09-11-2005, 10:17 PM
Nightal napisał(a):KelThuz napisał(a):WON!Racja... WON! Wracaj do pani piesku...
co jest, knypie, życie ci obrzydło?
![[Obrazek: sbo3s4.jpg]](http://i38.tinypic.com/sbo3s4.jpg)
Nightal napisał(a):KelThuz napisał(a):WON!Racja... WON! Wracaj do pani piesku...
KelThuz napisał(a):Jasne! Wkońcu "only dead is true"Nightal napisał(a):KelThuz napisał(a):WON!Racja... WON! Wracaj do pani piesku...
Nightal napisał(a):KelThuz napisał(a):Jasne! Wkońcu "only dead is true"Nightal napisał(a):KelThuz napisał(a):WON!Racja... WON! Wracaj do pani piesku...
KelThuz napisał(a):Ok. Zapuszcze sobie Warrache to zalicze natychmiastowy zgon. Żegnajcie :*Nightal napisał(a):KelThuz napisał(a):Jasne! Wkońcu "only dead is true"Nightal napisał(a):KelThuz napisał(a):WON!Racja... WON! Wracaj do pani piesku...
to milcz, giń, gnij!
Valhalla napisał(a):Scully napisał(a):kompleks małego członka?.. nie powiedzialbym tako kim jak o kim, ale na pewno nie o Acridzie ^^
statekx napisał(a):eeej no luuuudzie... tylko nie przy jedzeniuA kto Ci kazal to czytac? ^^ hmm?
Valhalla napisał(a):statekx napisał(a):eeej no luuuudzie... tylko nie przy jedzeniuA kto Ci kazal to czytac? ^^ hmm?
statekx napisał(a):Valhalla napisał(a):statekx napisał(a):eeej no luuuudzie... tylko nie przy jedzeniuA kto Ci kazal to czytac? ^^ hmm?
Kto by sie spodziewal ze postem dnia bedzie rozmowa o kutasach
statekx napisał(a):Kto by sie spodziewal ze postem dnia bedzie rozmowa o kutasachBiorac pod uwage, jacy tu sie ludzie udzielaja, bylo to dosc przewidywalne
Doli666 napisał(a):Witam wszytskich Nazywam sie Kuba i mieszkam w Szczecinie ... uwielbiam rysowac prjekty graffów ... narazie tylko na kartce. Luie sluchac wszelkiej muzyki jak np. Hip-hop, D`n`B, 2step, House, Break, Metal i jego odmiany, White power(a w szczegolnosci Honor)
Pozdrawiam
Necro Desecrator napisał(a):Akurat tych kawałków zamieszczonych przez obywatela Hegemona 69 nawet nie chciałem sprawdzać,dla mnie a priori ,,zakopać". Wystarczy mi ,że słyszałem ,,wiekopomne" dzieło Heathen - ,,Breaking the silence". A jak jeszcze,czytam w twym poście o słyszalnych wpływach Rudzielca modlącego się do Jezvsa Krystvsa ,to zawartość mojego żołądka pragnie wyjść nie z tej strony co trzeba...Chodzi mi głownie o transformację ksywki Waszego idola
Cytat:Ale poprzednie płyty miały ciężki mroczny klimat, a ta ostatnia samo disco.
Nightal napisał(a):Poprostu ci kindermetale przypominają im ich dzieciństwo, a o pewnych sprawach chciałoby się zapomnieć.
Necro Desecrator napisał(a):Wydawałoby się ,że Modern Talking i black metal to dwa nieprzystające do siebie muzyczne światy, i ich fuzja raczej nie jest wskazana.Norwegowie wyszli jednak z odmiennego założenia, i postanowili zaserwować ,,specjał" ,który,oprócz starych fanów, trafi również w gusta grupy niewiast(de facto niezwykle licznej) nie mogących się do końca odnalezc na dyskotece ze względu na swe upodobania do długowłosych chłopców,i którym nie zostało nic innego niż ,,metamorfoza" w wojowniczki ciemności.Oto klientela DB.Płyta powinna zostać zaorana w trybie natychmiastowym!