• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

POST DNIA

Quostek napisał(a):
goofi napisał(a):^ To Ciebie powinno sie zbanowac i zaorac ... Tongue

Na jakiej podstawie? Ja znam poprawna pisownie nazw lubianych przezemnie kapel. A Kosiarz nie Big Grin

No i czym tu się podniecać?
about:blank
Odpowiedz

Tim napisał(a):
Quostek napisał(a):

Na jakiej podstawie? Ja znam poprawna pisownie nazw lubianych przezemnie kapel. A Kosiarz nie Big Grin

Bo widzisz, przez takich jak ten kolo 200 razy na dzien mam ochote rzucic to forum w diably. Jedyne, co mnie tu trzyma, to dzial Rock/Hardrock, w nim pisze najmniej debili Smile
Haha, wiecie kto to jest? To jest najlepszy wokal na swiecie Big Grin
Odpowiedz

Quostek napisał(a):przez takich jak ten kolo 200 razy na dzien mam ochote rzucic to forum w diably
Nie rób nam tego!
Odpowiedz

Quostek napisał(a):
Tim napisał(a):
Quostek napisał(a):

Bo widzisz, przez takich jak ten kolo 200 razy na dzien mam ochote rzucic to forum w diably. Jedyne, co mnie tu trzyma, to dzial Rock/Hardrock, w nim pisze najmniej debili Smile

Może i pisze najmniej, ale jeśli się tam udzielasz to troche psujesz im średnią Tongue
Odpowiedz

Tim napisał(a):
Quostek napisał(a):
Tim napisał(a):
Quostek napisał(a):

Może i pisze najmniej, ale jeśli się tam udzielasz to troche psujesz im średnią Tongue

Uhm... wiesz, że mi pochlebiasz? Lubię budzić kontrowersje Wink
Odpowiedz

warsadal napisał(a):
Quostek napisał(a):przez takich jak ten kolo 200 razy na dzien mam ochote rzucic to forum w diably
Nie rób nam tego!

spokojnie, nie powinienem.
Odpowiedz

Naprawde nietrudno być kontrowersyjnym, siejąc na prawo i lewo jakim to sie jest idiotą i pieprząc głupoty. Jesteś tego najlepszym przykładem. O to ci chodzi?
Odpowiedz

Wracajac do tematu :

R_amze_S napisał(a):Od Burzuma i Mayhem lepsza jest moja stara Big Grin

hehehehe Laughing Laughing
Odpowiedz

aXe rose napisał(a):A ja wprowadziłem technikę tłumienia strun butelką po kelerisie na progach...
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Tim napisał(a):Naprawde nietrudno być kontrowersyjnym, siejąc na prawo i lewo jakim to sie jest idiotą i pieprząc głupoty. Jesteś tego najlepszym przykładem. O to ci chodzi?

O co ci chodzi z ta glupota? Ze twierdze, ze Behemoth to black? Nie rozumiem tiebia...
Odpowiedz

Quostek napisał(a):
Tim napisał(a):Naprawde nietrudno być kontrowersyjnym, siejąc na prawo i lewo jakim to sie jest idiotą i pieprząc głupoty. Jesteś tego najlepszym przykładem. O to ci chodzi?

O co ci chodzi z ta glupota? Ze twierdze, ze Behemoth to black? Nie rozumiem tiebia...
Myślę, że o całokształt Smile
Odpowiedz

a ja wam napiszę .. albo nie rozmysliłem się
e'vviva l'arte
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):
Pandora napisał(a):
Balthor napisał(a):przypomnialo mi sie wielce gotyckie forum... Sorrow of roses czy jakos tak... ah to byly czasy ^^ wtajemniczeni wiedza o co chodzi :]

A pewnie, że wiedzą Wink Big Grin

Wiedza,wiedza...
hmm...ale co ma to forum do zakonnicy jedzacej g**no?? Question Confusedhock: Rolleyes

Kocham to forum Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

A ja tęsknię za SoR...
Odpowiedz

Jałokim napisał(a):
Otter napisał(a):Nie, różnice wynikają z faktu że masz chuya zamiast mózgu. :?
wole mieć chója zamiast mózgu niż mózg zamiast chója :*
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz