12-04-2005, 02:05 PM
fetus napisał(a):gdyby las mógł sie zesrać obsypał by ich gówniany deszcz
mnie osobiscie to zniszczylo

fetus napisał(a):gdyby las mógł sie zesrać obsypał by ich gówniany deszcz
Szyszak napisał(a):W napleta, dzieki czemu moja pala miazdzy pozerskie ryje i zostawia ich anusy w strzepach. KILL!
Angel of death napisał(a):pytanie bylo gdzie nabijaqsz cwieki
Szyszak napisał(a):W napleta, dzieki czemu moja pala miazdzy pozerskie ryje i zostawia ich anusy w strzepach. KILL!
goofi napisał(a):Angel of death napisał(a):pytanie bylo gdzie nabijaqsz cwieki
ozeszkurwajapierdole
Szyszak napisał(a):To wcale nie bylo az takie smieszne.
Delia $haddix napisał(a):(jak ubierać się na gotha)"Tak więc załóż czarny płaszcz do kostek, pomaluj sie na biało, zrób sobie pentagram na czole, na plecy zarzuć jakiś dwumetrowy miecz, obowiązkowo pieszczochy z 50cm kolcami, buty na wysokim obcasie, i mów wszystkim ze kochasz szatana a jak się nie zgadzają to wyzywaj ich! (chyba to Ci wychodzi najlepiej) albo ścinaj im głowy a krew spijaj z czaszek.... Wtedy będziesz Tru" - Kalin
loooool![]()
![]()
![]()
Delia $haddix napisał(a):(jak ubierać się na gotha)"Tak więc załóż czarny płaszcz do kostek, pomaluj sie na biało, zrób sobie pentagram na czole, na plecy zarzuć jakiś dwumetrowy miecz, obowiązkowo pieszczochy z 50cm kolcami, buty na wysokim obcasie, i mów wszystkim ze kochasz szatana a jak się nie zgadzają to wyzywaj ich! (chyba to Ci wychodzi najlepiej) albo ścinaj im głowy a krew spijaj z czaszek.... Wtedy będziesz Tru" - Kalinciekawe ze niektórzy tutaj nie dostrzegają prowokacji! Ludzie! ale z ta krwią to już lekka pszesada! Niby kto dałby się na to nabrać? przecież wiadomo że za ścinanie głów można iść do więzienia!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
loooool![]()
![]()
![]()
Angelique napisał(a):ciekawe ze niektórzy tutaj nie dostrzegają prowokacji!No nie, to to nie było na serio?? A ja już sobie miecz kupiłam.
Angelique napisał(a):za ścinanie głów można iść do więzienia!!!!!!!!!!!!A szkoda... cholerna szkoda..![]()
![]()
Angelique napisał(a):ciekawe ze niektórzy tutaj nie dostrzegają prowokacji!