04-08-2006, 08:58 AM
^^ dobrze ze moj sie pod taki nie kwalifikuje

Książę 2 napisał(a):Wszebąd-Niszczyciel się doigrałKelThuz napisał(a):Książę 2 napisał(a):A co to za wielka figura ten kurwa hegemon HH?
Wój co jechał twoją starą na ośmioro batów
To chyba te siedem nadprogramowych musiał wyjąć z własnej dupy.
Poza tym - kurwo, masz ochotę powtórzyć mi to w twarz, czy jesteś kolejnym spedalonym internetowym cwaniaczkiem? Chętnie wprasuję cię w asfalt.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):raczej książe... odkąd Wszebąd obiecał mi wpierdol, nie wychodze z domu, nie śpie i nie gasze światła, nawet w nocy.
Przemek87 napisał(a):"Red Hot Chili Peppers"
Kocham chłopaków tak czy inaczej.
"Smashing Pumpkins"
Jak byłem mały kochałem się w D`Arcy.
"Napalm Death"
kocham gości
"wasze ulubione ballady"
Kocham Cie slayerka
"Queens of The Stone age"
Ja ich kocham !!!
"OLDSCHOOL HARDCORE-PUNK"
Heniek Rollins to killer !!!
Kocham gościa
"AC/DC"
Kocham AC/DC, Angus Young nauczył mnie zajebistego tańca z gitarą
"JUDAS PRIEST"
Haha IM YOUR TURBO LOVER. Kocham Judas Priest.
Cytat: typkiem, ktory wierzy w boga slonca. No sorry, jakis poziom trzeba trzymac
Balthor napisał(a):Ulryk napisał(a):http://www.tetris1d.org/kurde w koncu gra na moim poziomie! xD
fajne fajne xD
KelThuz napisał(a):jasne, konkurs na najbardziej brutalną penetrację twojej starej
ReTuRn napisał(a):Odpowiedź kela jest akurat na poziomie post księcia, czyli de facto obie sa na niskim potwornie, ale to taka specyfika prawienia sobie złośliwościDokładnie, sam też zapewne waliłeś takie teksty, i ja też
de7th napisał(a):Robienie z siebie kretyna to norma na tym forum.Więc niczym się nie przejmujcie.ReTuRn napisał(a):Odpowiedź kela jest akurat na poziomie post księcia, czyli de facto obie sa na niskim potwornie, ale to taka specyfika prawienia sobie złośliwościDokładnie, sam też zapewne waliłeś takie teksty, i ja teżCo nie zmienia faktu, że "publiczność" ma wówczas niezłą zabawę.
simek8 napisał(a):No swego czsu dość dużo słuchałem Nighwish no i muszę powiedzieć że są spoko. Szczególnie ten gościu na gitarce- to może być autorytet dla gitarzystów
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo