10-21-2005, 08:08 PM
Dance Of Death napisał(a):a poza tym mądre metale kojarzą mi sie z kinder metalami
no wybacz ale to jest szczyt sczytów i powien to byc cytat dnia

chamy są wśród nas
gardzę wami i się śmieje z was

Dance Of Death napisał(a):a poza tym mądre metale kojarzą mi sie z kinder metalami
Amy napisał(a):Dance Of Death napisał(a):a poza tym mądre metale kojarzą mi sie z kinder metalami
no wybacz ale to jest szczyt sczytów i powien to byc cytat dnia
Dance Of Death napisał(a):miałem na myśli mądrego metala ale w dziedzinie muzyki, czyli wszystko wie i wszystko zna - ba wywyzsza sie... tak tak womitoże te słowa sie tycza ciebie...
Axel napisał(a):Dance Of Death napisał(a):miałem na myśli mądrego metala ale w dziedzinie muzyki, czyli wszystko wie i wszystko zna - ba wywyzsza sie... tak tak womitoże te słowa sie tycza ciebie...
Spierdalaj, bo mam impresje vomitoryjne jak czytem twe posty.
Dance Of Death napisał(a):Axel napisał(a):Dance Of Death napisał(a):miałem na myśli mądrego metala ale w dziedzinie muzyki, czyli wszystko wie i wszystko zna - ba wywyzsza sie... tak tak womitoże te słowa sie tycza ciebie...
Spierdalaj, bo mam impresje vomitoryjne jak czytem twe posty.
kolejny mały członek wyznawca teorii womitora - kinder metale są OKhehe
Aksel napisał(a):Wiesz co nie nie wyznaje teori Vomitora, po porstu jest mi cie żal, i twych wypocin bo widac masz problemy z pisaniem.
A za tego małego członka powinienes zostac z butowany ale okaze dzis swa łaskawosc i zapomne o tym
Dance Of Death napisał(a):Aksel napisał(a):Wiesz co nie nie wyznaje teori Vomitora, po porstu jest mi cie żal, i twych wypocin bo widac masz problemy z pisaniem.
A za tego małego członka powinienes zostac z butowany ale okaze dzis swa łaskawosc i zapomne o tym
ja nie mam zadnych problemów z pisaniem...wiec nie rozumiem twych żali... z tą twoją łaskawością idz na grzyby, bo zalezy mi tyle na niej co na womitorze heh...
Cytat:miałem na myśli mądrego metala ale w dziedzinie muzyki, czyli wszystko wie i wszystko zna - ba wywyzsza sie... tak tak womitoże te słowa sie tycza ciebie...
Dance Of Death napisał(a):miałem na myśli mądrego metala ale w dziedzinie muzyki, czyli wszystko wie i wszystko zna - ba wywyzsza sie... tak tak womitoże te słowa sie tycza ciebie...A ten kurwa jaki trÓ się zrobił
Axe Rose napisał(a):zaczął rzucać kindermetalami na prawo i lewo...
Krzychun napisał(a):thrash ciulu. Ale ok, muzyki sie nie uczy tylko słucha