09-19-2006, 06:47 PM
Chętnie sam przejrzę, by ujrzeć co przebiło moje wypierdolone nekro logo z krzyżem zamiast litery T jak to w prawdziwym def blaku bywa.
![[Obrazek: kopniakbv7.gif]](http://img239.imageshack.us/img239/2193/kopniakbv7.gif)
ramzes napisał(a):Spierdalaj
Dargor napisał(a):moja prababcia oblewa mnie beznyną i podpala gdy słucham satanistycznego tokio hotel. do tego łamanie kości i urywanie kończyn gdy przyłapią mnie ze wychodze w czarnych majtkach.
Prisca napisał(a):Tzn. że produkt jest, zamówienie zostało przyjęte, ale jeszcze nie wysłane.Powiało chłodnym racjonalizmem
Może dlatego, że dziś niedziela. Poczekaj do jutra.
Stiguś napisał(a):buubi napisał(a):I mnie też to szokuje, choć jeszcze bardziej przytłacza mnie stopien geyostwa aż 14 osób klikających na minus dla 21st Century Schizoid Man Crimsonów. Wychodzi na to iż 28 dłoni na tym forum lubi dzierżyć męskie penisy... Szokująca kurwa statystyka... QuestionBuubi albo nie zrozumiałem Twojego powyższego posta, albo ja widze przy 21st Century Schizoid Man Crimsonów - 14, a nie 28 Wink ale to pewnie przez te nerwy Wink
Książę 2 napisał(a):Cytat:POSZUKUJE GLANY OBITE METALEM!!!!!
a ja poszukuję metala obitego glanami
Yogurt napisał(a):Stig, jestes po prostu niesamowity! geniusz w najczystszej postaciStiguś napisał(a):buubi napisał(a):I mnie też to szokuje, choć jeszcze bardziej przytłacza mnie stopien geyostwa aż 14 osób klikających na minus dla 21st Century Schizoid Man Crimsonów. Wychodzi na to iż 28 dłoni na tym forum lubi dzierżyć męskie penisy... Szokująca kurwa statystyka... QuestionBuubi albo nie zrozumiałem Twojego powyższego posta, albo ja widze przy 21st Century Schizoid Man Crimsonów - 14, a nie 28 Wink ale to pewnie przez te nerwy Wink
nie wytrzymałem![]()
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Książę 2 napisał(a):Cytat:POSZUKUJE GLANY OBITE METALEM!!!!!
a ja poszukuję metala obitego glanami
HAHAHAHAHAHAH mistrzostwo
Przemek87 napisał(a):Hip Hop jest do dupy.ja pierdole..
Lansuje brak szacunku do kobiet