- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
A ja z kolei juz dawno nie czytalem denniejszej. Takich beznadziejnych prowokatorow powinno sie kastrowac z marszu.
- Liczba postów:
- 1,995
- Liczba wątków:
- 32
- Reputacja:
-
0
^ Dokładnie. Dobra (czyt.udana) prowokacja, to taka, na która choć kilka osób da się nabrać.
- Liczba postów:
- 212
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Domagam się bana dla kretyna. Zaraz powysyłam alarmy do moderatorów.
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
Szyszak napisał(a):Ive napisał(a):Super zespół a ja nie mam ich gadżetów słabo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge Alter Bridge
Kinder Alert Kinder Alert Kinder Alert Kinder Alert Kinder Alert Kinder Alert Kinder Alert Kinder Alert Kinder Alert Kinder Alert Kinder Alert Kinder Alert Kinder Alert Kinder Alert
I jak go nie kochac?
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 1,028
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Dla mnie zawsze wzorem męskości były długie włosy z przyciętą grzywką, wydepilowana naoliwiona klata i obcisłe futrzane majtki.
Zamiast gitar dałbym im łopaty, musieliby tylko szybko nauczyć się trzymać je za drugi koniec.
- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Segregator i tak was zlapie i wszystkim wam spusci pranie golej dupki bo nie macie za grosz poczucia kvltu i potegi drzemiacej w welnianych majtkach Adamsa.
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
JAk przewidział ND nadal nie pojmjecie i nie spróbujecie pojąć.
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 1,028
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Ta, wiem, jesteście ponad to. A ja jestem ponad klimat "na potęgę posępnego czerepu, mam futrzane gacie i miecz kolosalny!". Z książęk o Conanie też wyrosłem. Poza tym - troche konsekswencji. W avatarach czachy a za bohaterem He-Manem jesteście. Zdecydujcie się w końcu - He-Man czy Szkieletor.
Ogarnijcie się chłopaki, zamiast myśleć czy i jak zrobilibyście pałkę "rycerzowi stali", wyjdzcie na dwór, ciepło jest.
W piłkę pograjcie.