• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

POST DNIA

BRAWO! Wygrywa pan drewniany miecz z logiem Sorcerer Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):BRAWO! Wygrywa pan drewniany miecz z logiem Sorcerer Big Grin
Tomash podziwiam.Nie drżysz przed drewnianą potęgą?Nie straszny Ci wpierdol? ; ).
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Tomash napisał(a):BRAWO! Wygrywa pan drewniany miecz z logiem Sorcerer Big Grin
..oraz drewniany model tego chuja którym Odyn rucha w odbyty niewiernych w skali 1:1.
Odpowiedz

1:1? Hmmm... wielkosci drzazgi?
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

No i mamy kolejny post dnia Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Cytat:
piotrek7 napisał(a):ambitniej Ironi, Manowar

Shocked

Laughing Laughing Laughing [Obrazek: icon_bounce.gif]
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
Cytat:
piotrek7 napisał(a):ambitniej Ironi, Manowar

Shocked

Laughing Laughing Laughing [Obrazek: icon_bounce.gif]
Koleś o nicku 'piotrek7' jest bratem z nie prawego łoża kolesia o nicku 'simek8'. Big Grin (zart, zeby nie bylo, nie chce rodziców obrazac)
Odpowiedz

Zdecydowanie wygrywają dziś posty i wypowiedzi pana o jakże zacnym nicku "putin666":
Klik 1
Klik 2
Klik 3

Laughing
Odpowiedz

wyjdę na lewaka - ale Szyszak przegiął w tym topicu o federacji - ortografia ortografią, ale koleś w sumie nic złego nie zrobił.
Odpowiedz

Vepar napisał(a):Jesli chodzi o Blood On Ice to dla mnie najlepszy song to "Gods of Thunder of Wind and of Rain". Zreszta wszystkie sa bardzo dobre. Tak poza tym to lubie ich pierwsza plyte o nazwie "Bathory". Niewiele osob o niej mowi, ale od tego zaczal sie tak rozwijac ruch Black Metalowy. "In Conspiracy With Satan" to najlepsza piosenka z tej plyty, ew. "Reaper" xD
Odpowiedz

A Ramzes juz sobie post dnia wywachal Wink
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Kamael na czacie, absolutny POST DNIA/MIESIĄCA/KWARTAłU/DEKADY:
Cytat:cholera, kiedy slucham takiej muzyki zaluje, ze nie jestem zydem
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):
Vepar napisał(a):Bo np. Sudden Death nie mozna nazwac viking metalem, bo to song o hokeju na lodzie.

nosz kurrrrwa! jak nie viking metal, skoro wikingowie napierdalali hokeja na lodzie przed tysiącem lat! ta pieśń to hołd złożony tym dumnym wojownikom i ich sportowej tradycji, która przetrwała po dziś dzień, z tą różnicą, że nie używa się już odciętej głowy czarnucha
Odpowiedz

Grrr, ubiegłeś mnie Smile
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Tuomasss napisał(a):Grrr, ubiegłeś mnie Smile
Po prostu dziś mam dzień do wyławiania postów dnia Big Grin
Odpowiedz