (hmmm... no może nie każdy).

Miałbym parę wskazówek/propozycji, ale to może jak zwykle na priv kiedy więcej się uzbiera.
Odpowiedz

a taka rada do modów:
jeśli ktoś założy topic, o tym co już było, to przed zamknięciem go i daniem odnośnika sprawdźcie czy owy temat jest niezablokowany... bo co to za sens blokować temat i napisać że taki już jest (tyle tylko że zamknięty)

PS: WÓJE już wiemy kto był przeciwny nam Mad
SŁAWA :!:
Odpowiedz

Z jedenej strony racja, ale z drugiej na prawie każdym forum, jest coś takiego jak "śmietnik" gdzie każdy pisze co mu się żywnie podoba, i nie ma problemu, co więcej - nie ma wtedy offtopów w innych działach, zresztą efekt "zdecydowanych" działań modów często jest taki, że większość tematów nie przekracza nawet 2 - 3 stron...ja rozumiem że forum to nie chat, ale gdyby miało się pisać w 100% na temat, jeszcze nikogo przy tym nie urażająć i szanując zdanie wszystkich, to
najpopularniejszy temat miałby może 20 odpowiedzi. Naprawde ostanich "blokowań" można sobie było darować, zwłaszcza że naprawde są tu znacznie durniejsze tematy(np. wojna metale - skini) - wiem że "uczepiłem" się tych wojen, ale naprawde, niektórzy(nie wszyscy) robią tam z siebie idiotów, i choćby dla ich dobra można by to wywalić w kosmos...
Takie jest moje zdanie, i oczywiście nikt nie musi się z nim zgadzać Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):a taka rada do modów:
jeśli ktoś założy topic, o tym co już było, to przed zamknięciem go i daniem odnośnika sprawdźcie czy owy temat jest niezablokowany... bo co to za sens blokować temat i napisać że taki już jest (tyle tylko że zamknięty)

PS: WÓJE już wiemy kto był przeciwny nam Mad
SŁAWA :!:
A wrogowie nasi polegna utopieni w komandosie... Mad
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

Tomash napisał(a):są tu znacznie durniejsze tematy(np. wojna metale - skini) - wiem że "uczepiłem" się tych wojen, ale naprawde, niektórzy(nie wszyscy) robią tam z siebie idiotów, i choćby dla ich dobra można by to wywalić w kosmos...
Od kiedy to temat szeroko pojętej tolerancji jest durny? :?
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):
Tomash napisał(a):są tu znacznie durniejsze tematy(np. wojna metale - skini) - wiem że "uczepiłem" się tych wojen, ale naprawde, niektórzy(nie wszyscy) robią tam z siebie idiotów, i choćby dla ich dobra można by to wywalić w kosmos...
Od kiedy to temat szeroko pojętej tolerancji jest durny? :?

Chodzi mi o to, że niektórzy, np. w jednym poście piszą jak to u nas nie ma tolerancji, a w drugim jadą np. po skejtach, zresztą poczytaj temat wojna punki - skiny, jest tam coś sensownego i poświęconego tolerancji?! albo same banały(np. mój post Smile ) albo jakieś bzdury typu ostatni post metallgirl
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Metallgirl chyba trochę za dużo rozmawia po duńsku (nie jej wina, po prostu tam mieszka), bo niekiedy z jej postów faktycznie nie można nic zrozumieć..

Jak ktoś z siebie robi debila to trzeba mu to uświadomić, a nie gnoić cały topić...
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Metallgirl chyba trochę za dużo rozmawia po duńsku (nie jej wina, po prostu tam mieszka), bo niekiedy z jej postów faktycznie nie można nic zrozumieć..

No właśnie nie chciałem tego tak wyraźnie pisać Sad też to rozumiem, ale "forum to nie chat" więc można chwilke zastanowić się co się pisze, nie? jak ja pisze coś po anglosasku, to też nie pisze tego "od ręki" Smile
Odpowiedz

Ale każdemu się to zdarza... ja spędziłem całe życie w Polsce, a też jak czasem coś napiszę i czytam jeszcze raz, to połowę muszę zmieniać, bo wychodzą mocne nieporozumienia.

Ale się chamski offtop zrobił Big Grin
Odpowiedz

Arion napisał(a):ze swojej strony mogę zaproponować adminom utworzenie czatu przy stronie r&m shopu lub shoutboxa na na forum i myślę, że rozwiązałoby to sprawę.
zgadzam sie ze tamten temat nadawal sie do smieci .. smiesznie sie gadalo ale to nie wystarczy ;p
a co do Shoutboxu albo czata popieram ...bardzo bardzo dobry pomysl

czuje sie osobiscie dotknieta uwaga ze gadalismy od dupie maryni .. ja mam na imie marysia i nikt o mojej dupie nie gadal .. wypraszam sobie Tongue
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości