• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Problem!!!

Do modów: Jak tylko dostanę odpowiedź (zadawalającą), to ten topic można wywalić!

No więc, nie działa mi gadu-gadu, tlen i IRC. Po prostu się nie łączy i nie uaktywnia. Grzebałem już we wszystkich opcjach ale nic się nie zmienia. (reinstalacja też nie pomaga).
Wie ktos co się dzieje i co z tym zrobić?
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

Może coś poknociłeś z ustawieniami zabezpieczeń?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

ale wszystko inne działa multiplayer, ściaganie plików i inne bzdety a to akurat nie
Odpowiedz

Masz może firewalla? Niektóre potrafią być wyjątkowo dokuczliwe!
Odpowiedz

Po pierwsze jaki masz system operacyjny?(jesli masz XP to sprubuj zmienic zgodnosc na inny system operacyjny)
Po drugie jesli masz firewalla sprawdz czy nie blokuje.
GG=>2589965
tlen i mail=>nothaji@tlen.pl
Odpowiedz

Evil or Very Mad nic nie działa... cholera... Evil or Very Mad
Odpowiedz

Wejdx na to forum i poproś o pomoc. Tam są ludzie, którzy nie spoczną, aż nie wyjaśnią twojego problemu, nie wiem dlaczego to robią, ale po prostu są zajebisci i kazdemu pomagają. Kiedys pomogli i mi: http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php
Teraz niestety zmienili troche tematykę i nie wiem, czy jeszce prowadzą działalnosć charytatywną ;]
Wink
Odpowiedz

albo firewall, albo virus
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

Albo administrator blokuje jakies porty..
Odpowiedz

albo po prostu w sieci coś się rypło. Mnie sięz zdarzało nieraz, że niektóre usługi działały, a inne nie. Skontaktuj się z adminem może. Jeśli masz xp spróbuj odszukać ustawienia "zapory ogniowej" windows Laughing
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz