• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Plaga debilstwa

Dance Of Death napisał(a):a poza tym mądre metale kojarzą mi sie z kinder metalami

no wybacz ale to jest szczyt sczytów i powien to byc cytat dnia Big Grin
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Breakdance juz ma dzis cytat dnia Laughing
Odpowiedz

Amy napisał(a):
Dance Of Death napisał(a):a poza tym mądre metale kojarzą mi sie z kinder metalami

no wybacz ale to jest szczyt sczytów i powien to byc cytat dnia Big Grin

jak nie mieesieenca O

ps. co nie... Tongue
Odpowiedz

miałem na myśli mądrego metala ale w dziedzinie muzyki, czyli wszystko wie i wszystko zna - ba wywyzsza sie... tak tak womitoże te słowa sie tycza ciebie... Laughing
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):miałem na myśli mądrego metala ale w dziedzinie muzyki, czyli wszystko wie i wszystko zna - ba wywyzsza sie... tak tak womitoże te słowa sie tycza ciebie... Laughing

Spierdalaj, bo mam impresje womitoryjne jak czytam twe posty.
Odpowiedz

Axel napisał(a):
Dance Of Death napisał(a):miałem na myśli mądrego metala ale w dziedzinie muzyki, czyli wszystko wie i wszystko zna - ba wywyzsza sie... tak tak womitoże te słowa sie tycza ciebie... Laughing

Spierdalaj, bo mam impresje vomitoryjne jak czytem twe posty.

kolejny mały członek wyznawca teorii womitora - kinder metale są OK Laughing hehe
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):
Axel napisał(a):

Spierdalaj, bo mam impresje vomitoryjne jak czytem twe posty.

kolejny mały członek wyznawca teorii womitora - kinder metale są OK Laughing hehe

Wiesz co nie nie wyznaje teori Vomitora, po porstu jest mi cie żal, i twych wypocin bo widac masz problemy z pisaniem.
A za tego małego członka powinienes zostac z butowany ale okaze dzis swa łaskawosc i zapomne o tym
Odpowiedz

Aksel napisał(a):Wiesz co nie nie wyznaje teori Vomitora, po porstu jest mi cie żal, i twych wypocin bo widac masz problemy z pisaniem.
A za tego małego członka powinienes zostac z butowany ale okaze dzis swa łaskawosc i zapomne o tym

ja nie mam zadnych problemów z pisaniem... Mad wiec nie rozumiem twych żali... z tą twoją łaskawością idz na grzyby, bo zalezy mi tyle na niej co na womitorze heh...
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):
Aksel napisał(a):Wiesz co nie nie wyznaje teori Vomitora, po porstu jest mi cie żal, i twych wypocin bo widac masz problemy z pisaniem.

ja nie mam zadnych problemów z pisaniem... Mad wiec nie rozumiem twych żali... z tą twoją łaskawością idz na grzyby, bo zalezy mi tyle na niej co na womitorze heh...

Ej Ludziska to jest jakies kolejne wcielenie tego jełopa Quostka czy jak mu tam było ? taki Quostek v 2.0 ? bo az z zalu to kurwa nie wyrabiam ;D
Odpowiedz

Osobiście popełniłem jeden błąd - wdałem się w dyskusję ze skretyniałym, zidiocaiłym imbecylem. Do niego też w pełni się przyznaję i w przyszłości postram się go unikać.

Cytat:miałem na myśli mądrego metala ale w dziedzinie muzyki, czyli wszystko wie i wszystko zna - ba wywyzsza sie... tak tak womitoże te słowa sie tycza ciebie...

Dziękuję, słowa te niezwykle mi pochlebiają, aczkolwiek osobiście nie uważam się absolutnie za człowieka który wszsytko wie i zna... tym nie mniej czuję się zaszczycony tak wysoką oceną mej osoby.

Czy się wywyższam.. cóż.. tutaj również nie podejmuję polemiki w kontekście prostego faktu w postaci niczym nie podważanej wyższości mej osoby nad twoją, do czegóż to sam się przyznajesz.

Tym samym kończę pyskówkę, nie jesteś godzien mej pogardy, a co dopiero odpowiedzi na twe zaczepki.

A tak wogóle to ciekawe jakiej teorii to ja jestem wyznawcą Confusedhock:
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

hehe Laughing ja i tak wiem swoje Laughing
Odpowiedz

A ten kurwa jaki trÓ się zrobił Confusedhock: zaczął rzucać kindermetalami na prawo i lewo..

Wiesz co? Najpierw poznaj lepiej tę muzykę zanim ośmielisz się nazywać tak innych, bo założę się, że nie potrafisz wymienić po 5 kapel choćby z gatunków Heavy, Thrash, Black, Death, które byś słyszał.
Odpowiedz

Axe Rose napisał(a):zaczął rzucać kindermetalami na prawo i lewo...

no bo jak jest ich pełno heh.... Smile

hmmm

death i thrash nie słucham... ale z
DM hmm... Morbid Angel, Soulfly, Vader, Opeth, In Flames.
Thrash - początki Metallicy, Venom, Slayer, Sepultura i Megadeth
BM - Dark Funeral, Darkthrone, Mayhem, Burzum i Satanic Warmaster
HM - IM, JP, Black Sabbath, Motorhead, Manowar

pasuje Laughing
Odpowiedz

thrash ciulu. Ale ok, muzyki sie nie uczy tylko słucha
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):thrash ciulu. Ale ok, muzyki sie nie uczy tylko słucha

sam sie ciuluj Laughing o huj ci chodzi... czytac nie umiesz czy jak... Mad
Odpowiedz