• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[poszukuję] Gotyckie i mroczne ubrania

Czasem można coś fajnego znaleźć na allegro, ale fakt, są to raczej ciuszki damskie Sad
Trzeba sobie szyć, albo uparcie szukać, nie jest łatwo Wink
Znam sklepik w Łodzi z odzieżą gotycką damską i męską, ale dla większości z Was to pewnie się nie opłaca jechać tutaj...
Z zagranicznych stron można niby zamawiać, ale to wychodzi straaasznie drogo!
Odpowiedz

daj adres tego sklepiku, czasami bywam w Łodzi, bedem wdzięczny 8)
Odpowiedz

Cytat:Ale swoja droga ladna z tej Arion kobieta ...
Zgadzam sie z tym w 100% Big Grin I do tego pewnie zaczepiste rzeczy szyje

ave Angry
Bezchmurne niebo strzaskały pioruny pełne złowrogiej mocy,wkrótce świat cały odczuje przerażającą potęge nocy...
Odpowiedz

dizzz napisał(a):Z zagranicznych stron można niby zamawiać, ale to wychodzi straaasznie drogo!
Zastanawiam sie, czy oni by to wogole do polski dowiezli... i jak z zaplata :cry:

Cytat:Znam sklepik w Łodzi z odzieżą gotycką damską i męską, ale dla większości z Was to pewnie się nie opłaca jechać tutaj...
podaj, mam rodzine blisko lodzi, czesto tam jezdze na wakacje...:]
Odpowiedz

Dawaj ten adres !!! Angry
* METAL MAKE US STRONG *
Odpowiedz

a może któs zna taki sklep we Wrocławiu?
bo do Łodzi mam dość daleko...

Hethell
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

a może wpierw sam się pokaż ? analny baranku
Odpowiedz

swoją drogą była w Polsce świetna stronka, na której można było zamówić właśnie wikińską biżuterię... Medieval Market się to zwało..piękne wisiory, brosze, klamry, fibuły ip itd. Nie było wcale drogo, a były często wersje srebrne i mosiężne (tańsze) danego wzoru. Szkoda, że póki co zawiesili działalność Sad . Pisali co prawda, że wznowią ją w Polsce koło października, bo póki co zajmują się Norwegią czy coś takiego, ale jeszcze się nie wznowili. Jakby co daję link Smile

http://www.mm.wikingowie.com/
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Nie wiem, czy pisałam już to wcześniej, ale w poszukiwaniu wikińskiej biżuterii warto zajrzeć na stragany podczas, a najlepiej przed, bitwą grunwaldzką. U Jomsborgów oprócz znakomitego miodu ;}~~ można kupić wspaniałe, własnoręcznie wyrabiane skandynawskie wisiory, zapony, fibule, kolczyki, bransolety i pierścienie chyba też. Naprawdę coś rewelacyjnego [tak samo jak i cena zresztą ^^]
Jeżeli natomiast macie gotowe wzory, to możecie zajrzeć na stronę warsztatu firmy, która zajmuje się wywarzaniem historycznych części ubioru, między innymi biżuterii i można tam zamówić jakiś jej element wykonany według podanego wzoru. Firma nazywa się Matuls, gdyby ktoś był jednak zainteresowany Smile
Odpowiedz

hethell jak moglas dac tego linka Crying or Very Sad teraz nie znasne myslac o tych cudach Crying or Very Sad
http://www.darkages.de/ <---popatrzcie na te skarbenki..az oczy sie swieca Confusedhock: a gasna jak widac cene.. :? Crying or Very Sad
ja wciąż zyje ! xD
Odpowiedz

Xellen napisał(a):hethell jak moglas dac tego linka Crying or Very Sad teraz nie znasne myslac o tych cudach Crying or Very Sad
http://www.darkages.de/ <---popatrzcie na te skarbenki..az oczy sie swieca Confusedhock: a gasna jak widac cene.. :? Crying or Very Sad [/url]
Zwłaszcza jak zobaczyłem ramonkę, to wymiękłem... Poluję na jakąś w miarę tanią od 4 miesięcy!!
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Właśnie sam potrzebuje takiego męskiego żakietu gotyckiego takiego jak w rockmetalschopie i nie wiem jak go uszyć jak ktoś ma jakiśnamiar to podajcie coś Big Grin. Swoją drogą to nie jestem gotem ani nawet metalem ale zajebiście mi sie te ciuchy podobają Big Grin
Odpowiedz