• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

--- POSLUCHAJCIE I OCENCIE ---

Jak na Techno to jest to gufno Big Grin

Wole jakieś profesionalne Techno a nie przez 2 latka na kompie tworzone Big Grin

Crying or Very Sad
Fuck it all! Fuck this world!
Fuck everything that you stand for!
Don't belong! Don't exist!
Don't give a shit!
Don't ever judge me!
Odpowiedz

AL-PL_1991_MAGGOT napisał(a):Jak na Techno to jest to gufno Big Grin

Wole jakieś profesionalne Techno a nie przez 2 latka na kompie tworzone Big Grin

Crying or Very Sad
jak wolisz profesjonalne techno to idz go posluchac i najlepiej przerzuc sie na inne forum (kurwa... juz nie moge no w pizdu Evil or Very Mad sory ale po prostu krew mnie zalewa jak widze posty tego typa)
Odpowiedz

Crying or Very Sad
[Obrazek: alert5xj.jpg]
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Hehehe.... Big Grin , to ja bedę się gostkowi bacznej przyglądał.
[Obrazek: newban7nm.gif]
Odpowiedz

Chujnia.To było okropne niewiem skad ty to wzioles :? Jeśli polecił ci to znajomy to zerwij z nim kontakt.Takie jest moje zdanie
ÂŽPozdrowienia dla kurta Combaina i zeba zyło mu sie dobrzeÂŽKrzychun Ja ciebie nieżutujeÂŽ

ÂŽSystem Of a Down na zawsze w moim życiuÂŽ
™Kaya Pashaslka lepiej by odegrała role wolakalistki niż ten Ozzy™
Odpowiedz

Do Westbama mu jeszcze daleko.
:?
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

Bardzo daleko :!: :!:
ÂŽPozdrowienia dla kurta Combaina i zeba zyło mu sie dobrzeÂŽKrzychun Ja ciebie nieżutujeÂŽ

ÂŽSystem Of a Down na zawsze w moim życiuÂŽ
™Kaya Pashaslka lepiej by odegrała role wolakalistki niż ten Ozzy™
Odpowiedz

Pierwsze miejsce na Wirtualnej Polsce
http://mp3.wp.pl/p/strefa/gatunki/E1.html
Odpowiedz

hoho jakiż niski musi być poziom tego 'konkursu' czy nazwijcie to sobie jak chcecie. bardzo słabe wg. mnie to było... nie dlatego, że nie słucham takiej muzyki, ale dlatego, ze po prostu nie mógłbym powiedziec ze podoba mi się to co usłyszałem.
Odpowiedz

...szkoda słów.... :!: (masakra...)
Odpowiedz

AddMaster napisał(a):hoho jakiż niski musi być poziom tego 'konkursu' czy nazwijcie to sobie jak chcecie. bardzo słabe wg. mnie to było... nie dlatego, że nie słucham takiej muzyki, ale dlatego, ze po prostu nie mógłbym powiedziec ze podoba mi się to co usłyszałem.
Juz ta wypowiedz wskazuje kto tu dysponuje niskim poziomem. Wirtualna Polska to nie zaden konkurs, gromadzi setki tysiecy utworow (takze z grona Waszych upodoban) od X-wielu lat.
Pozdrawiam
Zbyszek
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):

Crying or Very Sad
[Obrazek: alert5xj.jpg]

To twoje zdjęcie rozumiem ???
Fuck it all! Fuck this world!
Fuck everything that you stand for!
Don't belong! Don't exist!
Don't give a shit!
Don't ever judge me!
Odpowiedz

Niby tacy znawcy muzy a non-stop kojarza mnie z techno. To nie Techno, to Dance. Techno jest tylko mala czastka z dzialu Dance. Tylko, ze ostatnio bardzo rozbudowana.
Odpowiedz

zegewemoe napisał(a):Niby tacy znawcy muzy a non-stop kojarza mnie z techno. To nie Techno, to Dance. Techno jest tylko mala czastka z dzialu Dance. Tylko, ze ostatnio bardzo rozbudowana.
Przecież chyba dobrze wiedziałeś wrzucając tutaj linka, że to zły adres? Oczekiwałeś, że znajdziesz tu kogoś kto zagłębia się w ten rodzaj muzyki?
Odpowiedz

zegewemoe, wiem ze WP to nie konkurs, ale tak mi sie jakos powiedzialo... poza tym jak dajesz dance na forum o rocku i metalu to ty masz bardzo niski poziom. nie ja.
Pij piwo, będziesz wielki
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości