- Liczba postów:
- 71
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
0
oczywiście nie wszyscy , chodzi mi o 2.
Czy wy tez uważacie ze niektóży moderatorzy maja świra na punkjcie czystego forum czy tylko ja jestem taki upierdliwy

??
("kiedy gliny ogladały moja dupe w nadziei znalezienia tam narkotyków, pierdziałem na nich i próbowałem ich obsrac"- powiedzial SiD Vicious po wkroczeniu policji na jakichs ich koncert
- Liczba postów:
- 512
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
No niekiedy to rzeczywiście...:/
My God is beautiful.
o... to odpowiem masowo tutaj, mam nadzieję, że Was to nie urazi (:
po pierwsze - to jest forum, nie chat. większość użytkowników jest w stanie się obejść bez tego pokroju topiców i jakoś nie narzeka, a tam udzielało się jedynie kilka osób. co do ilości stron również przychylam się do zdania aXe'a :)
była swego czasu dyskusja na forum odnośnie konsekwencji modów i myślę, że nie zaprzeczycie, iż zamknięcie wspomnianego tematu pod tę konsekwencję podpiąć można jak najbardziej.
jeśli zadaliście sobie ten trud i przejrzeliście forum, na pewno zobaczycie część poblokowanych tematów typu "orgia" czy FC [nasze słodziutko sperwerszone :>], które również były zamknięte przez moderatorów. fakt, że przyjemne były i miło się gadało o dupie Maryni, ale zrozumcie, że to nie jest na to miejsce. argument, że miło się perwerszyło nie wystarcza, a fakt, że nikomu ten temat nie szkodził to również za mało. bo przecież wiele postów również nikogo nie obraża, a przychodziły do mnie raporty, odnoszące się postów całkowicie "nieszkodliwych".
więc? jak z tą sprawiedliwością? zamknąć temat/usunąć post kogoś innego dobrze, a zmiana podejścia następuje przy postach własnych, hm? :)
to teraz ja proszę forumowiczów o konsekwencję wymagań :)
ze swojej strony mogę zaproponować adminom utworzenie czatu przy stronie r&m shopu lub shoutboxa na na forum i myślę, że rozwiązałoby to sprawę.
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Jak zwykle się zgadzam.
Poza tym wydaje mi się, że po to stworzony jest topic "Baza kontaktowa", by tam znaleźć czyjeś gg i sobie swobodnie porozmawiać o niektórych sprawach, a w gruncie rzeczy pomysł ze stworzeniem czata lub kanału irc rozwiązałby problem, bo ja rozumiem - każdy czasem ma ochotę porozmawiać o niczym (hmmm... no może nie każdy).
Miałbym parę wskazówek/propozycji, ale to może jak zwykle na priv kiedy więcej się uzbiera.
- Liczba postów:
- 2,272
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
Metallgirl chyba trochę za dużo rozmawia po duńsku (nie jej wina, po prostu tam mieszka), bo niekiedy z jej postów faktycznie nie można nic zrozumieć..
Jak ktoś z siebie robi debila to trzeba mu to uświadomić, a nie gnoić cały topić...