10-01-2005, 04:48 PM
Hethell napisał(a):mialam ochote zapytac o to samo. kiedy dostal i od kogo
Dostal dzisiaj po pludniu, ode mnie.. Pejowiec666 to nie Necro..
No i mozecie wracac do tematu.. :>
![[Obrazek: avatar0cn.jpg]](http://img277.imageshack.us/img277/3862/avatar0cn.jpg)
Hethell napisał(a):mialam ochote zapytac o to samo. kiedy dostal i od kogo
Dżemik napisał(a):Pejowiec666 to nie Necro..
:>
Krzychun napisał(a):Nie no swietny kolesSzkoda ze jak weszlem na forum to juz po wszystkiemu było
Nevermore napisał(a):8)Patyk napisał(a):...ale jaja!
tak powiedzial twoj stary do twojej starej jak sie przed nim rozebrala. :?
Cytat:Ave wszystkim nazywam sie Kamil.Lubie posłuchac dobrej muzy a szczegulnie Metallicy,Nirvany,Iron Mayden,Crematory,Lordi,Stratovarius a z polskich Behemoth,Vader i itp.
Mam 16 lat i nie moge życ bez metalu Very Happy . \m/
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Kosiara napisał(a):Ja tam lubie Metallice ale naprawde macie racje te starsze plyty sa lebszeTutaj szanowni państwo
R_amze_S napisał(a):Kosiara napisał(a):Ja tam lubie Metallice ale naprawde macie racje te starsze plyty sa lebszeTutaj szanowni państwo
gannon napisał(a):R_amze_S napisał(a):Kosiara napisał(a):Ja tam lubie Metallice ale naprawde macie racje te starsze plyty sa lebszeTutaj szanowni państwo
taaa. I jeszcze "Iron Mayden"
goofi napisał(a):^ To Ciebie powinno sie zbanowac i zaorac ...
Quostek napisał(a):goofi napisał(a):^ To Ciebie powinno sie zbanowac i zaorac ...
Na jakiej podstawie? Ja znam poprawna pisownie nazw lubianych przezemnie kapel. A Kosiarz nie