• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[poszukuję] Bojówki z "frędzlami"

Witam

Od dość długiego czasu szukam w necie jakiegoś sklepu gdzie mógłbym kupić Bojówki z "frędzlami". Nie jestem pewny cza akurat tak się to nazywa. W każdym razie chodzi mi o takie paski zwisające z boków spodni Big Grin Chyba każdy wie o co chodzi Smile No i w tym jest problem że totalnie nic nie moge znaleźć Neutral czy jest ktoś kto wie gdzie (najlepiej w necie) takie spodnie są dostępne??

Z góry dziękuje
Pozdrawiam
Odpowiedz

Kicu_KZ napisał(a):Witam

Od dość długiego czasu szukam w necie jakiegoś sklepu gdzie mógłbym kupić Bojówki z "frędzlami". Nie jestem pewny cza akurat tak się to nazywa. W każdym razie chodzi mi o takie paski zwisające z boków spodni Big Grin Chyba każdy wie o co chodzi Smile No i w tym jest problem że totalnie nic nie moge znaleźć Neutral czy jest ktoś kto wie gdzie (najlepiej w necie) takie spodnie są dostępne??

Z góry dziękuje
Pozdrawiam

A to nie sa przypadkiem damski rodzaj bojowek ?
Odpowiedz

Camden, Cropp, H&M i inne takie.
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

Axel napisał(a):
Kicu_KZ napisał(a):Witam

Z góry dziękuje
Pozdrawiam

A to nie sa przypadkiem damski rodzaj bojowek ?

Są i damskie. Ale nie tylko. Widziałem m.in na Metal Hammer Festival jak koleś z Lacuny Coil albo Delight (nie pamietam dokładnie) miał takie. Cholernie mi się spodobały ale wtedy jeszcze nie myślałem o kupnie Smile Jeden mój qmpel ma też takie, tyle że kupowane w Belgii Neutral
Szyszak... dzieki bardzo, poszukam zaraz Big Grin
Odpowiedz

a nie kowbojki>? xD
Odpowiedz

Z frędzlami -_-

JesuKriste...

m-65 to sie zowie koleś ;]

kupisz tu : http://bunkier.com/pokaz.php?wiecej=on&id=96&kat_id=117
Mam nadzieje,ze cena nie odstraszy Angry
Odpowiedz

Flying Corpse napisał(a):Z frędzlami -_-

JesuKriste...

Nie bardzo o to mi chodziło... koleś
Z tego co patrze to te na bunkrze nie mają tych "frędzli". Może wina fotki. Na allegro za to znalazłem ale to nie to o co mi biegalo. Tam spodnie mają zaledwie 2 paski na krzyż wystające od kieszeni. Trochę więcej by się ich przydało XD
Odpowiedz

Kicu_KZ napisał(a):
Flying Corpse napisał(a):Z frędzlami -_-

JesuKriste...

Nie bardzo o to mi chodziło... koleś
Z tego co patrze to te na bunkrze nie mają tych "frędzli". Może wina fotki. Na allegro za to znalazłem ale to nie to o co mi biegalo. Tam spodnie mają zaledwie 2 paski na krzyż wystające od kieszeni. Trochę więcej by się ich przydało XD

no bo emki mają 2 paski z kieszeni..widocznie Tobie chodziło o te takie gejoskie Smile
Odpowiedz

Flying Corpse napisał(a):no bo emki mają 2 paski z kieszeni..widocznie Tobie chodziło o te takie gejoskie Smile
Gejoskie?? Neutral Evil or Very Mad Ja bym tego tak nie nazwał bo one nie mają w sobie nic z gejowskich ciuchów O_O Normalne bojówki z dodatkowymi paskami zwysającymi. Coż... widocznie nikt nie czai o co biega. Będzie 3ba szukać gdzie indziej. ThX.
Odpowiedz

Kicu_KZ napisał(a):
Flying Corpse napisał(a):no bo emki mają 2 paski z kieszeni..widocznie Tobie chodziło o te takie gejoskie Smile
Gejoskie?? Neutral Evil or Very Mad Ja bym tego tak nie nazwał bo one nie mają w sobie nic z gejowskich ciuchów O_O Normalne bojówki z dodatkowymi paskami zwysającymi. Coż... widocznie nikt nie czai o co biega. Będzie 3ba szukać gdzie indziej. ThX.
koleś ale na serio takie bojówki to tylko kobitki i homo noszą Tongue
Odpowiedz

Kup se zwykłe bojówki, frędzel już jesteś
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Te M-65 mają dwa paski w każdej z dwóch bocznych kieszeni. Wiem, bo mam takie. A wogóle to nigdy nie widziałem kolesia chodzącego w takich paskach przyszytych na zewnątrz kieszeni. Takie noszą tylko laski. Spytaj się kogoś, kto się na tym zna to ci powie.
You cannot gain anything without sacraficing something

I've got more wit, a better kiss, a hotter touch, a better fuck
[Obrazek: My_Chemical_Romance_logo.jpg]
Odpowiedz