• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Polski...

balzac napisał(a):Motyw duchów w literaturz

Pan Samochodzik: Księga strachów? ;D
Odpowiedz

balzac napisał(a):^Stary, mogłeś wybrać jakiś oklepany temat i nie miałbys problemów, nawet przewidziałbyś pytania egzaminatora Wink

Coś typu "Motyw podróży i wędrówki w literaturze" tak jak ja w zeszłym roku ;D.
Odpowiedz

balzac napisał(a):^Stary, mogłeś wybrać jakiś oklepany temat i nie miałbys problemów, nawet przewidziałbyś pytania egzaminatora Wink

słyszałem, że komisja ponoć zyga jak poraz n-ty słucha tego samego Wink
Odpowiedz

^ A jak komisja w dawnych czasach szalała za Czerwonymi Gitarami albo Papa Dance? Wink
Odpowiedz

balzac napisał(a):^ A jak komisja w dawnych czasach szalała za Czerwonymi Gitarami albo Papa Dance? Wink

CG I PD dało sie słuchac, a maturzysty który przerabia flaki juz enty raz chyba nie Wink
Odpowiedz

The Stig napisał(a):CG I PD dało sie słuchac, a maturzysty który przerabia flaki juz enty raz chyba nie
Chodziło mi o to, że może są fanami CG lub (Ci młodsi) PD więc mogą róznie reagować na Kat czy Closterkeller i te czarownice Laughing
Odpowiedz

balzac napisał(a):
The Stig napisał(a):CG I PD dało sie słuchac, a maturzysty który przerabia flaki juz enty raz chyba nie
Chodziło mi o to, że może są fanami CG lub (Ci młodsi) PD więc mogą róznie reagować na Kat czy Closterkeller i te czarownice Laughing

No sam Closterkeller jest mniej rozpoznawalny, ale z Anją może byc troche gorzej Wink ale miejmy nadzieje, ze szanowna komisyja bedzie oceniac maturzyste, a nie podmiot jego wypowiedzi Smile
Odpowiedz

Ej,Stig a moze jakis tekst SBB?? Wieksze wrażenie zrobisz na starszych członkach komisji:>
Odpowiedz

Cytat:Ej,Stig a moze jakis tekst SBB?? Wieksze wrażenie zrobisz na starszych członkach komisji:>
O! Albo Czesława Niemena.
Chyba, że jeżeli chodzi o Ciebie to już zapóźno.. Big Grin Surprised
Odpowiedz

Stig daj 3 stowy to ci napisze te mature Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):Stig daj 3 stowy to ci napisze te mature Laughing

tak dużo.... Wink za ładny usmiech powiedz mi na czym mam sie skupić Smile reszte sam zrobie Smile
Odpowiedz

jak duzo? za tyle pisze standardowo Tongue jeszcze nikt nie narzekal ^^
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

ja jednak przystane przy usmiechu wzamian za wskazówki Wink
Odpowiedz

morze ktos mi pomuc w matuże? na moją pracę wybrałem sobie temat: "motyw czarnucha w literatuże polskiej".
jak znajdzie sie ktoś kto pomorze a nie bedzie od razu jehał bede wdzięczny.
poza tym interesuje sie terz historią powszechną Polski.

\m/ hail&kill \m/
Odpowiedz

Ja nic nie mam do czarnuchów, uważam, że każdy powinien mieć swojego.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości