09-23-2007, 10:30 PM
ale przynudzacie
Książę napisał(a):http://www.ugoplayer.com/music/eggsong_movie.php
The Stig napisał(a):może mi ktoś talkingjest super.
thorus napisał(a):hmmmmmmm..... ^^ jakby to rzec![]()
A huj!) i tak Wino jest zajebiste^^
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
jankier napisał(a):nudny się z tym chlaniem robi.Nie pytajcie mnie co w tym śmiesznego, sam nie wiem, rozjebało mnie to po prostu
Acrid napisał(a):Dystrybutorzy w Stanach Zjednoczonych, chcieli, aby występ grupy Joy Division uświetnił premierę filmu "Control" ukazującego losy jej lidera, Iana Curtisa. Decydentom umknął drobny fakt, że muzyk popełnił samobójstwo.
- Ktoś z Ameryki zadzwonił do mnie i zapytał czy Joy Division zagra podczas premiery w Nowym Jorku - wyjaśnia nieco skonfundowany basista, Peter Hook. - Odpowiedziałam, że o ile pamiętam wokalista nie żyje, ale jeśli by się okazało, że coś się w tym temacie zmieniło, dam im znać.
na pewnym forum napisał(a):Witam, jak wszyscy wiemy odmian metalu jest wiele i kazdy odnajduje sie w czyms innym.
mnie do gustu przypadl power metal
(tak sie to chyba nazywa - chodzi o szybkie tempo, bez growla cos w stylu Rhapsody of fire).
Oprocz tego zaciekawil mnie tez nightwish, bo potrafią wytworzyc klimat w piosence. Z tego co sie orientuje to graja gotycki metal, ale pewnosci co do tego nie mam. Glownie chodzi o operowy glos i klawisze, oraz malo "wrzaskow"
Czy moglibyscie mi polecic jakies ciekawe zespoly na ktore warto zwrocic uwage? Chodzi mi o to zeby muzyka jaka tworza byla rytmiczna ale nie bardzo ciezka. Tak jak mowilem - cos z gothic i power metalu.Ewentualnie moze byc rowniez cos w stylu Apocalyptica (chyba instrumental ale moge sie mylic )