• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Problemy z forum

Witam, mam dwa problemy

1) przestały mi przychodzić na mejla powiadomienia o odpowiedzaich w komentowanych przeze mnie tematach

2) jak wpisuje jakies komentarze to mi wyskakuje jakis blad "smtp costam debug mode costam costam"

Poradźcie coś jak temu zaradzić.
Odpowiedz

poczytać trochę. była już o tym mowa wcześniej gdzie indziej.
http://www.forum.rockmetalshop.pl/viewto...&start=480
(od ostatniego postu na tej stronie)
nie jesteś sam
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

to drugie jest niegroźne - mimo że wyskakuje ten błąd, to post i tak się zapisuje(dlatego wysyłaj posta tylko raz, a nie tak jak w temacie o emo Surprised ) a co do pierwszego to nie wiem... wina jest po stronie firmy hostingowej jak to już herr Admin napisał gdzie indziej :]
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

niegrozne, ale wkurwia
Odpowiedz

noo, przy wysylaniu PM tez to mam ;/
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

mam nadzieję, że od dzisiaj nie będą już te błędy wyskakiwać - pozmieniałem trochę w ustawieniach wysyłania emaili z forum - jeśli nie pomoże, to zmieniamy serwer Wink.
Odpowiedz

no z tego ca zauważyłem to czas na forum działa ! Smile tylko z małym bólem - trza ustawić na +2h zeby był zgodny Wink
Odpowiedz

ke? jakoś tak zdaje mi się, ze czas na tym forum cały czas działał.
A teraz nic nie trzeba zmieniać - chyba że się mieszka w Poł. Afryce, albo Kaliningradzie Undecided
Odpowiedz

Dostałem właśnie powiadomienie na mejla o odpowiedzi, więc chyba wszystko już gra <ok>
Odpowiedz

Podczas przewijania shoutboxu niechący klikłem na wyłącz shoutbox. Gdy klikne opcje włącz shoutbox on włącza sie na całą strone i nie mam forum. Kto wspomoże ? Smile
Odpowiedz

Wyloguj sie z forum i zaloguj ponownie.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Jak sie włączy to kurewstwo zajebane to nie mam takiej możliwości, ponieważ cały ekran zajmuje mi wspomniane zajebane kurewstwo.
Odpowiedz

a gdzies w jakims temacie chyba Wars czy Acrid pisal co zrobic ;P ale nie czytalam bo jeszcze mi sie udalo nie popsuc ;D
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Wyczyść ciasteczka
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

dzięki ! Smile
Odpowiedz