• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

--- POSLUCHAJCIE I OCENCIE ---

A co powiecie na to ?

Ocean Spokoju
http://mp3.wp.pl/p/strefa/sciagnij/113081.mp3

Pozdrawiam
Odpowiedz

zegewemoe napisał(a):A co powiecie na to ?

Ocean Spokoju
http://mp3.wp.pl/p/strefa/sciagnij/113081.mp3

Pozdrawiam

przesta, poprostu przestan, znajdz sobie inne forum czy cos w ten desen, no bo jakby to powiedziec - nie tutaj.
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

XdkyX napisał(a):przesta, poprostu przestan, znajdz sobie inne forum czy cos w ten desen, no bo jakby to powiedziec - nie tutaj.

Jezeli jest taka wola wszystkich to dobrze.
Przepraszam, jesli kogos urazilem.
Odpowiedz

zegewemoe napisał(a):
XdkyX napisał(a):przesta, poprostu przestan, znajdz sobie inne forum czy cos w ten desen, no bo jakby to powiedziec - nie tutaj.

Jezeli jest taka wola wszystkich to dobrze.
Przepraszam, jesli kogos urazilem.
Heh, nikogo nie uraziłeś, po prostu to forum, to niezbyt dobry 'rynek zbytu' dla techniawek. A tak na marginesie, to nawet w swoim gatunku te Twoje utworki nie zrobią furory. Bo są dobre techniawki, Twoje są w porywach przeciętne. Sad but true.
Odpowiedz

Pandora napisał(a):
Goldie napisał(a):niech się sam zaora Laughing albo przesieje na inne forum Big Grin

To się chyba odnosiło do autora tematu...

Nie inaczej... to nie było do Ciebie Amy Wink wybacz, jeśli to tak odebrałaś Sad
[Obrazek: Filczek.gif]

Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.
Odpowiedz

warsadal napisał(a):to niezbyt dobry 'rynek zbytu' dla techniawek. A tak na marginesie, to nawet w swoim gatunku te Twoje utworki nie zrobią furory. Bo są dobre techniawki, Twoje są w porywach przeciętne. Sad but true.
Jeszcze raz , na zakonczenie chce wszystkim przypomniec, ze to nie jest zadna techniawka. To jest Dance i to dance z lat 80 - 90. Wlasnie w swoim gatunku ten utwor miesiac temu przez okres dwoch miesiecy byl na pierwszym miejscu listy utworow w gatunku Dance. Ja nie nasladuje zadnego techno i nawet nie probuje tego robic. To jest po prostu moj styl. Nie kopiuje komerchy, po prostu gram to co lubie. Takie same haslo jest na mojej stronie z wszystkimi moimi utworami.
Odpowiedz

zegewemoe napisał(a):
warsadal napisał(a):to niezbyt dobry 'rynek zbytu' dla techniawek. A tak na marginesie, to nawet w swoim gatunku te Twoje utworki nie zrobią furory. Bo są dobre techniawki, Twoje są w porywach przeciętne. Sad but true.
Jeszcze raz , na zakonczenie chce wszystkim przypomniec, ze to nie jest zadna techniawka. To jest Dance i to dance z lat 80 - 90. Wlasnie w swoim gatunku ten utwor miesiac temu przez okres dwoch miesiecy byl na pierwszym miejscu listy utworow w gatunku Dance. Ja nie nasladuje zadnego techno i nawet nie probuje tego robic. To jest po prostu moj styl. Nie kopiuje komerchy, po prostu gram to co lubie. Takie same haslo jest na mojej stronie z wszystkimi moimi utworami.

No to dobrze, ale nie czepiaj się akurat tych słów, Warsadal chciał napisać, że reklamowanie swoich produkcji tutaj na niewiele się zda, bo nikt tego nie będzie ściągał, a nawet jak ktoś ściągnie to raczej nie zagłębi się w ten tym muzyki Tongue
[Obrazek: Filczek.gif]

Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.
Odpowiedz

Goldie napisał(a):
Pandora napisał(a):
Goldie napisał(a):niech się sam zaora Laughing albo przesieje na inne forum Big Grin

To się chyba odnosiło do autora tematu...

Nie inaczej... to nie było do Ciebie Amy Wink wybacz, jeśli to tak odebrałaś Sad

....zwracam honor.......
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

zegewemoe napisał(a):

wiesz co, to strasznie fajnie i wogole, ale naprawde musialbym sie mocno skoncentrowac zeby wymyslic ze utwory pseudo-techno czy chuj wie co opublikowac na forum, na ktorym 90% czlonkow (ooo kurfa ,_,) slucha metalu albo innych jego dosc ekstremalnych odmian. Idac dalej, musialbym sie mocno pierdolnac w glowe zeby stwierdzic ze w/w ludzie beda w stanie wytknac mi bledy badz obiektywnie ocenic to co zrobilem, poniewaz jedyny ich kontakt z techno/dance jest w momencie gdy sie wkurwia, ze w radio/TV leci nastepny bezsensowny kawalek. Na zakonczenie chcialem dodac ze najbardziej oczywistym miejscem gdzie bym cos takiego opublikowal byloby forum dla jakich DJow czy innych ludzi ktorzy sie paraja tego typu tworczoscia, ale widze ze Ty jednak preferujesz logike odwrotna......no coz.....
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

XdkyX napisał(a):ale widze ze Ty jednak preferujesz logike odwrotna......no coz.....
No coz...obecnie caly swiat funkcjonuje na odwroconych zasadach...
Odpowiedz

XdkyX napisał(a):90% czlonkow (ooo kurfa ,_,) slucha metalu albo innych jego dosc ekstremalnych odmian.
No nie przesadzaj, że aż 90%. Myślę, że około 50, góra 60 Wink Big Grin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości