10-11-2005, 07:15 PM
Pandora napisał(a):PopieraMJałokim napisał(a):Otter napisał(a):Nie, różnice wynikają z faktu że masz chuya zamiast mózgu. :?wole mieć chója zamiast mózgu niż mózg zamiast chója :*

Trafne podsumowanie kolegi Ottera

Pandora napisał(a):PopieraMJałokim napisał(a):Otter napisał(a):Nie, różnice wynikają z faktu że masz chuya zamiast mózgu. :?wole mieć chója zamiast mózgu niż mózg zamiast chója :*
Kamael napisał(a):Jałokim, powiedzmy, że tutaj Twoja riposta pasuje idealnie ; ), natomiast w topicu o Woodstocku dyskusja zaczęła się troszkę rozmywać. To może tyle na ten temat...Syzyfowe prace
Idę poszukać jakichś mądrych i wartych przytoczenia postów ; ).
warsadal napisał(a):Pandora napisał(a):PopieraMJałokim napisał(a):Otter napisał(a):Nie, różnice wynikają z faktu że masz chuya zamiast mózgu. :?wole mieć chója zamiast mózgu niż mózg zamiast chója :*![]()
Trafne podsumowanie kolegi Ottera
Quostek napisał(a):Jeeeeeea! Zrobimy porzadek na tym pozerskim forum
Krzychun napisał(a):Quostek napisał(a):Jeeeeeea! Zrobimy porzadek na tym pozerskim forum
to jest niezle
Krzychun napisał(a):To jest straszne. Taki duet może tutaj nieźle naśmiecić.Quostek napisał(a):Jeeeeeea! Zrobimy porzadek na tym pozerskim forum
to jest niezle
aXe Rose napisał(a):Krzychun napisał(a):To jest straszne. Taki duet może tutaj nieźle naśmiecić.Quostek napisał(a):Jeeeeeea! Zrobimy porzadek na tym pozerskim forum
to jest niezle
Axel napisał(a):Vomitor i Ramzes cos cie sie takie jebaki zrobily ? ech wyznajecie zasade jak w szkole mnie nikt nie lubi i maja mnie za smiecia to przynajmniej na internecie pokaze jaki ze mnie boss, powiem krotko żal mi was8)
Vomitor napisał(a):Ja pierdolę, ile razy ty się jeszcze zmasturbujesz nad tym tekstem?ROTFL'n'LOL![]()
![]()
![]()
![]()
Dance Of Death napisał(a):SŁABA TA WASZA OBRONAI tej wersji sie trzymaj,bo nic innego ci nie zostaje...