• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Poszukiwany perkusista i basista

Poszukiwany perkusista i basista do black metalowej kapeli z wrocławia o nazwie "PLAGUE:PROJECT". gramy w stylu dark funeral i tenebrosus więc blasty obowiązkowe
Poszukuję perkusisty grającego szybko i z polotem do kapeli black metalowe o nazwie "PLAGUETongueROJECT". Zainteresowanych proszę o kontakt na adres mieszko616@wp.pl
Odpowiedz

Chwali się:
jestem basistą, na perce trochę grałem.

Ale kurwa nie chce mi się z wami grać :f
Tak sobie tylko piszę ;/
[Obrazek: kopniakbv7.gif]
Odpowiedz

Wyobrażam sobie jaki z Ciebie basista.pewnie taki jak mój poprzedni ,którego wyjebałem z kapeli za brak umiejętności i teksty w stylu jak mam to grać, rozpisz mi to.sie nadajesz nawet jakbyś chciał to możesz pomarzyć bo w tej kapeli jest miejsce tylko dla tych co poważnie myślą o muzyce.
Poszukuję perkusisty grającego szybko i z polotem do kapeli black metalowe o nazwie "PLAGUETongueROJECT". Zainteresowanych proszę o kontakt na adres mieszko616@wp.pl
Odpowiedz

Nienawistnik napisał(a):gramy w stylu dark funeral i tenebrosus

czyli wtornie gracie
Odpowiedz

Nienawistnik napisał(a):Wyobrażam sobie jaki z Ciebie basista.pewnie taki jak mój poprzedni ,którego wyjebałem z kapeli za brak umiejętności i teksty w stylu jak mam to grać, rozpisz mi to.sie nadajesz nawet jakbyś chciał to możesz pomarzyć bo w tej kapeli jest miejsce tylko dla tych co poważnie myślą o muzyce.

Pierdolony, w życiu nie słyszał jak gram, a już kozaczy. Nie moja wina, że masz w kapeli beztalencia i debili :f
Wypierdalaj ;/
Odpowiedz

Nienawistnik napisał(a):Poszukiwany perkusista i basista do black metalowej kapeli z wrocławia o nazwie "PLAGUETongueROJECT". gramy w stylu dark funeral i tenebrosus więc blasty obowiązkowe
pedalska nazwa,zaorać.
Odpowiedz

Kurwa takie nazwy to ja z siebie wysrywam po kaszance. Proszę bardzo:
Anal Inferno;
Rotten Defecation;
Rabid Feces
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Twoje nazwy brzmią jak tytuły utworów kapel, których słucham.

Jako nazwę kapeli polecam ROZPIERDALATORZY Sad
Miałem ciężkie dzieciństwo Sad
Odpowiedz

Macie coś kurwa do nazwy. Jest moja i jest zajebista. Jeszcze bedziecie przychodzić na moje koncerty i dobrze sie bawic i wtedy wykrzyczy wam kim dla mnie jesteście.Gońcie sie.
Odpowiedz

Flying Corpse napisał(a):
Nienawistnik napisał(a):Poszukiwany perkusista i basista do black metalowej kapeli z wrocławia o nazwie "PLAGUE:PROJECT". gramy w stylu dark funeral i tenebrosus więc blasty obowiązkowe
pedalska nazwa,zaorać.

Sam jesteś pedalski. Z taką twarzą na gnojowisko
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):

czyli wtornie gracie

Czyli zajebiste granie. Dodając że moja gitarzystko/wiolonczelistka robi zajebisty klimat
Odpowiedz

Skinless napisał(a):
Nienawistnik napisał(a):Wyobrażam sobie jaki z Ciebie basista.pewnie taki jak mój poprzedni ,którego wyjebałem z kapeli za brak umiejętności i teksty w stylu jak mam to grać, rozpisz mi to.sie nadajesz nawet jakbyś chciał to możesz pomarzyć bo w tej kapeli jest miejsce tylko dla tych co poważnie myślą o muzyce.

Pierdolony, w życiu nie słyszał jak gram, a już kozaczy. Nie moja wina, że masz w kapeli beztalencia i debili :f
Wypierdalaj ;/
Fakt co do Ciebie może przesadziłem. Ale i tak wypierdalaj.
Odpowiedz

Nienawistnik napisał(a):
Nienawistnik napisał(a):Poszukiwany perkusista i basista do black metalowej kapeli z wrocławia o nazwie "PLAGUETongueROJECT". gramy w stylu dark funeral i tenebrosus więc blasty obowiązkowe
pedalska nazwa,zaorać.

LIŻ.MI JAJA.SZMATO Embarrassed
Odpowiedz

Nienawistnik napisał(a):
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):

czyli wtornie gracie

Czyli zajebiste granie. Dodając że moja gitarzystko/wiolonczelistka robi zajebisty klimat

A jak coś takiego wyglada?
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

Nienawistnik napisał(a):
Nienawistnik napisał(a):Poszukiwany perkusista i basista do black metalowej kapeli z wrocławia o nazwie "PLAGUE:PROJECT". gramy w stylu dark funeral i tenebrosus więc blasty obowiązkowe
pedalska nazwa,zaorać.

LIŻ.MI JAJA.SZMATO :oops:
Niechce mi sie z tobą gadqać ani na ciebie patrzeć. Skończ i zniknij bo i tak jestes nikim
Odpowiedz