Karaluch internetowy napisał(a):A co to Ciebie mister Kerasdf
masz dysleksję, synku?
Cytat: cośtam moge się z Tobą załozyc ze powiedziałbym Ci to w twarz, i jeżeli tak się pocisz i bulwersujesz to z ciebie naprawde niezły faszysta
logika godna żula spod sklepu. a na rendez-vous czekam z utęsknieniem
Cytat:Ja mam głęboko w powazaniu Szwecję, Szwedów i co się w tym kraju dzieje, ale jeżeli taki śmeić
twoja stara śmieć
Cytat: jak Ty wpiepsza się i zakąłda głupi topic o kraju który go nie powinien wogóle obchodzić
dlaczego nie powinien? Jedziemy na tym samym wózku. A migracja idei odbywa się obecnie błyskawicznie, i cała Unia zmierza w kierunku zamordyzmu szwedzkiego. Masz jakiekolwiek kompetencje, by zaprzeczyć tej tezie?
Cytat: i piszesz jak on jest zły
a nie jest?
Cytat: (pewnie Polska jest zajebista, nie?)
Polska zmierza w to samo bagno, w którym brnie Szwecja
Cytat: i jeszcze popierasz działania WszPolskich to co z Ciebie za Polak?!
nie napisałem, że popieram ich działania (jakie działania w ogóle?)
Cytat: Ty też pewnie byś stał wraz z tymi cholernymy maniaki i rzucał w homoseksualistów kamieniami z okrzykiem "pedały, pedały" ?!
Wszechpolacy nie rzucali kamieniami w pedałów, tylko siedzieli na ulicy. Ale pewnie wiesz lepiej, mimo iż cię tam nie było, i wierzysz 100% w to co pokazują w TV
Cytat: Bo ja nie, i nienawidę jak takie ścierwo pokazuje że jest gościem, a jest śmieciem.
do mnie mówisz? a co ty knypie w ogóle wiesz o mnie? znasz mnie? teraz mogę ci zagwarantować, że nie chciałbyś mnie poznać w realu
Cytat:A Nawet jeżeli mielibysmy się spotkac i miałbym powiedziec Ci to w oczy to co?! Dojebałbys mi?!
głupotę i lewactwo trzeba wypalać ogniem i żelazem
Cytat: Pokazałbyś ze jesteś niedodymanym hitlerjungen
kolejny przykład debilnej logiki. ty już pokazałeś po sobie, że stosunki kazirodcze słusznie są zabronione
Cytat:Jeb się "Nazi, It's time to die" ! 
grozisz mi?
spierdalaj, ale powoli
Cytat:powiedz mi jeszcze jedno, gdzie na świecie nie rządzi socjalizm??
Tajwan, Singapur, Somalia

itp.
Cytat:Kel, czy to prawda że popierasz ortdoksyjną prawicową grupę Młodzież Wszechpolska, z hersztem Giertychem?
oni są prawicowi?
nie popieram żadnych katolskich organizacji, ale mogę popierać niektóre inicjatywy, jeśli uważam, iż są wymierzone w lewactwo