• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

POST DNIA

fetus napisał(a):gdyby las mógł sie zesrać obsypał by ich gówniany deszcz

mnie osobiscie to zniszczylo Laughing
Odpowiedz

^ nie tylko Ciebie (;
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

pytanie bylo gdzie nabijaqsz cwieki
Szyszak napisał(a):W napleta, dzieki czemu moja pala miazdzy pozerskie ryje i zostawia ich anusy w strzepach. KILL!
Odpowiedz

Angel of death napisał(a):pytanie bylo gdzie nabijaqsz cwieki
Szyszak napisał(a):W napleta, dzieki czemu moja pala miazdzy pozerskie ryje i zostawia ich anusy w strzepach. KILL!

ozeszkurwajapierdole Laughing
Odpowiedz

goofi napisał(a):
Angel of death napisał(a):pytanie bylo gdzie nabijaqsz cwieki

ozeszkurwajapierdole Laughing

ja pierdole ROZWALA!!!!!!!!!
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

To wcale nie bylo az takie smieszne.
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

Szyszak napisał(a):To wcale nie bylo az takie smieszne.

bylo Tongue
Odpowiedz

(jak ubierać się na gotha)"Tak więc załóż czarny płaszcz do kostek, pomaluj sie na biało, zrób sobie pentagram na czole, na plecy zarzuć jakiś dwumetrowy miecz, obowiązkowo pieszczochy z 50cm kolcami, buty na wysokim obcasie, i mów wszystkim ze kochasz szatana a jak się nie zgadzają to wyzywaj ich! (chyba to Ci wychodzi najlepiej) albo ścinaj im głowy a krew spijaj z czaszek.... Wtedy będziesz Tru" - Kalin

loooool Rolleyes Big Grin Rolleyes Smile
fuck off and die
Odpowiedz

Delia $haddix napisał(a):(jak ubierać się na gotha)"Tak więc załóż czarny płaszcz do kostek, pomaluj sie na biało, zrób sobie pentagram na czole, na plecy zarzuć jakiś dwumetrowy miecz, obowiązkowo pieszczochy z 50cm kolcami, buty na wysokim obcasie, i mów wszystkim ze kochasz szatana a jak się nie zgadzają to wyzywaj ich! (chyba to Ci wychodzi najlepiej) albo ścinaj im głowy a krew spijaj z czaszek.... Wtedy będziesz Tru" - Kalin

to nie jest smieszne, a bardzo zenujące... Rolleyes
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

Wróciłem na forum i od razu zastałem takie rarytasy ;] Podziwiam za pomysłowość wypowiedzi. Osobiście nawet ja nie jestem na tyle głupi, żeby takie oryginalne posty wymyślać.

PS: Axel ;] piwo mi się należało słyszałem ;]
Szatan zeżre Was wszystkich.
Odpowiedz

Delia $haddix napisał(a):(jak ubierać się na gotha)"Tak więc załóż czarny płaszcz do kostek, pomaluj sie na biało, zrób sobie pentagram na czole, na plecy zarzuć jakiś dwumetrowy miecz, obowiązkowo pieszczochy z 50cm kolcami, buty na wysokim obcasie, i mów wszystkim ze kochasz szatana a jak się nie zgadzają to wyzywaj ich! (chyba to Ci wychodzi najlepiej) albo ścinaj im głowy a krew spijaj z czaszek.... Wtedy będziesz Tru" - Kalin
Laughing Mad
ciekawe ze niektórzy tutaj nie dostrzegają prowokacji! Ludzie! ale z ta krwią to już lekka pszesada! Niby kto dałby się na to nabrać? przecież wiadomo że za ścinanie głów można iść do więzienia!!!!!!!!!!!! Wink Mad Mad
,,Time for peace, time for war
Time for life and death
Time to reap, time to fall''
Odpowiedz

Angelique napisał(a):ciekawe ze niektórzy tutaj nie dostrzegają prowokacji!
No nie, to to nie było na serio?? A ja już sobie miecz kupiłam. Crying or Very Sad
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Odpowiedz

Angelique napisał(a):za ścinanie głów można iść do więzienia!!!!!!!!!!!! Wink Mad Mad
A szkoda... cholerna szkoda..
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

A taka fajna zabawa mi sie szykowała Crying or Very Sad
Odpowiedz

Angelique napisał(a):ciekawe ze niektórzy tutaj nie dostrzegają prowokacji!

No to było już prawdziwie żenujące, kto tu czego nie dostrzega Confusedhock:
Odpowiedz