• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Problem z forum(logowanie):(

Po pierwsze: to ja Tomash Smile
Po drugie: Jakoś przedwczoraj wchodzę sobie na forum i nagle się okazuje że nie mogę się zalogować, przy każdej próbie logowania wyskakiwało 404, to samo z próbą aktywacji nowego hasła itdSad Wczoraj nawet nie dało się zarejestrować :] I teraz nie wiem czy to wina mojego kompa czy coś nie tak z serwerem, czy też może dostałem bana Laughing W sumie nie zależy mi jakoś specjalnie na tamtym koncie ale...
Odpowiedz

Tez tak mialem wczoraj, ale po refreshu, jakos dalo rade,.. wiec, zapewne to wina serwera. Probowales kasowac pliki cookies, czy cos w ten desen? Moge tez zmienic Ci haslo za pomoca PA, moze cos sie zmieni.
Odpowiedz

Hm.. nie wiem czy ma to jakis związek, ale: zawsze kiedy wybierałem moją ksywkę, to hasło wskakiwało automatycznie, a od bodajże przedwczoraj musze wpisywać je 'ręcznie'. Coś się jebie? Confusedhock:
Ej, odBANujcie Tomasha Laughing
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Ej, odBANujcie Tomasha :lol:

On nie ma bana przeciez, to tylko problemy z logowaniem. Przeciez mowie, ze sam tak mialem, razem z 404.
Odpowiedz

Acrid napisał(a):
warsadal napisał(a):Ej, odBANujcie Tomasha Laughing

On nie ma bana przeciez, to tylko problemy z logowaniem. Przeciez mowie, ze sam tak mialem, razem z 404.
Nie zróciłeś uwagi na emdke Smile
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Nie zróciłeś uwagi na emdke :)

Pompuj ;)

I tyle ;D
Odpowiedz

Mi wyskakuje 404 przy próbie kliknięcia najnowszych postów w temacie...
Odpowiedz

warsadal napisał(a):zawsze kiedy wybierałem moją ksywkę, to hasło wskakiwało automatycznie, a od bodajże przedwczoraj musze wpisywać je 'ręcznie'. Coś się jebie? Confusedhock:

bo miałeś tą informację zapisaną w cookies i pewnie usunąłeś... albo jak używasz firefoxa to może się skopała konfiguracja użytkownika... ja tak ostatnio miałem, a teraz muszę od nowa strony sortować w zakładkach i dodawać nowe :F
[Obrazek: Filczek.gif]

Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Mi wyskakuje 404 przy próbie kliknięcia najnowszych postów w temacie...

Mam to samo.
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Dobra to niech mi ktoś zmieni to hasło i wysle na priv na to konto albo na tomekj@net26.pl Smile Właśnie dziwne jest to że nic nie robiłem z kompem ostatnio:/ Radziłbym poinfomować Admina, bo to może być dziura w skrypcie a chyba nie chcielibyśmy żeby forum się sypnęłoSad
Odpowiedz

Zaraz napiszę do Nosferata, ale nie wiem jak szybko będzie mógł się pojawić.
Odpowiedz

Dzięki AcridSmile
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

ja mam problem taki ze przy wpisywaniu loginu i hasła wyskakuje mi błedne dane lub nieaktywne konto. Dane napewno sa poprawnie wpisane. Co z tym zrobic ?
Odpowiedz

DO KURWY NEDZY POWIE MI KTOS CO SIE DZIEJE ?
Odpowiedz

^^ chillout Big Grin
Odpowiedz