Ankieta: forum jest - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
zr
6.67%
3
6.67%
11.11%
5
11.11%
4.44%
2
4.44%
13.33%
6
13.33%
33.33%
15
33.33%
31.11%
14
31.11%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

poziom forum

eghr... dawno tu nie byłem, ale z tego co pamiętam poziom tego forum był wyższy. Posty były jasne i rzeczowe (poza moimi), i dotyczyły ambitniejszych tematów niż najbardziej masakryczna blackmetalowa fotka, czy jacys nazistowscy dewoci z izraela. Bardzo mi prykro, bo forum ciągle się rozrasta i dawno wypadłem z listy najaktywniejszych uczestników forum, ale ilość w tym wypadku nie przekłada się na jakość.

Slava!!! i pozdrawiam starą ekipę
CP/DP
Odpowiedz

niezłe...
Odpowiedz

Oczywieste, że wyjebane w kosmos. Nie sądzisz men, że potrzeba troche luzu? Są działy do dyskusji o muzyce, ale można tez i pogadać o czymś innym. NIe chcemy przecież, zeby to forum stało sie poważne! Przecież kazdy c hce sie bawić :>
Twoja stara
Odpowiedz

hier_kommt_die_sonne napisał(a):Oczywieste, że wyjebane w kosmos.

Jakżeby inaczej! Big Grin
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Wasza stara poziom forum.
Odpowiedz

Forum jest wyczepiste, bo mamy zróżnicowanych osobników, takich trve gosci jak h 88, specyficznych jak KelThuz et.c et.c i każdy ma niepowtarzalny własny charakter. Koniec tematu, nie inaczej!
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

jak dla mnei jest czosnkowe
czosnek ci wie czemu tu przesiaduje Laughing
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

bardzo ciekawy topic...

zalozycielu ow tematu.. mama Camela tez cie pozdrawia 8)
...mama mi powiedziała 8)

no cóż, jacy użytkownicy - takie forum.
rzecz naturalna.

jeszcze nie oddałam głosu. chyba oddam głos gdzieś pośrpodku, bo pomimo, że plaga debilizmu zbiera tu obfite żniwa, poznałam na forum kilka wspaniałych paskud i byłoby niesprawiedliwością twierdzić, że jest totalnie do kitu (:
szkoda że część z nich już się tu nie pokazuje, eh...

i przenoszę temat do stosownego działu.
Odpowiedz

Właśnie, trudno jednoznacznie ocenić... Chyba głosu jak narazie nie oddam.
Odpowiedz

Forum niezle, jedyne ktorego jestem aktywnym uzytkownikiem. Gdyby nie niektore przypadki totalnego ignoranctwa i pustactwa to byloby bardzo dobre.
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Wydaje mi się że bywało tu gorzej niż teraz :] poza tym: są wakacje(nooo nie dla wszystkich <szatański śmiech>) więc ludzikom się nudzi i piszą pierdoły, nie ma się co dziwić. Jedyne co mi się średnio podoba to ludzie rejestrujący się, walący jednego dnia 30 postów i potem więcej się nie pojawiający, no ale na to akurat nic się nie poradzi. Poza tym tu jest Hegemon 88 a gdzie indziej go nie ma Laughing . W sumie to jedno z dwóch forów muzycznych na którym się udzielam.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Możę i kiedyś gadaliście na bardziej fajne tematy ale nie można o tym peplać cały czas. W końcu dobre pomysły się wyczerpią i zaczniemy pisać głupoty Big Grin
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Oddalem glos Smile Forum jest bekowe oczywiscie w pozytywnym sensie. Najbardziej chyba wkurza mnie to ze praktycznie nie ma postow do ktorych ktos by sie nie przyczepil, lub zjechal totalnie, ale z tego tez czasem jest beka.
A wiec jebnijmy w kosmos together with RMS forum
8)
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

od gosu też się powstrzymałem. Ludzi nie znam, za mało tu siedziałem. Podstawowe wady to takie rzeczy jak duża ilość gówniarstwa, ale to w sumie powszechnść na wszystkich forach.
Kiedy patrze na liste postów od ostatniej wizyty to co drugi temat to jest coś "naj". "Naj" to, "naj" tamto, widać że coniektórzy nudzą się a ta nuda wcale nie owocuje w oryginalne pomysły.
Troche mnie też irytuje sztuczne zamykanie rozmowy w temacie, ale to też jest norma na każdym forum i w sumie to rozumiem tą potrzebe porządku, bo w końcu w tym częściowo zawiera sie cala idea czegoś takiego jak forum.

Najbardziej pasuje mi digart. Jest tam forum, ale generalnie z niego nei korzystam, właściwie to cały serwis można nazwać takim specyficznym forum i jest tam tyle kategorii co ludzi + lość ich prac, a w każdej z nich można se dowolnie narzucić temat, a ja lubie taki luzik :] Jest tam bardzo duży ruch i mam gromadke ludzi z którymi idze się pobrechtać i pogadać, a przy tym wiele się nauczyć i potrzepać przy zadżedwabistych prackach
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz