• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

profanacja

Tomash napisał(a):może po prostu przy wejściu na taką wystawę/spektakl/koncert... powinny być wywieszone informacje o zawartości?
swego czasu mlode bojowki LPRu sie tym zajmowaly Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

-lilith- napisał(a):
Cytat: Ją chyba szatan opętał - mówiła przed sądem Stanisława Frydrychowicz, sędziwa gdańszczanka. - Jakby zbezcześciła buddę czy inny symbol, to bym się nie zdenerwowała, ale o krzyż katolicki, to jestem zrozpaczona...

Równie dobrze ktoś mógłby się wtedy bulwersować o Buddę. Trochę głupio tak stawiać swoją religię wysoko ponad innymi...
Masz rację! Z tym, że taka babcia to ma wszystkich innych za pogan Neutral

-Tomash- napisał(a):Ogólnie to jest ciekawy temat, bo z jednej strony są Twoje argumenty(zresztą całkiem sensowne) a z drugiej jest wolność słowa... może po prostu przy wejściu na taką wystawę/spektakl/koncert... powinny być wywieszone informacje o zawartości?
Ale człowiek istota ciekawska i swój nos wszędzie wepchnie Wink Big Grin
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):
Tomash napisał(a):może po prostu przy wejściu na taką wystawę/spektakl/koncert... powinny być wywieszone informacje o zawartości?
swego czasu mlode bojowki LPRu sie tym zajmowaly Laughing
]

No tak Smile ale to było śmieszne przynajmniej Smile
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Niech sobie każdy wierzy w co chce - nie mam prawa sie w to pchać. Tak czy inaczej jest to jakas tam obraza dla katolików i autorka o tym dobrze wiedizała i przypuszczam, że zrobiła to z premedytacją, by zyskać sobie rozgłos. Mnie osobiscie ta 'instalacja' nie przeszkadza Big Grin
Wink
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości