• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pomóżmy potrzebującym.

Na wielu forach można zauważyć że admini wyszli z inicjatywą aby pomóc potrzebującym poprzez charytatywne strony internetowe. Mysle że jest to świetny pomysł dlatego też zakladam tutaj ten temat. Jesli już siedzimy przy kompie spamujac w Hydeparku zróbmy "spam" też w tym temacie, mam nadzieje ze niedlugo będzie to temat o jak nawyższej liczbie postżw.

Aby zobaczyć ile udalo sie nam nazbierac wpisujcie kwote z posta poprzednika + Twoja własna. Czyli ja dam 20 gr, druga osoba 40 gr, 3 osoba 60 gr ..itd

1. http://www.pajacyk.pl -> wystarczy kliknąc na brzuszek

2. http://www.polskieserce.pl -> Klikasz w 5-cio groszówkę i już gotowe

3. http://www.zmilosciserc.pl/donate.php -> kilkasz w Dodaj swoje serce

4. http://www.okruszek.org.pl/ -> klikasz na chleb.

Pomóż to nic cię nie kosztuje.
W linkach można pomóc tylko raz dziennie.
Zobaczymy ile nazbiera Rockmetalshop.pl! Forum Rookgaard.pl nazbierało już 56zł!
Pamiętaj że żeby oddać całe 20gr musisz kliknąć w każdy link.

No to ja zaczynam 20gr.

:?
Pokój, miłość , empataia.

"...mrówki wchodzą mi do ust, mam to w dupie, jestem trupem...

Raszew
Odpowiedz

A można gdzieś kliknąć by wspomóc szkołę dla upośledzonych, do której uczęszczasz ?

apropo

ZOMO
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

z tych akcji popieram jedynie UNICESTW
Odpowiedz

Ja pierdolę. Aż dziw, że jeszcze psy nie zapukały do twych drzwi. Chyba kurwa czas najwyższy.
Odpowiedz

co za banda zjebow
Odpowiedz

zamiast pieprzyć się z tym klikaniem w bannery i fundowaniem przystanku brudstock albo innego gówna dla narkomanów i międzynarodowego lewactwa

lepiej po prostu zajebać wraz z rodziną najbliższego naczelnika skarbówki, który puścił z torbami piekarza wspierającego naprawdę głodujących.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

O proszę, od kiedy tak się przejmujesz losem plebsu wychowanemu na socjalu? Żałosny hipokryta Confusedhock:
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):O proszę, od kiedy tak się przejmujesz losem plebsu wychowanemu na socjalu? Żałosny hipokryta Confusedhock:

jak sie nauczysz pisać po polsku, to mnie zawołaj. będę u twojej matki w sypialni, ale nie wchodź, póki nie przestanie kwiczeć jak zarzynana locha.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Jednak to Zoltan a nie Stig jest najgłupszym socjalistą na forum
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):jak sie nauczysz pisać po polsku, to mnie zawołaj. będę u twojej matki w sypialni, ale nie wchodź, póki nie przestanie kwiczeć jak zarzynana locha.
LOL 1. Jak kurwa nie umiesz się ustosunkować do czyjejś wypowiedzi to najlepiej nic nie pisz. Teksty z dupy o poprawności leksykalnej nie są uniwersalnym rozwiązaniem na własny deficyt argumentów (mózgu btw też).
Necro Desecrator napisał(a):Jednak to Zoltan a nie Stig jest najgłupszym socjalistą na forum
LOL kurwa 2, bo:
KelThuz napisał(a):zamiast pieprzyć się z tym klikaniem w bannery i fundowaniem przystanku brudstock albo innego gówna dla narkomanów i międzynarodowego lewactwa epiej po prostu zajebać wraz z rodziną najbliższego naczelnika skarbówki, który puścił z torbami piekarza wspierającego naprawdę głodujących.
Ja nie powiem kto tutaj jest największym i najgłupszym socjalistą, zresztą cytat mówi sam za siebie.
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):lepiej po prostu zajebać wraz z rodziną najbliższego naczelnika skarbówki, który puścił z torbami piekarza wspierającego naprawdę głodujących.

jestem za! jeszcze zapomniałes o palancie który wprowadził podatek od darowizn i ówczesnym ministrze skarbu państwa (chyba to on) ma możliwość ewentualnie zniesienia owego podatku dla owego piekarza.
Odpowiedz

Nie można tak se znosić czyichś podatków wedle upodobań. Nikt nie ma takich uprawnień Confusedhock: Zresztą nawet gdyby tak było, mielibyśmy do czynienia z korupcją. Trzeba by to odpowiednią ustawą uregulować, a sprawa jest trudna i delikatna, bo gdyby zrobić tak jak proponujecie, to cały szereg firm pozwolałby sobie w przyszłości na podatkową spekulację.
Odpowiedz

wyjebać podatki wyjebać państwo!
Odpowiedz

Książę napisał(a):wyjebać podatki wyjebać państwo!

wyjebać ciebie!
Odpowiedz

w tym temacie powinien znalezc sie link, w ktory klikajac pomagaloby sie kamilowi
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości