- Liczba postów:
- 58
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
aVe... czy zna ktoś może jakieś sklepy z fajnymi i w miare tanimi bluzami zespołów, sweterkami wojskowymi, spodniami typu Omen, albo Aderlass, koszulkami, i przede wszystkim ze skórzanymi i skóropodobnymi płaszczami i kurtkami?? znam kilka (np. Iguana, Dupa) ale tam jest głownie muza i kilka koszulek...
"Black metal charakteryzuje się tym, że nie jest nu-metalem, który to de facto metalem nie jest."
aXe Rose
myśl przewodnia roku
- Liczba postów:
- 1,045
- Liczba wątków:
- 35
- Reputacja:
-
0
hehe w czestochowie przeciez same sklepy z swietymi obrazkami i innym shitem sa
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
- Liczba postów:
- 58
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
1.Jakie Kurwa obrazki?? Chodzi Ci o te jebane Dewocjonalia (wolę to określać jako genitalia)?? ten syf jest systematycznie usuwany... niech se Klechy nie myślą że będą kurwa miejsce zajmowały... a poza tym takie coś znajduje się tylko w okolicach Ciasnej dziury... tzn. Jasnej Góry...
2.a te sklepy znajdują się: Iguana- na placu Jacka (tochyba ul Woły Dwernickiego albo okolice); DUPA-w tych małych sklepikach przed "Sezamem" (na ul. Jagiellońskiej)
"Black metal charakteryzuje się tym, że nie jest nu-metalem, który to de facto metalem nie jest."
aXe Rose
myśl przewodnia roku
- Liczba postów:
- 1,045
- Liczba wątków:
- 35
- Reputacja:
-
0
hehe bylam tam wiele lat temu i to sobie najlepiej zapamietalam.wogole to mam same urazy z tego miejsca.ale dobrze slyszec ze ktos cos z tym zalosnym syfem robi.bo miejsce wydaje sie swietsze od watykanu. powodzenia w oczyszczaniu miasta !
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
- Liczba postów:
- 9
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
To nawet ja wiem gdzie jest DUPA, a byłęm tam zaledwie 2 razy i znalzałem bez problemu. A jestem z Wrocławia.
- Liczba postów:
- 9
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Wydajnie mi się jak byś zapytał jakiegoś metala w okolicach Sezamu to by Ci wytumaczył gdzie to jest. Tak mi się przynajmniej wydaje.
- Liczba postów:
- 58
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Dupa to sklep kolesia który jest podobny do Ozzy'ego Osbourna... w tej samej alejce, w której jest bar Miś... wystarczy że spytasz jakiegoś kolesia gdzie jest sklep muzyczny... to rzut kamieniem od sezamu...
aXe Rose
myśl przewodnia roku